31 Juli 2011

Nu har vi varit här två dagar, ett underbart hus med stor tomt! i dag har vi hunnit med en hel del, vi har storhandlat, grillat spelat kubb samt så har jag gjort en engelska läxa.. Så nu jäklar ska jag blir klar med läxorna innan skolan börjar igen!! Sen är det bara praktiken kvar! :D Vill att allt blir klart innan lill tjejen kommer ! :) Men det får vi se hur det blir !! 
Nu sitter vi alla barn/ungdomar i vardagsrummet där jag och Dennis sover och slöar oss !! 
Har inte så mycket att skriva, mer än att jag ser grymt mycket fram emot att åka till GBG och gå på liseberg för första gången. Sen den 6de firar jag och älsklingen ett halv år ! :D 
Ska försöka få älsklingen att kolla på film med mig när vi lägger oss :)  


Mobil blogg

God morgon :) har inte skrivit på några dagar.. Har inte haft orken till det och har inte vetat vad jag ska skriva om :( Älsklingen gick på semester i går. Så det betyder att vi åker mot Småland om nån timme :) och är kvar där i två veckor:) Så uppdateringen kommer inte vara den bästa men ska försöka skriva så ni vet vad vi gör där nere :) Nu ska jag packa det sista medans älsklingen duschar, sen invänta svärföräldrarna..

27 Juli 2011

Sitter ensam hemma i soffan och kollar på simning !!
Var ju ute hela dagen i går, gick ner till centrum vid 20 i 11. Och kom inte hem förens vid 8.. Så var helt slut!
Så är hemma i dag, och tar det lugnt !! Ska ju till rissne i kväll igen och fixa håret !! Får hoppas att det blir bra !:)


Har inte så mycket att skriva om, mer än att Elin och hennes kompis kommer hit om ett tag! :)

Allt går åt fel håll!

Ingenting går rätt just nu.
Känns som att jag kämpar och har kämpat med ingeting händer..  Jag försökte kämpa mig igenom skola med alla betyg klara, men nej det gick inte.. vart sjukt besviken på mig själv. Försöker att plugga engelskan på dagarna med det går inte. Har ingen ork till det. Samtidigt som jag försöker slappna av och inte tänka på så mycket och bara vara mig själv.. Samtidigt som tankarna går att jag inte kommer kunna lära mig att åka hiss tills E kommer.. Jag känner mig själv inte trygg i Hallunda, hur ska ja då få E att känna sig trygg där?!? Allt känns så jobbigt just nu. Jag har inge jobb, och det jag helt vill jobba med kommer jag inte i håg längre. Bara för att jag inte har fått hållt på med det på ett långt tag!! Så inge jobb har man att gå till heller. Allt känns så fel..


26 Juli 2011

God morgon, har precis ätit frukost. och sitter nu nere i mitt rum och tråkar!!
Ska vara i skärholmen om 1½ timme. Ska möta Michelle, som ska fixa sina naglar och sen ska vi gå runt..

Jag kan nog säga att jag har en känslosam pojkvän som la sig och grät i min famn i går kväll. Han skyller allt på sig själv eftersom jag har ont.. Så han låg och grät i 40 minuter ungefär! Min plutt

Jag har inte så mycket mer att sägs, så jag skriver senare! Hade gott!

25 Juli 2011 12,49

Var ju på MVC i morse, och allt såg normalt ut.. Tog blodtryck, vägde mig och tog urin prov..
efter ja o mamma var där så åkte vi hem, och ja la mig på sängen och kollade på tv och somnade till en stund. Vid 10 tiden vaknade jag igen och kollade på tv, sen vid 10,50 gick jag upp och kollade på förlossningskliniken och åt lunch !! och nu sitter jag i min säng och kollar på simning. Funderar på att antingen åka ner till centrum och gå runt, eller slänga bort alla mina tankar åt att storstäda mitt rum!! Men jag är så jäkla lat och har ingen ork att göra någonting, så jag vet inte vad som kommer göras. det återstår att se !!  Om man inte räknar med denna dag, så har älsklingen BARA 4 dagar kvar tills semestern.. Och jag hoppas att vi är där nere i 2 hela veckor nu, att inte graviditeten stoppar allt.. Att jag börjar må för dåligt och sånt! Ska klara 1 vecka i alla fall!

Nej, nu ska ja kolla runt lite på olika bloggar, och försöka komma fram till vad jag ska göra !!

25 Juli 2011

God morgon, älsklingen har åkt till jobbet och jag sitter i sängen med datan i knät och väntar på att mamma ska kliva upp! Har nämligen tid hos barnmorskan idag, och mamma fick välja om hon ville följa med eller inte!! Och det ville hon..
Sen vad som händer idag det vet jag inte, Älsklingen och jag ska i alla fall sova hemma hos hans föräldrar hade vi tänkt, då det är större säng och så är vi ensamna där!! Så ensam tid med varandra innan vi åker på semester med svärföräldrarna är inte helt fel!
Neej, nu ska ja prata vidare med sara på fb. :)

Aftonbladet.se

Morfar, mamma och pappa Shem Davies poserar med dottern Tia John och hennes pojkvän, Jordan Williams. Tia, 15, och Jordan, 15, blev precis föräldrar. Shem, 29, blev då Storbritanniens yngste morfar.  
Morfar, mamma och pappa Shem Davies poserar med dottern Tia John och hennes pojkvän, Jordan Williams. Tia, 15, och Jordan, 15, blev precis föräldrar. Shem, 29, blev då Storbritanniens yngste morfar.
Foto: Bulls

Han är 29 – och morfar

Shem Davies var 14 när han blev pappa för första gången.

Nu har han blivit Storbritanniens yngst morfar – vid 29 års ålder.

– Ena stunden var Tia bebis, och nu har hon en, säger han till The Sun.

Shem Davies dotter Tia födde en flicka, en vecka före sin femtonde födelsedag.

– Jag kunde ha skällt på henne, men vad är poängen? Jag vet ju hur tufft det är, säger Shen Davies till The Sun.

Pappa vid 14 Han borde veta.

När han var 14 år blev han pappa för första gången, till Tia.

– Jag var inte en bra pappa. Jag kunde inte hantera att bli far vid 14 och stack, säger han till The Sun.

Han och Tias mamma Kelly John bröt upp tre månader efter dotterns födsel.

– Det var alltid min mardröm att hon också skulle bli gravid tidigt, säger Tias mamma Kelly till The Sun.

Ligger i kuvös

Shem Davies säger att både han och exflickvännen hade förmanat dottern att använda preventivmedel, uppenbarligen förgäves, men att han ändå är ”överlycklig” för Tias skull.

– Ena stunden är hon en liten bebis och i nästa stund har hon en själv.

Flickan har fått namnet Ava Grace. Hon ligger fortfarande i kuvös efter att hon föddes tio veckor för tidigt. Familjen uppger dock att bebisen mår ”förvånansvärt bra”.


vänner...

Jag har läst flera unga mamma bloggar som säger att deras vänner lämnar en när dom får reda på att man är gravid !! Och det har jag insett nu, har förlorat en hel del vänner. En del vänner pratade jag bara med , endel umgicks jag med.. Men vad ska det spela för roll ?? Vänner ska ju finnas där för en ? Eller har jag fel.. Jag har en vän kvar som jag verkligen kan prata med. Okej det räcker väl, för denna person kan jag lita på. Hon kommer ALLTID att finnas där för mig, hon är en vän som finns även fast vi bråkar!! Även fast vi säger dåliga ord till varandra. Säger att vi aldrig ska vara vänner mer så finns hos där för mig. Har nu insett att en sån vän är värd att ha. Vist jag skulle vilja ha flera vänner som finns här för just nu, och inte några som kommer och går och som tar en i andrahand.. Det är inte sånt jag behöver. Jag behöver vänner som finns här för en.. Jag försöker tänka ljust att jag har mina och älsklingen familj som stöd och som jag kan prata med! Men det är inte alltid så lätt att prata med dom, jag vill ha någon som inte står inom familjen.. Jag hade hoppats på att dom vännerna jag hade innan jag fick reda på att jag var gravid att dom skulle kvarstå under hela graviditeten och efter då hon har kommit.. Så man kunde prata och umgås som vanligt även med ett barn.. Men tydligen så funkar inte dessa vänner så.


23 Juli 2011

Sitter i mitt rum helt ensam och kollar på finska kanalen. Hittar inte en annan kanal med simningen på ! :(
Älsklingen åkte till Hallunda i morse, för att tvätta!!
allt känns så himla tråkigt. Känns som om det inte finns någonting att göra !
Vad jag ska göra i dag, det vet jag inte, kanske ska sattsa på att städa mitt rum som jag har sagt sjukt länge nu.. Men jag har ingen kraft eller ork att göra det !!

Nej, nu ska ja kolla på simhopp, skriver kanske senare !

22 Juli 2011 dag

Det är ju förfan sjukt varmt ute. Och jag sitter inne och kollar påt v, och fixar med systers blogg !!
Men men, om två timmar slutar älsklingen, så då kan vi gå ut på promenad i detta väder ! :)

Nu ska ja kolla på tv, och sen kanske börja rensa i mitt rum om jag orkar i detta väder ! :)


22 Juli

Först vill jag bara säga att det är roligt att det är så många som vill läsa min blogg dagligen ! :D

Efter älsklingen kom hem i går så åkte vi till hallunda och lämnade nycklarna till fastighetsskötaren, eftersom vi har fått en vatten läcka i köket. Och så har bli problem med badkaret !! Sen åkte vi tillbaka till kungens kurva och handlade lite. Sen åkte vi hem till mamma igen, väl hemma kollade vi på ullared och sen på kniven mot stupen.
Sen var det sov dax. Hade sjukt svårt att somna, när jag väl somnade så sov jag bara till 2, efter 2 kunde ja inte somna om på ett tag. Så gick upp och kissade och sen vinglade jag tillbaka till sängen och la mig. Men hade så sjukt ont så ja mådde illa.. Efter ett tag hittade jag en ställning och kunde somna om tills 5-6 då ja vaknade av att det åskade ute. Men då somnade jag snabbt om igen efter att ha laggt mig i älsklingens famn!! Han klocka ringde kl 6, och jag råkade stänga av den, så han vart lite sen upp ur sängen. Men han hann till jobbet ändå!! Duktig han är!!
Men idag då, vad ska man hitta på?? Det är ju inte så fint väder ute. Så vi får se vad som händer, KANSKE ska städa mitt rum. Det är ju sjukt stökigt! Jaja, vi får se.
Nu ska ja kolla in lite flera bloggar medans ja kollar på simhopp! :)


21 Juli 2011

Har precis ätit middag, stroganoff med ris.. mums
Väntar nu på att älsklingen ska komma hem, så man får lite sällskap :) Man kanske ska gå ut på en promenad. Men det får vi se senare ! Om jag orkar.. Annars blir det slappa här hemma ! Som alla andra kvällar! i morgon är det fredag och det betyder att när älsklingen har helg så har han bara 5 arbetsdagar kvar tills semestern! Så det ska bli skönt ! :)

Nej, nu ska ja kolla på tv, och vänta på att älsklingen kommer hem ! :)

Magen vecka 20+1


Gynakuten

Åkte ju som sagt till gynakuten i morse med mormor!! Fick först ta blodprov och lämna urinprov.. Sen fick vi sitta ner och vänta lite till så skulle läkaren komma o hämta oss! Efter en stund fick vi komma in till gynläkaren. Så fick jag svara på frågor och sånt. Sen byta om till en såndär sjukt sexig sjukhus rock och lägga mig på britsen och bli undersökt.. Han gjorde ett vanligt ultraljud först på magen. Och sen undersökte han mig. Och sen ett vaginalt ultraljud. Han sa att han var ny i detta yrke så han ville prata med sin överläkare, men han förklarade att blödningen kommer från mina slemhinnor. Men inte till varför jag hade ont, men jag fick recept på starkare tabletter jag kunde ta i stället för alvedon om värken vart jätte stark.. Och så sa han att om jag skulle få en till blödning och jätte ont igen så skulle vi komma in igen !
Sen så fick vi åka hem !


20 juli 2011

Hejsan. Satt i telefonkö till gynakuten vid halv 9 ungefär, och när ja kom fram så förklarade jag att jag hade haft en blödning i vecka 20 och frågade vad det kunde bero på.. Då fick jag till svar att man ska vara försiktig om man blöder, och tyckte att jag skulle åka in till akuten. Så mormor följer med mig i morgonbitti till akuten då varken Dennis eller mamma kan följa med :( Så jag skriver i morgon när ja kommer hem från akuten. Puss

10 DAGAR

NU ÄR DET 10 DAGAR KVAR TILL SEMESTERN! :D


20 Juli 2011

Sov dåligt i natt, har varit vaken från 3 ungefär. Kanske har slumrat till nån gång ibland, men har inte hittat några sköna ställningar och sova på!! Och när jag väl har hittat en skön ställning så ska älsklingen förstöra den ! :(
Eftersom ja inte sov så mycket i natt så sov jag nu på morgonen, men det brukar jag göra med ! :)
I dag får vi se vad som händer, kanske vara med Diana, får se!
Har inte så mycket mer att skriva om, skriver när jag kommer på någonting !

Barnmorskan

Fick en blödning runt kvart i 10, fick panik och ringde efter 10 till min barnmorska och frågade vad det kan bero på! Hon sa att det inte var någon fara, utan att jag skulle avvakta och se om det kommer mera blod, i sånt fall skulle jag åka in till gynakuten och kolla upp det ! Men hon sa också att eftersom det är så tidigt i graviditeten så brukar det komma en sådann blödning. Så jag skulle inte vara orolig. Men jag fick order om att stanna hemma i dag och vila! Men PANIK fick jag, det ska jag inte säga att jag inte fick. Ringde sen till älsklingen och berättade det. Och han sa om det blir värre så ringer du mig så åker vi in på en gång. Jag skiter i jobbet då!!
Så vi får se vad som händer, hoppas det inte kommer mera blod blandat med slem!!


19 Juli 2011

God morgon !
Har sovig ganska bra i natt, gick upp och kissade en gång och kunde somna om ganska enkelt efter det ! Har varit uppe sen kl 9, och har bara ätit frukost. I dag vet jag inte vad som händer förutom gå på mötet som jag har i dag !! Sen får vi se vad jag gör, kanske bara är hemma eller någonting.. Jag tror lilltjejen vaknade nyss, då jag fick en godmorgon spark i magen! :) Det börjar närma sig semester för oss. Och det ser vi fram emot!. Och då blir det allt närmare tills vi får träffa lillatjejen ! :)

Älsklingen är på jobbet som vanligt, så är ensam, eller ensam är jag inte jag har ju min mamma och låtsaspappa hemma!!

Nej, nu ska jag kolla vidare på bloggar så hörs vi senare! :)

Regn


Regnet öser ner utanför fönstret !!
Sitter och väntar på att älsklingen ska höra av sig!
Det är visning i dag också, som jag skrev förut. Som börjar om 45 minuter!!
Men nu ska ja kolla på tv tills han hör av sig !


18 Juli 2011

Hejsan alla söta !!
Älsklingen åkte och jobbade i morse, tycker synd o honom ! Men han har ju bara denna vecka och nästa vecka kvar att jobba, sen åker vi till SMÅLAND! :D Ska blu hur skönt som helst ! Jag sov till typ 9, då såg jag att älsklingen hade skickat sms till mig, och han hade skrivit, någon har tagit mina plåtar. Men han åkte och fixade nya under lunchen, så duktig han är ! :)
I dag ska jag väl inte göra så mycket, jag och mamma sk ner till arbetsförmedlingen och lämna in papper, sen så åker jag kanske till Hallunda och är där till visningen, eftersom vi ska på visning i dag i 21:an :)
Sen vet ja inte vad jag ska göra !
Neej, nu ska jag kolla runt lite innan vi åker så skriver senare !
Puss puss

17 Juli 2011

Dagen har varit ganska lugn, efter förra inlägget i dag så åkte vi till Babyland.
När vi väl var där beställde vi barnvagnen, och det kan jag säga är hur skönt som helst. Att bara veta att den är beställd och att vi kommer få den förhoppningsvis innan bebisen kommer ! :) Sen skjutsade vi hem A & J och sen åkte vi hem till mamma. Älsklingen började fixa med moppen, och nu är den hel och ren ! TACK ÄLSKLINGN <3
Till middag i dag blev det tacos, mumms. Så vad som händer i kväll vet jag inte, mest ta det lugnt och så hade jag tänkt hoppa in i en dusch.. Känner mig inte så ren..

Får se om jag skriver en gång till i dag eller inte. Annars får ni sova så gott ! :)

Mobilblogg

God morgon :) vaknade vid sju och gick upp och kissade. När jag väl kom tillbaka till sängen så kunde inte lilla skrutten ligga still i magen, så kunde inte somna om på ett tag. Vi är kvar hos Dennis föräldrar, , i går kollade vi på film och pratade om barnvagnen:) I dag vet jag inte vad vi ska göra. Kanske åka o beställa barnvagnen, eftersom färgerna utgår snart.. Nej, nu ska jag lägga mig och krama om älsklingen och läsa :) Skriver senare;)

Barnvagn

Vi var och kollade på barnvagnen i dag igen ! Och kollade på färgerna som finns o välja mellan !
Denna barnvagn blir det ! :)


It is a girl :)


Våran lilla Ella <3


Lille snutt!


I dag kl 14,30 ska vi kolla på lillen igen !
Då får vi äntligen veta könet på krabaten ! :)


15 Juli 2011

Hallojsan !
Älsklingen och jag gick upp vid halv 9 och åt frukost. Sen böt vi om och åkte till Vianor och lämnade in bilen. Så nu skakar den inte när vi kör i högre hastigheter! Så det ska bli skönt att inte hela bilen skakar när vi åker ! :D
Älsklingen åkte till Hallunda en snabbis och kollade alla räkningar vi har !!

Så nu väntar jag på att han ska komma tillbaka, och sen så ska jag hoppa in i duschen och sen beger vi oss till gröndal ich liljeholmen ! :)

Lillen


Lillen i magen verkar gilla tomater !
För lillen skarkar när jag äter tomater ! :)
I morgon får vi reda på vad könet är ! Spännande


14 Juli 2011 kväll

Kom nästan precis hem från att ha varit på älsklingen jobb och gett honom mat ! Och sen åkte jag och handlade, sen åkte jag tillbaka till honom och var hos honom ett tag då han åt och pratade med dom andra ! Han sa att han siktar på att bli klar kl 9.. Så får se när han kommer hem ! Om jag får somna ensam i dag eller inte !!

Nej, nu ska jag inte skriva massa skit bara, nu ska jag kolla på tv och vänta på att ullared ska börja ! :)

14 Juli 2011

Kom precis hem från mormor,  har precis ätit några riskakor ! :)
Struntade i grupp mötet i dag pga olika anledningar. Har inte så mycket att säga, mer än att älsklingen måste jobba över ganska mycket i dag. Då han har hel ledigt i morgon !..
Jag skriver senare om jag får någonting att skriva om. och så måste jag plocka undan i vårat rum också ! :)

Tjoho!


Hej!
Carro här, syrra till tess! 
Tänkte bara kladda ner några rader och sedan lämna denna sida. 
Jag är bäst, jag ska bli moster!
Jag tar inge skit, inte tess heller!
TJO!



13 Juli 2011

God morgon !
Var uppe vid halv sju och åt frukost med älsklingen, som sedan åkte till jobbet. Medans jag och mamma åkte till vårdcentralen för att hon skulle ta blodprov, och sen gick vi till barnmorskan och pratade lite och lyssnade på barnets hjärtljud ! :) Ska försöka få in den på bloggen, men är inte säker på hur man gör. För jag har ju det inspelat på telefonen !! Men vi får se !
I dag är det ''terapi'' möte igen, sen får vi se vad som händer i dag !! :)

Nej, nu ska jag kolla på tv,


Om mig

Jag som driver denna blogg heter Terese och är 18 år !
Jag kommer skriva om allt som händer i mitt liv, allt från min graviditet till min vardag !

Om ni har några frågor kan nu kontakta mig på komentarer och på min mail: [email protected]


Beräkning


Inne på vecka 19 (18+2)


Bilden är tagen i söndsgs, då jag gick in i vecka 18..  Det händer mycket på kort tid, magen växer och jag får i mig mindre och mindre mat. Har ondare och ondare!
Men detta kommer jag klara tack vare min älsklingen och alla nära o kära som stöttar mig! Jag längtar mer och mer till vi börjar närma oss slut datumet. Då vi kan beställa alla saker och få mera saker, och fixa i ordning hemma så allt är klart, ja allt detta som behövs när ens bebis ska komma ut! Jag längtar verkligen, det tror jag älsklingen gör också !
Även fast jag har ont varje dag, och får illa av att äta vissa dagar så kämpar jag. Jag ska klara detta, för jag vet att det kommer någonting fint i slutet av detta år !
Det är så mycket jag måste hinna med innan bebisen kommer.
Göra klart engelskan är ganska viktigt tycker jag, men jag kommer ingenstans. Men jag och älsklingen får sätta oss ner och kämpa med den snart ! Att lära mig att åka hiss, är ett stort steg innan bebisen kommer. Att införskaffa allt som behövs och göra oss berädda på allt som kommer att hända senare ! :)
Det har fortfarande inte sjunkit in hos mig och älsklingen att vi ska bli föräldrar detta år.. Men ju längre fram vi kommer så tror jag att det kommer sjunka in! Vi får hoppas på det i alla fall!


12 Juli 2011

Vaknade vid halv 4 och kunde inte somna om!! För min snälla älskling låg och puttade ut mig med sin rumpa.. Så sov inte så mycket i natt, men somnade nästan direkt efter älsklingen hade åkt till jobbet ! Och vaknade vid 9 ungefär ! :) Så nu är jag utvilad ! Kollade precis klart på sjunde himlen.. Och nu börjar förlossnings kliniken!!
jag längtar mer och mer till semestern.
Har inte så mycket mer att skriva just nu, så ska kolla på tv ovh kolla runt lite på datan. Sen ta det lugnt ! :)


11 Juli 2011

Åt middag för en stund sen, om pasta räcknas?? Får inte i mig maten jag behöver !! Mår illa när jag äter ! :(
I dag var jag på ett till ''terapi'' möte, och ska dit på onsdag och torsdag igen !..
Har inte mått så bra i dag, tror jag börjar bli sjuk, tror jag vart lite små sjuk efter vi badade i flaten i helgen !
Men får hoppas på det bästa. Jag vill inte bli sjuk nu precis innan semestern!!
Och så måste jag ju komma igång med plugger också, så jag är klar med det mesta innan skolan börjar, och slipper sitta på semestern och plugga!!

Nej, jag orkar inte skriva mera nu, ska be älsklingen att vi ska åka till ica och köpa någonting jag får i mig, så jag inte är hungrig hela tiden !!

på fredag är det ultraljud igen ! :D

10 Juli 2011

God förmiddag !
Har precis fyllt i mina papper som jag har till mina möten!!
I går, så spelade jag och älsklingen minigolf med hans syskon, och sen åkte vi hem till svärföräldrarna och käkade middag och sen åkte vi och badade i flaten ! :)
Riktigt skönt var det att bada, speciellt efter en sån varm dag som i går. I dag är det ju mindre bra väder då det regnar utanför fönstret hos mig ! Men jag och Dennis ska åka till min syster och käka middag och hälsa på där! :)
Har inte så mycket mer att säga, så skriver senare tror jag ! :)

Love you



Jag älskar dig Dennis <3


9 Juli 2011

God morgon !
Jag vaknade vid halv 4 i morse och behövde gå på toa !
Så gick upp på toa och sen gick o la mig igen, och hade skit svårt att somna !! Älsklingen gick upp nån timme efter och kissade, då vart det så himmla kalt så han fick stänga fönstret och vi böt plats i sängen ! Då kunde jag sova bättre :) Då sov jag till kvart i 9, och sen gick ja upp och väckte älsklingen och sen åkte vi till donken och käkade frukost :) Sen hem och kollade på tv ! :) Nu funderar vi på vad vi ska göra i dag !.. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra i dag ! Men det får vi se ! :)
Nu sitter älsklingen och pratar om massa barn saker som man kan köpa till bilen ! :) HAHAH

Neej, nu ska jag försöka komma på någonting att göra ! . puss

08 Juli 2011

God morgon! Vackert väder är det ute i dag, och jag ska på möte !! Suck. Men vad gör det.. Det varar ju bara en timme ! :) I dag hade jag väl inte tänkt göra så mycket. Ska gå tillbaka till frisören då dom inte kan klippa rakt, så dom ska få fixa det.. Ska snart hoppa in i en snabb dusch, sen försöka få tag på Diana och kolla om hon vill ut o åka lite ! :) I helgen kanske jag och Dennis åker till Carro och umgås lite ! :)


7 juli 2011

Hallojsan !
Har precis städat mitt rum.. Skönt att ha ny städat rum. Tog även bort täcket så jag bara har lakanet kvar ! Skönt. Det är ju så himla varmt att sova två st i en 105 säng ! Så nu hoppas jag på att det blir svalare !!
Har varit nere i centurm i dag med Emelie och Carro !! Bokade även en klipptid, så kommer ha kortare hår i kväll!
Älsklingen jobbar över i dag, så nyu är det bara jag och mamma hemma!!
Har inte så mycket mer att säga än att det är varmt..
nej, jag skriver senare om jag kommer på någonting o skriva om ! :)
Ha det så bra så länge !


06 Juli 2011


Magen tagen nedifrån.
Är nu i vecka 17+3
Jag längtar ännu mera efter att bebisen kommer !
Och nästa fredag ( dvs den 15de ) så ska vi på ultraljud!
Just nu har jag smärtor i nedre delen av magen ( som mens värk )
Men bara på ena sidan!
Sen är det inte långt kvar till semestern.
Då vi åker ner till Småland och går på liseberg och har det mysigt!
Samt så firar vi ett halv år när vi är där nere !
Så det ska blir roligt och skönt att få komma bort!!
Får se hur länge vi är där nere.

Nej, nu ska jag kolla runt lite på bloggar och vänta på att älsklingen ska sluta och komma hit !


05 Juli 2011

Hallojsan !
Är hemma nu efter en hel dag på moppen med Diana !
Vi åkte först till polisen i flempan och fixade ett nytt legg till mig ! Det tog två timmar :O ..
Sen åkte vi till apoteket i Tullinge och hämtade ut en box som fans där som man fick ! Och sen åkte vi upp till pappa och fikade och sen åkte vi hem !!
Sitter nu här och gör inte så mycket.. Funderar på vad man ska göra i dag !!
Har inte så mycket mer att skriva om, lägger in bild på det jag fick med i kartongen senare !  :)

Ha det bra !

05 Juli 2011

Har precis duschat en snabbis, och ska snart föna håret..
Sen åker jag till vårberg och hämtar Diana och sen åker till flempan och fixar ett nytt legg till mig !
Och sen vidare till pappa och fika ! :)

Så hinner inte skriva mera! Hade så bra !

03 07 2011

Har inte haft tillgång till en data i helgen förutom nu !!
Jag och älsklingen har ju köpt en moppe, så nu kan jag åka överallt !! I fredags åkte vi till årsta och käkade middag med Dennis familj på Greken, grymt gott ! Vi åkte och badade med Jimmy på sydpoolen i går, och sen så tog jag moppen till årsta så dom fick se den! Och Eftersom dom sa att det skulle bli ett stort åskväder under kvällen så stannade vi kvar hos dom!! Men det var det inte, bara några minuter ! Älsklingen tog bilen hem och jag tog moppen, vi hade tvättstugan vid 10, så älsklingen han. Så jag åkte förbi mamma och hämtade en jacka, för ja åkte bara i tjocktröja, och det vart grymt kallt.. Sen åkte jag ner till Ica maxi och handlade lite.. Sen åkte upp med det, när jag kom till garaget så insåg jag att garage porten inte går upp utifrån, men in ifrån öppnas den!! Skum port. så älsklingen fick springa upp till garaget och öppna åt mig!! Nu håller vi på att städa i lägenheten, vi har ju inte varit här på ett tag, så det är lite som behövs göras!! Vi ska även ner och köpa ett nytt lås till moppen!!
Nej, nu ska jag hjälpa älsklingen med att städa !

RSS 2.0