27 Januari 2011

Införskaffade mig en ny mobil i går, då iphonen är helt konstig och funkar typ inte mer !
Så skaffade mig en Experia x8i :) Är nöjd med den än så länge !
Sitter nu i skolan och har bassgrupps möte, men Stig..
Försöker komma på ett val om vad jag ska göra på aktivitetsdagen med skolan ! Jag vill åka snowboard, men det är ingen i min klass som ska åka så jag vet inte, men kanske ska åka ändå och åka själv ?? Vi får se ska kolla lite senare i dag och bestämma mig i kväll eller i morgon !
Nej nu ska vi gå på rast , så jag skriver senare !
Om jag hinner då jag slutar kl 2 och måste hem och duscha direkt och sen till flottsbro ! :) För jobb!
Ha det bra så länge !

25 januari 2011

God kväll alla söta !
Hoppas alla mår bra, själv känner jag mig lite hängig. Känns som om jag börjar få feber! Men det får vi hoppas på att jag inte får :)
Har haft två underbara dagar på praktiken, roligt att träffa massa barn och nytt folk !
Träffade även en riktigt fin person i går.. Hade det mysig, ville nästan inte gå upp ur sängen i morse, men såklart så är man tvungen ! :) Tog bussen till fruängen, sa hej då och åkte mot praktiken!..
Finns inte så mycket mer att säga om dessa två dagar som har varit, då jag inte få säga så mycket vad som händer !..
Men nu ska jag kolla på sofias änglar och sen den hemliga miljonären ! :)
Vi hörs senare.. Ha det !

24 Januari 2011

Tänkte skriva i dag på lunchen, men jag orkade inte ! Så det får bli nu !
Första dagen på praktiken gick super bra, hur roligt som helst !
Men har inte så mycket att skriva om det !
Måste gå ner och plocka undan i mitt rum snart, och hoppa in i duschen!
Men jag skriver senare !


22 januari 2011

har varit på flottsbro hela dagen, fick skjuts av sami i morse. Då han skulle åka och jobba, så fick jag skjuts !
var där vi halv 9 ungefär, gick och böt om och sen gick jag ner till lift huset och tog på mig snowboard skorna och gick ut och åkte..
Det var lite konstigt att åka nu på morgonen, men det gick.. I alla fall tills jag ramlade rakt på käna och gjorde illa häger knät ordentligt.. men kan bero på att det är is ibacken.. Men men, roligt att åka..
Vill åka i morgon också, men det går inte för mormor fyller år i morgon ! Så kanske ska förbi skärholmen och köpa present till henne i morgon ! :)  Så där kommer jag tillbringa hela dagen i morgon..
sitter snackar med mikael och nawar på msn, och kollar på film på tven !
är trött och har ont, men orkar inte gå ner till sängen, så det får bli nästa reklam tror ja ! Eller nu eftersom jag kom på att det är nyheter nu !..
Ska nog gå ner med datan till mitt rum och lägga mig i sängen och kolla klart på filmen .. :)
Ni får ha det så bra så länge ! puss puss

21 januari 2011

hejsan, har inte skrivit på 1 dag, men har inte varit hemma !
I går började det med att jag var i skolan, började halv 9, och slutade kl 2.. åkte hem och åt lite lätt och sen åkte jag till jobbet, och fick massage i en timme på jobbet.. Tack så sjukt mycket ! Riktigt skönt var det.  Slutade runt 10 halv 11, och då blev det att åka till Juliaborg och sova där, a men det behöver vi inte nämna ! :P haha
Och mamma kom och hämtade mig i dag, och nu har vi precis ätit middag, jag ska snart åka till heron city och träffa en kompis på hans jobb ! Sen ska vi fika efter det, om man orkar då :) Annars blir det bara att snacka .
Måste också städa mitt rum, det är lite mycket saker på golvet just nu :O men det är bara för att jag hämtade alla saker hemma hos Tobbe förut !  Nej, nu ska jag gå och byta om och sen åka till Matte ! Har inte träffat honom på länge, så ska bli roligt !
Nej, nu ska jag gå ner och kolla vad det finns att ha på sig, kanske bara blir mjukis byxor .. men vi får se !
Ha det så bra så länge !

World Trade Center

World Trade Center!

Twin tower as it is called, a tower the North Tower was 526 feet from the ground. Tower 2 was 417 feet from ground to top. in one house, there is a plateau on top of the deck house. Then there are safety rails. inside on deck, there were shops that you could hijack sovenirer and some candy in the other blah. And from inside the tire, there is an escalator up to the outdoor deck.


The north tower was the restaurant Windows on the World on floors 106 and 107, one of NYC's most famous restaurants. It was New York's highest restaurant and very popular with tourists and for various events such as weddings and the like. It could also serve as lunch for those who worked in the World Trade Center. When the towers were completed, it was the world's highest byddnader, 30 m higher than the Empire State Buildin.


After the WTC's twin towers fell in September 2001 became the Empire State Building once again New York's tallest building, and remains so today. The terrorist attack that made the WTC to fall! On 11 September 2001, a coordinated terrorist attack on the Twin Towers, when two planes were flown into them and caused them to crumble after a time of fire. The buildings fell straight down very quickly (the cases of high-rises were on 15 and 22 sec) which at the height corresponding to an approximate free-fall. In addition to the twin tower was destroyed even WTC 7th


New World Trade Center! After the events of 11 September began a clean-up and recovery of the twin towers and the other destroyed or damaged buildings which took eight months. In late 2001, began a re-building process of the World Trade Center, where a site plan was developed. The new WTC will feature four new skyscrapers and a memorial and museum, and is expected to be completed in 2013.


20de januari 2011

Sitter nu i skolan och pluggar, har rast just nu. Men pluggar ändå, jag pluggar samhälls kunskap A. Då resten av klassen pluggar engelskan som jag är klar med !. Känns ganska skönt att ligga bra till i skolan för en gångs skull. Orkade inte gå upp i morse vid 7 halv 8, är helt förstörd fortfarande. men vad kan jag göra nu ? Jag får plugga gärnet i stället ooch umgås med mina älskade familjer, så jag kan ta studenten i sommar jag jag verkligen vill .. Jag hoppas påa tt jag klarar detta, ser verkligen fram emot detta nu. Har börjat gilla att plugga ! konstigt nog, men det är nog för att det går bra i skolan nu.. Sitter nu och läser om från nomad till världsmedborgare, svarar på grundfrågår på den delen också, har en kvar ! Men om en timme är det lunch, och jag får äta själv :( Inte roligt, tror jag ska gåg med moses i dag ! Hoppas han vill äta med mig, hahah!
Nej, nu ska jag fortsätta skriva, kommer lägga in om min engelska arbete snart . kan försöka få in den direkt :)
Ha det så bra så länge !


Suck o stön

Dagen började bra, då jag gick till skolan och pratade med rektorn och pratade. Sen åkte jag och mamma till mormor och fikade, gott var det och mycket snack blev det.. Satte oss i soffan och kollade på sjukhuset och sen åkte vi och handlade ! sen åkte vi hem och kollad på tv.. kollade på OC och sen unga mödrar. Och sen vid 4 får jag en JÄTTE TREVLIGT samtal, av min "chef" på simningen som sa att dom hade fått klaomål av mig i höstas, och att jag inte få jobba kvar tydligen.. han hade bestämt att jag inte vill jobba kvar ! Jag vart såklart jätte lesden och ville inte prata mera, mamma ringde upp honom och sa som det var och klagade lite på honom.. Eftersom nästan alla mina barns föräldrar kommer till mig på träningarna och säger det är bra att vi ha dig som tränare, du är så bra osv..  Så jag gick ner till simningen och skulle säga det till mina barn att jag inte kommer vara kvar längre, men blev så arg och ledsen, att dom redan hade ersätt mig med en annan tränare.. så dåligt, dom kunde inte ens säga det till mig.. Så jäkla dålig..
Gick gråtande hem från skärholmen.. satte mig i mitt rum och stor grät. Dom har krossat mina drömmar.. Mina drömar som jag hade, jag ville vara kvar där. Jag hade så underbara barn.. Men nu har dom förstört det, och jag kommer troligen inte fortsätta med simning tack vare dom! Så jäkla dåligt..

19de Januari 2011

God morgon allihoppa !
Har precis ätit frukost och borstat tänderna !
Sitter nu i vardagsrummet och har precis kollat på lite bloggar.. Satt uppe till halv 11 - 11 i går och jobbade med WTC uppgiften, jag kan skriva in den här sen när jag har rättat den lite granna.. Så det inte är helt fel och ser helt konstigt ut ! Så i dag är det bara svenska uppgiften som ska göras i dag, sen är allt klart och då har jag fredagen helt ledig ! :) Det ska bli skönt, ladda inför en jobb helg ! :)
Men i dag ska ja gå ner till skolan och prata med rektorn igen och min lärare.. Sen senare är det första simträningen för detta år !.. Sen efter träningen så ska jag kanske träffa M och åka hem till M och umgås och sånt ! :)
Nu ska jag göra mig i ordning och kanske börja gå ner till skolan en snabbis ! :)
Ni får ha det så bra så länge !

18 Januari 2011- 18,55

Åkte som sagt till farmors skola i dag och kollade på min praktikplats ! Samt så var jag med farmor på hennes vikarie lektion med 5:orna i syslöjd.. Undra om man var så stökig i 5an som dom var ! :)
Sen efter vi hade haft den lektionen gick vi ner till matsalen och åt mellis, gott gott. sen kom mamma och hämtade mig !
Mamma och jag åkte till AVA MC i masmo och kollade lite, vi hittade lite snygga hojar där.. hihi
Sen åkte vi hem och satte oss i soffan och sen blev det middag !
Och nu sitter jag här i mitt rum och kollar på tv, va sur innan, men det har försvunnit nu.. Behöver bara lite egentid då jag är sur.. Sen är det borta på 10 minuter typ.. haha, konstigt.
sitter och kollar på vänner :)
Vet inte vad man ska göra i kväll, har fått en försrågan att åka över till M och umgås !


Så här kan det gå om man har det roligt på ett berg i solnedgången ! :)


18 Januari 2011

god morgon, har varit vaken ett tag, men har legat nere i mitt rum och kollat på vakna med thevoice..
Fick precis ett samtal av farmor som undrade om jag kunde komma kl 12 i stället, och såklart kan jag det .. Det jobba är bara att jag inte hittar vägen från Långbro till skolan .. HAHA

Har precis ätit frukost, och det bestod av äpple och kanel yoghurt, krossade linfrön och russin. Det var ganska gott faktist ! :) Trodde inte det först,
Men som sagt i dag så ska jag åka till fritidset som ja ska praktisera på , hoppas det är bra ! Ser verkigen fram emot det.. Sen senare vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag ska plugga lite som jag int gjorde i går, men nu nåste jag verkligen sätta i gång med det.. Läxorna ska senast vara klara i morgon har jag bestämt.. annars vet jag inte vad jag gör .. hahaha , inget farligt i alla fall !
Eftersom simningen börjar på onsdag så måste jag leta fram min tränar tröja so jag har tappat bort, :S Jag vet inte vart den är ! SUCK.. jag behäver verkligen den , men det löser sig, jag har en annan orange tröja, och sen har jag tränar overallen den kan jag ha så länge tills jag hittar den andra tröjan ! :)
MEn nu känns det som o jag bara sitter och bablar strunt prat.. 
Har även blivit bjuden på middag i helgen, eller på fredag var det, bestämdes det i går.. och sen bestämdes lite andra saker också, men det behöver vi inte skriva här ! :) HAHAHA , nej nu ska jag sluta och kolla lite på tv innan mamma kommer hem, hon ringde nyss och sa att läkaren i går var orolig för mig, och att mamma tyckte om läkaren jätte mycket. ( vi hade samma läkare ) synd bara att hon inte jobbar där hela tiden, SUCK..

Nej, nu ska jag verkligen sluta skriva så hörs vi när jag kommer hem i gen, om inte nnan jag åker vi får se !
Ha det så bra så länge , puss

Denna ängel kommer att sitta på min kropp den 31a Januari..


17 Januari 2011 - kväll

Har nu ätit middag, gott var det i alla fall ! Såklart det var gott, det var ju jag som lagade det ! ;)
Tror jag ska försöka göra lite plugga senare, annars så kanske jag ska kolla igenom sakerna som jag tog med mig hem i från T i dag, då jag hämtade mina kläder i dag ! Sen så åkte jag och mamma till fittja och handlade direkt efter vi var i Södertälje..
Nu sitter jag här hemma och är söt sugen, men vet inte om jag orkar gå och handla någonting !  Kan lika gärna spara dom pengarna.. Till någonting nyttigt, och bra kanske ! :) Haha,
I morgon kl 1 så ska jag möta min farmor, så ska jag kolla på min nya praktikplats, jag tror verkligen att det kommer att blir bra ! Nej, nu ska jag sluta skriva och försöka plugga ! :)
HA det så bra så länge så skriver jag senare !

17 Januari 2011 efter läkaren

Allt gick bra hos läkaren, men vart dock sur på dom när jag inte fick gå hem..
Så gick och möte mamma och pratade med hennes snabbt, sen gick jag hem, och han precis hem och sprang på toa !.. Nu kan jag gå på toa igen! Det är så skönt, så hoppas att det håller, så jag slipper detta ..
Ska nu gå och laga kyckling med mamma, har ju inte ätit kyckling på länge, så vill egentligen inte ha det, men mamma tvingar mig nu när jag kan gå på toa så måste jag kunna äta kyckling.. Och så ska jag försöka övertala sami att vi ska köpa en lite katt.. Annars köper jag en för min lön :P hahaha

läkaren

Ska gå och göra mig i ordning nu, och sen börja gå ner till centrum och till läkaren till halv 12 !
Så vi hörs sen ! Hadet så bra !


17 Januari 2011

Känns som jag alltid sitter i soffan när jag skriver :O
Jag skulle ha skrivit ett natt inlägg i går, men det gick inte via mobilen :( SUCK..
Mamma väckte mig kl 7, för att jag skulle ringa läkaren vid kvart i 8.. Dom ringde upp vid kvart över 8 !
Och jag berättade hur det var och hon frågade massa saker, och gav mig en tid halv 12! Det blir då första gången jag får till läkaren själv :) Så vi får hoppas på att dom hjälper mig ! Nog med detta!
I kväll ringer farmor också och berättar om jag får praktisera hos henne eller inte :) Hoppas..

Nej, nu ska jag kolla på tv, o kolla om någon är social på msn.. Hadet!

Bjuder på en bild som mindre!

16 Januari 2011 - värk

Sitter nu i soffan som jag har gjort hela dagen, har dock huvudvärk och mens värk.. Varför både och??
Har precis tagit en alvedon, så får hoppas att det hjälper båda sakerna!! Emelie och jag kanske ska ut på en promenad och prata om resan till Turkiet som jag kanske ska med på i sommar.. Får hoppas att jag får tillräkligt mycket lön nu i sommar så jag har tillräkligt mycket pengar till resan ! Så hoppas det blir av, för vill verkligen utomlands i sommar.. :)
Nej nu ska jag kolla om Emelie ville gå ut på en promenad och prata lite, sen så senare kommer min syster o hennes kille hit ! Tror jag mamma sa när vi var ute o rökte, ( mamma rökte )
Och i morgon blir det att ringa till läkaren för en akut tid, får inte glöma bort det ! ..

Ha det så bra så länge !

16 Januari 2011

Vaknade för en timme sen, och har bara settat i soffan och kollat på tv, och olika bloggar !
Går dagen var seg, skriv lite granna på min hemuppgift, men kom inte så långt, så kanske ska fortsätta i dag eller i morgon.. Ringde även min farmor i går och pratade lite, samt kollade jag med henne om hon kunde fixa en praktikplats till mig, då hon jobbar med barn det jag också vill göra !! Så hon skulle kolla med sin rektor i morgon och ringa mig i morgon kväll, så vi får hoppas på det bästa, för barn är det jag vill jobba med.. Men det första året på gymnasiet var det bilar ja ville jobba med, men inte nu längre. Då jag alltid har gillat att vara med barn.
Så pratade lite med farmor i går och då säger hon: Både du och Carro har valt helt fel linjer tror jag, eftersom båda ni vill jobba med barn ! :) haha, min farmor är rolig! Nu tror jag att jag ska sluta skriva och kolla på tv, men jag skriver senare ! Hade så bra så länge !


15 januari 2011 - början

Försöker verkligen komma i gång med engelska uppgiften, men det går inte så bra, frör jag vet inte vart och hur jag ska börja !!.. Det är sjukt jobbigt, hittade en data med microsofft office word ..På mammas data, så nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på the voice, och försöker komma på vad jag ska skriva, jag vet hurjag ska skriva det på svenska, men jag vet inte hur jag ska skriva det på engelska.. Men detkommer jag nog på senare snart, hoppas jag ! ..
Michelle och Chanel är på väg hit, Michelle orkade inte vara hemma längre.. Hon flyttar ju i dag till aspudden .. Vilken dissare hon är ! :O
Nej nu ska jag försöka skriva lite innan hon kommer hit ! :p
Jag kan även slängain resultatet här i bloggen sen !


15 Januari 2011

God morgon, hoppas allt är bra med er !! Jag mår bra, men har en förfärlig mens värk .. usch,
Har inte skrivit på 2 dagar, men har jobbat hela tiden så har inte haft tid till att blogga heller! Jag vet dock inte om jag har gjort rätt val mellan mig och Tobbe, men vi är ganska bra vänner, och ja hoppas att vi förblir det ! Då han är en underbar person innerst inne!! Ligger nu i sängen och kollar på tv, och skriver lite! Jag ska snart sätta på stora datorn och börja plugga, sen ska jag försöka få Diana sätta in en ny header, som jag ska göra senare ! :) Annars så skrev ja att jag ska plugga, jag ska skriva om någonting som finns i New York på engelska, och sen har jag någon svenska uppgift att göra ! Sen är jag klar med nästa veckans läxor och arbeten, dår får jag hela nästa fredag ledigt ! :) Då vi har studiedag !
Nej, nu ska jag kanske gå upp och vara lite social med min mamma! Ha de så bra !


Nu är det gjort, jag och Tobias är inte tillsammans längre !! Jag vallde att inte vara tillsammans med han längre, utan vara vänner då det känns bättre ! :)

Fattar inte ?!?

Jag fattar inte hur man kan sakna e person så jäkla mycket ??.. Vi hade allt tillsammans, jag var glad med dig hela tiden.. Det är jag inte nu, jag är inte alltid glad. Bara jag fick ett sms från dig en gång under en dag, så kunde det lysa upp hela min dag ! du fanns där för mig, även fst det inte var nära .. Har tänkt på oss länge, ända sen vi tog vå olika håll, två olika vägar.. Jag fattar inte att jag var så dum, och valde det beslutet,  när vi hade något så underbar som vi hade !.. Jg hade ett leende på läpparna hela tiden. Dina underbara vänner som stöttade en, som man kuna prata allt med .. Varför hände detta !?! Just nu vill jag bara ha kontakten med dig, kunna prata i alla fall.. Jag vet att du hatar mig för det jag gjorde mot dig, men jag insåg det inte förens det var försent.. Jag insåg felet några timmar efter jag hade gjor det, då du vägrad eprata med mig !! då jag satt och grät i bilden hem från centralen. Och jag mins första gången vi sågs, du som till sthlm, vi åkte till söder, träffade mina vänner. och sen åkte vi hem och åt med min familj!.. Redan när jag såg dig första gången så klickade det, det var som om vi var gjorda förvarandra.. ( det kanske vi är ) Men varför händå då detta ?
Orkar inte sitta och skriva så jäkla mycket mer, det kanske kommer flera inlägg, !

12 Januari 2011

God dag !
Sitter nu här i min ensamhet i mitt urm hemma hos mamma då ingen annan är hemma !
Men vad gör det, lite avkoppling kan man behöva ! :)
Nej, men i dag ska jag väll inte göra så mycket, ska nog mest ta det lungt och kanske plugga lite, tror jag !
För i morogn är det skola, sen direkt till flottsbro för kvälls jobb ! Hoppas det går bra ! ;) Det hoppas jag, sen fredag kanske det blir åk, vi får se ! :) Hoppas på det bästa, att det inte bli blött och slaskigt i backen..
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, och ha t'nda ljus, vill just nu ha ett badkar man kan lägga sig i skollhett vatten och bara ligga en timme eller 2 ! :) Sköönt,
nu ska jag slita skriva, hade bra så länge !

10 Januari 2011

Sitter nu hära med min hjärtegull och nördar dator :P HAHA, vi har settat här ett bra tag, men sånna är vi !
Hjärtegullet ska snart gå hem till sig och då ska jag hoppa in i duschen ! Sen i morgon är det skolan ! Myys, eller inte ! :o Har inte saknat skolan över huvutaget ! ..
Men men, nej jag orkar inte skriva så mycket mer.. så hej hej ! :)

minnen


..

Satt nyss och kollade på blocket på hundar, hittade en jätte söt blandras kille på 9 veckor, han var billig också.. VILL HA HONOM ! Skulle må så betydligt mycket bättre, skulle alltid veta att det finns någon där som lyssnar på en, som man kan prata med och gråta ut hos!.. Skulle bara vilja ta min lön till att köpa en liten hund, som jag kan vara med hela tiden, då jag hatar att vara ensam.. Skulle känna mig tryggare än jag göra nu, skulle våga gå ute mera på kvällarna på långa promenader och bara mysa med hunden.. :(

8 Januari !

god morgon, sitter nu här i soffan och skulle egentligen ta bussen som går om 2 minuter, men jag skulle inte hinna byta om tills dess, så jag tar bussen som går 24 över. Får skjuts från storavägen, snällt ! :) Så vi får hoppas på att det blir nogellunda lugnt i dag, så jag orkar städa lite i mitt rum när jag kommer hem!.. Läste nyss i gårdagens tidning att ett till snö oväder kommer in, och att vi ska hålla oss inne :) HAHAHA..
Jaja, nej nu ska jag göra mig i ordning, tänkte bara skriva lite granna, men nu orkar jag inte !

Hej hej

2011 01 01

Vill först bara säga gott nytt år allihopa!
Var med Michelle i går , och vi hade det mysigt, vi åt god middag, men ubergod efterätt som jag lagade.. ( michelle rev chockladen på bara ;) ) Sen vart det sims spelande i typ 5 timmar. Vi gick ute med chanel och lekte med henne i snön.. Vid 12 slaget gick vi ut till grannarna och kollade på rakter, men typ 5 över var det klart, och då gick vi in och kollade på Bruno.. Det var typ våran nyår, inge alkohol för oss inte, vi orkade helt enkelt inte .. Jag började dagen med att kolla fel på mobilen, då jag kollade att min buss skulle gå 09.54 men den skulle gå 09.24, ojj vad brottom jag fick upp ur sängen då, slänge på mig kläderna och gick till bussen!.. Men precis när bussen kom så kom jag på att jag har fan inget busskort längre, det har gått ut, och inga pengar på mobilen heller.. Men så snäll som busschaffören var så fick jag åka till masmo med den bussen, men sen med andra bussen fick jag inte åka med :8 Jag ringde och väckte mamma förlåt, och frågade om hon kunde skjutsa mig till jobbet för jag inte hade något busskort, och självklart kunde hon det.. Älskar min mamma mest! Hon kom till masmo och hämtade mig och skjutsade mig till jobbet, jag kom till jobbet 1 timma innan jag började.. Men loggade in mig hos agda och började jobba. Jobbade hela dagen, slutade vid 4 och då kom mamma och hämtade mig också , annars skulle jag inte kommit hem, jag skulle ha fått gått hela vägen från flottsbro till skärholmen ! Vi åkte dirket till skärholmen och laddade på mitt busskort, så nu har jag ett busskort och kan åka någonstans .. :) Kom hem och åt middag och nu sitter jag här och kollar på teen mom.  Funderar på om jag ska plocka undan i mitt rum, eller om jag ska göra det i morgon då jag har sovmorgon dagen efter ?? Funderar också på att gå och duscha innan fångarna på fortet.. För i dag måste det kollas på! I dag är det bloggarnas tur att vara med, så då ska jag lägga mig i sängen och kolla på det sen ska jag sova direkt efter ! Men nu ska jag inte skriva så mycket mer. Men vill be om ursäkt att jag inte har skrivit på länge, har inte orkat och har jobbat typ hela tiden varje dag!.. Men det lönar sig i slutet !.. Det är roligt och jobba också, spec på flottsbro, då man får nya vänner och träffa annat folk! Men nu ska jag avsluta detta inlägg .. Puss puss

RSS 2.0