testar..

.. tids inlägg..
Bjuder på en bild från romme med söderholm..
Syrrans bräda, men ja lånade den!

27de

God morgon, har varit vaken sen kl 6, men låg kvar i sängen till halv sju. Då jag öppnade dörren till Tobbe. sen gick jag och la mig igen ! Men vid 5 i 7 så gick jag upp till Sami o väckte honom.. och har nyligen ätit en tallrik med gröt.. mummsigt, det saknar jag . det är så gott.
Vet inte vad jag ska göra i dag, ska nog försöka fixa i mitt rum som har varit stökigt nu x antal dagar.
Sen senare vet jag inte om jag ska på träningen eller om jag ska åka till södertälje o kolla på simning. men vi får se tror jag tar mina ungar i stället.. Men vi får se.
Ajja nu ska ja kolla på tv.
Ni får ha de så bra så länge!
Puss
Ps. tänkte testa att göra ett såndärt tids inlägg efter detta

Ett halv år !

Den 23dje oktober, firade ja o Tobbe 1 halv år tillsammans..
Dock var vi inte tillsammans, då vi var på två olika håll.. pga en anledning som vi inte tar upp här en !
Har inte skrivit någonting på ett tag sen i tosdags tror ja, och det är pga samma anledning som den ovanför..

Men men, är med älsklingen nu, vi ska plocka undan lite i mitt rum, och sen gå ner till skärholmen och kolla runt lite..
nej ska inte skriva mer ska ner o plocka lite nu..
Skriver när jag har tid..
puss puss

Zita <3


Du skulle ha fyllt 7 år i dag!
Men du har det bättre nu.
Älskar dig Zita!
Vi saknar dig!


trööööööött

är i skolan o typ halv sovedr framför power point.. nej nu skojade jag lite.. sitter inne på fb, är redan klar med det vi skulle göra. väntar på lunchen.. Ska försöka vara kvar hela dagen, men får se om jag orkar det.. vill verkligen inte vara här nu!
Skriver senare! Puss puss

22 oktober

Nu är jag vaken, o väntar på att åka till skolan !
var hemma ho mormor o morfar till halv 2, kom hem vid 20 i 2.
Sen var det direkt o borsta tänderna och byta om!
så kom jag upp vid 7, o har precis ätit fruost o ska snart gå/åka till skolan!
Får se om jag pallar hela, annars åker jag hem och sen åker till mormor och morfar..
Nej nu sa ja kolla på barnigram :)
Puss


7 år


Du skulle ha fyllt 7 år i morgon!
Grattis min älskade zita!
Vi tänker på dig! <3


Nu är det illa

ruktiken säger allt!

Nu är det illa!


21 oktober

Sitter i skolan på rast..
Hade elevråds möte nu på morgonen, det tick sådär.. hahaa,
men som sagt i dag så blir det väll att ta det lugt, kanske ska sätta i gång och rensa alla mina saker nu som jag har sagt hela veckan typ.. Men ja kanske ska tvinga hit tobbe igen så ja kommer i gång med detta o får se hur mycke kläder jag inte använnder som jag inte vill ha !...

Jag är sjukt hungrig, så hoppas det är god mat, annars kommer ja bli arg.. :( annars får jag sitta o äta massa mackor hela lunchen så jag blir mätt!!
Nej nu ska jag kolla lite på fb o sen ha lektion.. :)
Puss puss


19de Oktober 2010 - skola

Snart är det hemgång, så skönt!
Slutar om ungeför 40 minuter.. :D
Det är fortfarande piss väder ute, o jag sitter själv på hela nedre planet.. ingen är här "/ Tråkigt ..
Men men, ja pluggar ju så då behöver man inte så mycket sällskap, men skulle ju vara roligt..
Men jag har tagit musik till sällskap i stället .. Var nyss uppe på toa, och märkte hur mycket jag fryser.. ska nog hem sen och sätta på mig mjukiskläder och mys tofflor o sen rensa mina saker!! Det låter som en bra idé tror ja, Tobbe kommer även o hjälper mig. Han ska komma till SKärholmen till 2 ungefär tror jag han sa ! :) Hoppas på det. För då kan vi lägga ut dom sakerna jag ska sälja redan i dag.. Kanske får i hop lite pengar på dom också :)
Har bara pluggat engelska i dag, så den sista tiden som är kvar i skolan o dag tänkte jag faktist läsa lite svenska.. Ur min bok som jag har lånat av mamma! ;)
Den är sjukt bra, ''Finns inte på kartan - Carin Hjulström''
Nu ska jag läsa vidare och senare börja packa i hopo alla mina saker och sen åka hem i detta piss väder !
Tur att jag oackade ner ett paraply i väskan när jag gick hem i från i morse ! :)
Duktig jag är.. HAHAHA
Ni får ha det så bra så länge ! Puss puss

19de Oktober 2010

Sitter nu på rast i skolan, eller har settat här inne hela tiden och pluggat!
Har läst i 40 minuter, och sen har jag pluggat lite engelska..
Tänkte fortsätta med engelskan efter rasten..
Tråkigt nog så känns det som om jag börjar bli sjuk "/
Jag fryser(är varm om pannan) ont i huvudet, börjar få lite ont i halsen "/
Suck, jag vill inte bli sjuk. Jag vill kunna träna..
Sitter o väntar på att få ett mail, men denna person verkar inte veta hur man svarar
så får väll åka ditt, blir kanske i morgon med sötnosen Melissa <3333
Det är ett jävla pigg väder ute i dag. Ville inte gå ut i morse men är illa tvungen!
Nu ska jag kolla vidare på datan o gå o fylla min vattenflaska med vatten.
Så skriver jag senare! Puss puss


Fyller ut inlägget med en bild från i vinter !


nu drar jag

Nu går jag mot bussen o åker till skolan !
Skriver säkert under dagen !

Det blev att ha på sig,
Guzzi jeans- Turkiet
Vitt linne- Gina tricot
randig tjocktröja - Från Göteborg

myser

Sitter nu o myser lite såhär på morgonkvisten!
Har precis tagit en dusch och nu sitter jag med en kopp varm oboy.
Så sjukt gott..
Ska snart göra mig i ordning för skolan, jag vill ha jeans på mig, men jag orkar lixom inte ha det eftersom jag bara sitter still ensam i ett litet rum o jobbar, så är det inte så roligt. Mrn vi får se vad som händer !

Hoppas ni läser min novell o komenterar hur den var!

Nu ska ja mysa vidare o sen ska ja klä på mig !


Måndag den 18 oktober

I inlägget innan så ser ni min novell som jag skrev innan lunch.. Dock är det inlämnad försent. Men det gjorde inte så mycket tror jag!..
Har nu ingen lärare dessa tre dagar jag kommer vara i skolan fram till lovet. Eftersom jag egentligen har praktik och jag har slutat på min praktik.. Så då sitter jag i skolan o pluggar i stället.. HAHA
Men idag kommer det väll inte hända så mycket, om jag inte åker till tälje o kollar på när som simmar, o kanske träffar elin ?? Men kan inte få tag i henne eftersom jag inte har pengar på mobilen .. Suck
Men ajja, jag får klara mig utan det..
Sitter just nu o väntar på att klockan ska bli 10 överf 1 så jag kan packa i hop och börja gå till centrum o möta mamma ! :) Sen blir det nog hem och plocka undan lite kläder på mitt golv.
I dag hade jag även tänkt o rensa alla mina saker och sälja visa saker som är fräscha :)
Hoppas det går bra .. Har så himmla mycket skit, kanske ska rensa min kabel låda också.. hahaha massor med sladdar o laddare ao hedset :P
Neej nu orkar jag inte skriva så mycket mer, så jag skriver när jag kommer hem istället!!

Ps, det är inte roligt att sitta i skolan själv utan vänner "/

Novell

Tänkte visa er min novell som jag skrev i dag innan lunch !!

Det luktar varmt vatten tillsammans med klor. Jag kommer in i det stora varma rummet, det blir imma på mina glasögon. Jag ser 2 simbassänger, en stor och en liten. Jag är en 17 årig tjej, som lever med sina föräldrar i Stockholm. Med den passande mellanlängden, har jag svart lockigt hår med lysande blå ögon. Med vikten på 50 kg, jag har två tatueringar som minne av två nära! Jag klär mig i bekväma kläder, som nästan består av alla färger. Jag har haft en krånglig bakgrund, men tur, är allt löst och jag mår mycket bättre då jag får jobba som simtränare på kvällar och helger. Jag umgås inte så mycket med vänner, då jag har fullt upp hela tiden. Jag utbildar mig som bilmekaniker, då jag har gillat bilar under hela sin uppväxt. Med hjälp av jobben jag har vid sidan av utbildningen så har jag fått bra egenskaper. Jag är för det mesta glad och har lätt för att sitta still under längre perioder. Skrika det kan jag också då mina små elever till simmare inte lyssnar på vad jag säger. Alla hennes vänner tycker jag är en rolig och positiv person! Det tycker även mina barn.

Barnen väntar på att få simma, föräldrarna sitter på bänkarna och kollar på den stora bassängen! I gymmet står det folk och lyfter tunga vikter, i ena hörnet av simhallen finns det en liten plaskdam med en liten kana för småbarn! Några meter bort är det en bubbelpool som några föräldrar har det bra i! Man hör hur vattnet skvalpar över bassängkanten ner i avloppet. Detta är en plats man kan koppla av på och ta det lugnt. Det finns fyra palmer inne i hallen, inte riktiga bara plast.

 Barnen står ivrigt i en ring o väntar på att dom ska bli uppropade, jag roppar upp dom en efter en. Och ser till att alla är på plats och mår bra! Dom blir tillsagda att dom ska jogga lite på stället för att bli varma i kroppen, några minuters jogging och dom är trötta. Barnen hoppar ner i vattnet och simmar insimmet som jag säger åt dom att simma. Men så hör jag att en förälder säger mitt namn bakom min rygg. Då börjar föräldern skälla o säga att jag som tränare inte kan lära ut simning till mina barn, eftersom jag bara säger åt dom vad dom ska göra. Jag säger till denna förälder att jag lär ut simning till dessa barn på det sätter jag kan, och det sättet jag har blivit lärd.  Men hon tjafsar emot och bli arg. Då säger föräldern att jag inte lär ut barnen tekniken. Men då kan jag säga dig en sak, säger jag. Jag får inte lära ut tekniken till dessa barn, eftersom dom inte går i en grupp där dom får lära sig tekniken. Den ända tekniken jag lär ut dom, det är hur man rör på armar och ben. Mer får jag inte lära ut dom. Då blir föräldern arg och går och sätter sig. Men under hela denna träning så har den mamman som skällde på mig även filmat mig. Först när jag märkte det så tänkte jag inte så mycket på det, eftersom jag trodde hon filmade in sin dotter.  Och hennes dotter simmade där jag stod. Men nej, när jag ser att hennes dotter är på andra sidan av simhallen så filmar mamman fortfarande in mig. Jag går till min tränar kollega och pratar med henne, och säger vad hon gör. Jag höll på att börja gråta av ilska. Efter en stund då hon fortfarande filmar mig, så går jag fram till henne och frågar hennes snällt om hon kan sluta filma mig, eftersom det inte är tillåtet att filma någon utan tillåtelse. Ojdå, säger hon. Får jag inte filma här inne. Nej det får du inte, speciellt inte utan min tillåtelse. Ok jag slutar filma, säger mamman. En kvart senare kommer mamman till kanten då jag har en genom gång och börjar prata med sin dotter på deras språk. Sen ser jag att dottern kliver upp ut bassängen. Jag frågar såklart varför dom går upp, och det ända jag får till svar är: Vi går hem. Varför går ni hem? Kan vi inte diskutera detta och lösa detta så allt blir bra? Nej, det kan vi inte. Sen gick dom hem och jag kunde fortsätta min simträning som vanligt. Men jag var inte på det gladaste humöret. Jag hade lugnat ner mig och var glad igen. När jag trodde att allt gick åt rätt håll så kommer en till förälder och skäller på mig för att jag inte lär ut rätt och inte lär ut dom höger regeln. Och inte tekniken. Säger återigen att jag inte får lära ut tekniken, och att jag lär ut dom höger regeln. Men barnen lyssnar inte på det, dom har inte så lätt att få in det att man ska simma på höger sida. Jag höll även också nu på med en genomgång av en tävling vi skulle simma under träningen. Men dom fattar inte att jag var upptagen, så dom pratade bara på hela tiden. Till slut förstod dom att jag var upptagen, och gick och satte sig. Jag satte i gång barnen i tävlingen och allt gick kanon. Träningen var slut för denna gång och jag vart relativt glad igen.


17 oktober

Tobbe ringde nyss, ÄNTLIGEN!
Bad han komma hit så vi kan umgås, så han är påväg hit nu ! :)
Ska berätta lite om gårdagen. Lördagen asså ja kan inte mer än säga skit tävling!
allt gick så jäkla dåligt, okej mina barn var jätte duktiga, men allt annat.. Asså vafan kan dom inte ens fixa så alla får heat listor, o så alla är med innan man börjar, och så alla är anmälda på RÄTT sak, inte på FEL sak!!
Skickade mail till kansliet i dag och kollade varför allt detta hände, och att vi måste verkligen ha ett tränarmöte!
Men men, nej nu orkar jag verkligen inte skriva mera, är sjukt trött och väntar på att sööt ska komma.. Ska nog tvinga med honom på en promenad sen ! Om han orkar, hans förskylning har blivit värre! "/ Stackarn..

Men nu ska jag försöka o skriva min novell.. Hoppas jag klarar av det!

16 oktober

Sitter nu här med Malin hon sitter o letat efter ägg i godis skålen ! :P
vi ska väll snart lägga oss i sängen o kolla på film, eftersom vi ska upp kl 7 i morgon bitti!!

Har varit på tävling i dag, gick sisodär..
men kan ta mer om det i morgon kanske..
Nej nu tjattar malin om att splela spel, och mamma vill ha godis så nu måste ja gå.
hej hej

vaken

Vaknade för en timme sen, men ligger kvar i sängen o kollar på tv!!
Men ska upp o äte frukost nu hade jag tänkte, om det finns någonting gott :) HAHAHA
Skriver senare


13de oktober 2010 - babbel

Har precis kommit ut ur duschen, tog en extra lång varm dusch.. Känndes att jag behövde det!
Ska snart borsta håret sen tror jag att jag ska fösöka plugga lite!. Har prob på bromsar i morgon, kan inte ett ända skit.. Men men, får försöka med det .. Kommer ju inte plugga som bilmeck länge, kommer gå över till reservdelar i stället.. Är inte ika intresserad av att mecka längre! Men sluta mecka det kommer jag aldrig göra nej nej, jag kommer lära mig mecka vid sidan av skolan så klart ! :)
Neej men nu ska jag sluta babbla och borsta håret !
Ni får ha de så bra så länge, skriver kanske innan träningen !

13de oktober 2010


( Bjuder på en gamla bild från Gbg med Fbi Tullinge )

Först och främst vill jag bara säga Grattis till alla mina fina vänner som fyller år i dag ! GRATTIS!

Sitter nu och små kollar lite på World cup på tv, och chattar lite på msn !
Började städa lite innan, o har precis satt på en tvättmaskin, ska fortsätta städa snart!
Jag itter o underar på hur träningen i kväll kommer gå, då jag kommer ha ca 20 barn själv ! "/
Vill inte veta hur det kommer att gå, men det jag är mest rädd för att mina barns föräldrar ska komma fram o skälla igen, o då kommer jag fan lacka ur ! ...
Neej nu ska jag fortsätta städa, kanske skriver lite senare! Puss puss


12 oktober

Känns bara som allt är skit just nu ! Bråk bråk bråk .. Suck!!
Måste fan bli bättre, fel i huvudet det är det nog !

Tror jag ska åka o träna i morogn , pratade med älsklingen om det i dag på väg hem, vi kanske åker till Tumba o tränar hos hans pappa.. Kanske ska börja sola solarium ? :)
Nej, men nu ska jag kolla på tv tills 9 sen hoppa in i duchen o sen lägga mig o kolla på tv o läsa lite !
Hade !


11/10 - babbel



Känns som om allt går upp o ner just nu, till och med simningen som har gått så sjukt bra hela denna termin! "/
Gårdagen träning fick jag skäll o klagomål av 3 föräldrar, suck asså alla kan inte ha lika upplägg på sina träningar. Alla kan inte simma lika fort eller lika fint! Så sluta kom o klaga o låt mig sköta mitt ! Så kommer allt gå så himma mycket bättre!..
Helgen började med att jag hade simträing på fredagskvällen, den gick ganska bra, ungarna fick träna på det som skulle simma i på tävlningen nästa helg.. Och sen var man så trött och hade så ont så ja åkte hem o sov nästan direkt efter träningen. Lördagen började med att man fick lite sovmorgon, och sen satt ja vid datan ett tag, och vid ungefär halv 11 började jag göra mig i ordning för att träffa Diana vid halv 1, vi kollade på när Michelle sjöng i kyrkan, duktig hon var! :) Sen eefter kyrkan följde Michelle med mig till carros o Davids inflyttnings fest, vi fick smörgåstårta och god saker! Riktigt mysigt, fin lägenhet också ! Vi åkte hem vid 8 halv 9.. Michelle o ja blev avsläppta i skärholmen, gick upp till Mcihelle och hämade saker till henne, och sen vidare till Ica och köpte honungs puffar ;) Sen begav vi oss till bussen.. Datorerna gick på högvarv hemma, och vi lyckades skrämma skiten ur Michelle, HAHAHAHAHA! Söndagen började med att klockan ringde vid halv 7, låg kvar i sängen till 7 och sen gick vi upp o åt frukost, vi fixade oss o japackade mina saker, sen gick vi till bussen och åkte till skärholmen där jag hade min träning!! När träningen väll skulle börja kom den första som skällde ut mig, höll på att börja gråta a ilska! Tog det med en nypa salt även fast det fans i bakhuvudet, men tog ut den ilskan med att bita på min vattenflaska.. Sen imitten av träningen så kommer två till och skäller ut mig, och tog det också med en nypa salt! när dn första som skällde ut mig hade gått och satts sig så började hon filma mig, och det är inte tillåtet att filma i en simhall, så gick o sa till henne att hon skulle sluta filma mig, för märkte efter en stund att hon inte filmade sin dotter som jag trodde hon filmade! då kommerhon o säger, får man inte filma här inne, : Nej det får man inte! Så kan du vara snäll o sluta filma!. Men hon slutade inte o films, hon ville väll ha ett bevis om att  jag inte gör någonting på mina simträningar, att jag bara står där och kollar på allt annat och inte lär ut barnen någonting!..
Sen tog hon upp sin dotter ut bassängen och bara gick, utan att säga någonting..
Men sen efter träningen gick ja o Michelle till donken o väntade på att clipso skulle öppna då Michelle skulle snagga sig, och hon gjorde det, det blev skit snyggt.. Och sen gav jag mig hem och on gick på kalas! Väll hemma så plockade jag lite i mitt rum o satt vid datan. Sen blev det att äta ute på grekiska resturangen vid älvsjö.. Gott!!
Nej, nu ska jag fixa mig i ordning och sen ska ja gå ner till skolan o prata med min lärare angånde att kanske byta inriktning, då jag inte har det intresset längre att mecka lika mycket.. Tror jag vet anledningen till varför, o det är väll att jag inte fick mecka så mycket på min gamla praktik plats, att jag bara fick sitta där o kolla på och typ olla vad det var för fel på en moppe! Jag pluggar inte es moppeder så varför ska jag mecka med dom då ?
Nej, nu ska jag dra här i från. Vi hörs så länge!


God dag...

... halv ligger i soffan nu o kollar på nyhetsmorgon, ska snart gå ner o försöka ringa Diana o kolla om vi ska mötas upp o lyssna å när Michelle sjunger i kören!.. Sen så ska jag plocka lite i mitt rum, och sen välja kläder för kvällen ! Vi ska nämligen å inflyttningsfest hos min syster i hennes kille !! Har dock just nu lite ont i magen "/ INTE BRA! Jag har inte så mycket att skiva om, så jag slutar skriva nu så får vi se om jag kommer på någonting senare o skriva om ! Puss hej hej

5 de oktober

Är inte ledig i dag, utan jag ska på möte vid 9, så jag hinner inte skriva så mycket !!
Har dock sjukt ont i armen o i magen ! :(
Men neej, nu ska jag gå oh byta om till jobbarkläder, åker direkt efter till praktiken !

Ha det så bra ! :) HEJ HEJ


2 oktober

Nu är jag hemma, vart hemma ett tag men har ätit middag och tagit det lugnt !

Men nu ska jag sova, är grymt trött.. Det tar verkligen på krafterna att vara simtränare på en tävling då alla ungar står o snackar i 1, men jag älskar mina ungar dom är så söööta !
Nej nu ska jag verkligen sova, så jag är pigg i morgon på morgon träningen ! :)
Puss puss


2 oktober

Hinner skriva lite innen jag går, men jag vet inte vad jag ska skriva om !
Hade sjukt ont i magen i går kväll när jag kom hem från träningen ! Som jag har lite nu men, men lite mildare..
Så jag kunde inte åka till Västertorp i morse och träna, hoppas det inte gjorde någonting!

Ska snart gå till bussen, och röra mig mot högdalen, får se om mina sim elever kommer men damma buss !
Hoppas dom blir nöjda med sin första tävling denna termin ! :)

Hej hej


1a oktober

hatar att ha mens.. har haft mens värk i snart 1 vecka, och jag brukar ha i 2 dagar ! :S Hatar verkligen mens värk.. kan det inte bara försvinna ?..

Har haft simning i dag, det gick väll ganska bra, övade mest på att dyka o köra ryggstartet !!..
tävling i morgon, plus morgon träning i västertorp som ja inte orkar gå på , men måste ! SUCK...
Nej, nu ska jag gå ner och lägga mig i sängen, och kolla på tv !

RSS 2.0