Onsdag..

Nu är det redan onsdag, jag vaknade vid halv tio och gick upp och kollade på försöken i simningen .. sen typ en en och en halv timme senare kom pappa hem med frukost och så, så han satte i gång sin jobbdata och började jobba , medans jag började plocka fram frukosten.. Så vi tre åt frukost tillsammns, och nu har pappa precis börjat åka ut till landet för att sova där med Janne, som jobbar där ute denna vecka eller vad det var ;) I dag händer det inte så mykcet, vi har fortfrande inte bestämmt oss om vi ska sova kvar hos pappa eller om vi åker till mamma och sover..  Men men, annars då ska ja o Daniel gå ner till Tullinge trafik skola och boka tid för att gå kursen och börja övningsköra... Sen i morgon blir det att packa och tvätta, och fixa saker för att åka hem till Daniel i två veckor .. åker på fredag den 31:a och kommer hem på fredag den 14:de .. Ska bli skönt att komma bort ett tag ...
Ajja, nu ska ja dra, skriver senare!. Puss

Jobbet!

Tack gumman för den fina designen.. .
Just nu sitter ja här på jobbet och gör inte så mycket, väntar på att dom ska börja fixa i ordning mammas bil, höger fram fjäder har gått av ! Men inget farligt att åka med inte, den kan inte hoppa ut!
Men men, i kväll så vet ja inte om ja sover hemma hos mamma eller pappa, Daniel vill sova hos pappa någon gång oxå , så tänkte att vi kanske kunde göra det i natt! .. Får se vad mamma o pappa säger ..
Men dagen då, det började med att ja ställde klockan på 08,00 men klev inte upp förens 08,30 för låg och drog mig lite.. sen så tog vi mammas bil till jobbet för att byta fjädern., men vi har fortfarande inte börjat ..
Veckan då .. det blir väl en slapp vecka, och så får ja hoppa på att ja åker med Daniel hem så¨ja får träffa hans familj igen innan skolan börjar ! =)

Bilderna från Dalarna kommer in när jag kommer hem !
Puss o kram så länge!

Vaken!

Är fortfarande vaken, det kanske är lite dumt eftersom jag o daniel ska upp kl 9 i morgon och göra oss i ordning för en tripp till Rättvik med chefen.. Ska vara kvar där tills måndag, så ja kommer inte knna uppdatera bloggen tills måndag, men sen så kommer jag lägga in biler från CCW ( Classic CarWeek ) Neej, nu ska ja hoppa i sängen och ligga o läsa lite, skriver kanske i morogn bitti om jag orkar sätta på datan då :P
Puss i hej..

PS. har mobilen med mig hela tiden, så finns på den !

..

17/18- 7 -1/3 -8 Daniel kommer ..
25-27/7 åker ja Daniel, Stickan ( chefen ) till dalarna ( rättvik ) o kollar på classic carweek
Bilder och allting kommer , men kommer uppdatera innan vi åker till dalarna , men inte under tiden vi är där..
Då finns jag på mobilen!


kom in !


Fick ett brev från skolan STFG för ett tag sen att ja kom in!! Morsan ringde till mig o fråga va ja skulle göra nu när ja inte kom in, Haha sa ja .. Rolig du e ! ..
Men det var skönt att höra att man kom in, så slipper man bry sig om det då ! :D

Har inte så mykcet att skriva mer en att jag ska lägga mig om typ en halv timme timme, ska upp och jobba i morgon !
Sen så åker morsan o sami till Rullebo, kanske åker dit på kvällen eller om jag sover hemma, har inte bestämmt mig en ..  Diana ska sova hos en kompis ute på hennes landställe, kommer sakna henne.. Både ja o min syster jobbar så det lär väl bli vi som är hemma om inte hon är med micke hela veckan..
Ska borsta håret nu och sen vara lite social med familjen innan jag går och lägger mig ..
Puss puss

inte

Tänk inte för allt blir bara fel !


..

Ont i handen, huvudet tack vare Diana .. Så orkar int blogga, skriver i morgon :)


läskigt!

Det kan inte vara sant, ska det komma mera dödliga saker nu.. Räcker det inte med det vi har eller?
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5480004.ab

2001-2009


Bild: Terese 2001

Bild: Terese 2002

Bild: Terese 2003

Bild: Terese 2004

Bild: Terese 2005

Bild: Terese 2006

Bild: Terese 2007

Bild: Terese 2008

Bild: Terese början på 2009

Bild: Terese för några månader sen typ

Bild: Terese nu

Ja, så har man ser ut och så ser man ut nu!..

gammal bild


Bild: Caroline (syster) jag Caroline
en bild för många många år sedan !


på bussen

SItter på busen hem nu!.. Skriver mer när ja kommer hem och kan ladda datan !
Om jag orkar!


Fredag-Lördag


Vi har precis kommit hem från stan / hotellet ... Var mysigt att sova på hotell ;)
När vi kom dit på dagen så gick vi ut och åt med mamma o sami, sen så gick vi tillbaka till hotellet och sen så åkte mamma o sami hem, s dom tog vägen förbi Molkom så dom skjutsade hem oss,, så vi fick äta middag och sen åka tillbaka till hotellet... Det var oväder här i går.. eller det kanske var det på många ställen, men det var en man i runt 30 års ålderna tror jag som var ute på fältet och blev träffad av blixten som lede till döden , tråkigt nog.. Morsan o sami åkte hem i går, och dom körde i 40km/h på motorvägen och hade fulfart på vindrutetorkaren och dom såg ändå ingeting på vägen.. det haglade hur mycket som helst... Men men, dom kom hem tillslut.. Nu sitter både ja o Daniel vid en varsin dator, vi väntar på att det ska hända någoting, sen så ska vi kanske gå o bada !  Låter lockande, Hahah..
Neej nu ska ja fortsätta kola runt hära och försöka vara lite social med mannen där borta :P
Skriver senare, puss puss eran älskade Terese

oväder!

Sitter o vardagsrummet i molkom, ovädret har precis slutat tack o lov.. Men ja o Daniel ska sova på hotel inne i Karlstad för mamma, sami o hunden orkade inte med värmen, Men det ska bli mysigt.. Men pratade med mamma för typ en halv timme sen , och hon sa att dom körde i 40km/h på motorvägen med full fart på vindrute torkare men dom han inte med..  När jag pratade med dom sist så stog dom någon stans och hade köpt en kaffe..
Men får se hur vädret blir i kvällm, det ser ganska mörkt ut här.. Men men!...
Neej nu får ja sluta har inte så mycket batteri i datan men ja skriver mer i mogron.. puss pus !


molkom!

God morgon, nu sitter ja här i soffan hemma hos älsklingen, vi ska snart börja städa för om ca 4 timmar kommer mamma och sami hit och ska sova på hotell i Karlstad i natt !  Ska bli skoj att låta mamma o sami träffa Gunilla vet inte om Mats e hemma då, men det märker vi ! Men annars så sov jag ganska bra i natt, förutom att jag blev slagen i ögat av Daniel , fick hans armboge rakt i ögat !  Men men, ja älskar honom ändå !

Älskar min pojk

Molkom

Nu sitter ja eller halv ligger i soffan hemma hos Daniel! Sitter och chattar lite medans han sover på soffan här brevid ! Sömntutta som han är ... Om nån timme så ska vi i väg och träna lite, vi har reda gått en promenad För att jag har en sån jävla *M* värk.. SÅ ja vill ut och gå, och då hängde han med så snäll som han är !! Dom dagarna ja ha varit här så har vi för det mästadels badat i går så badade vi i tre timmar i sträck tror jag var uppe i 20 minuter under dom tre timmarna... Och färg i ansiktet har man fått oxå.. Roligt roligt.. Denna vecka kommer jag ju att tillbringa här i Molkom.. Och i morgon ( torsdag = Så kommer mamma, sami + hunden hit och hälsar på.. Det ska bli roligt!
Neej nu ska jag surfa vidare och se hur länge Daniel tänker sova! Puss puss

Bild: tagen ute på landet !

RSS 2.0