30 mars 2011

Sitter nu i soffan helt själv, och ska precis börja kolla på förlossningskliniken. Ja vaknade för handra gången för en timme sen ( dvs kl 10 )..
Sov hemma hos Dennis i natt och i går åkte vi och hämtade hans nycklar till hans nya lägenhet !
Så det börjar närma sig, på fredag börjar dom lite smått att köra över grejer, samt köpa soffan..
Men men.. mer om det sen !
Vad som händer i dag vet ja inte riktigt, jag ska plugga lite eftersom jag inte han med det i går !! SÅ MÅSTEjag göra det i dag ! Men jag ska först kolla på mina pogram innan jag ska börja.. men jag har hela kvällen på mig ! :)
Sen ska jag väl busa med katterna också ! just nu dunkar det på undervåningen.. tror dom sprang in i en dörr eller någonting liknande ! :P Knasiga katter ..
Nej nu ska jag fortsätta kolla på förlossningskliniken!
Ni får ha det så bra så länge
puss puss

28 mars 2011

Vaknade upp med min älskling i dag igen. Men jag sa bara vi byter plats så fortsatte jag sova.. Medans han gick upp och åt frukost och drack sitt morgon katte!! Sen kom han in och pussade på mig vid 20 över 6, då var det dax att gå upp och klä på sig och åka hem!. Så älskling släppte av mig hemma och sen åkte han vidare till jobbet.
Jag somnade såklart om hemma och sov till ungefär 9.. Efter det satt jag vid datan och smsade med matte, och bestämmde en lunch träff. Och efter lunchen så åkte vi vidare till Essingen och bokade tid så han kan byta ena fram lyktan.. Så om jag vill jobba så kan ja komma in på torsdag och göra det jobbet.. Jag tror att ja ska göra det faktist ! :)
Men men, vi får se !
Nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 4 så älsklingen slutar och kommer hit!.. Tror jag ska tvinga honom ut på en promenad i detta fina väder:)

27 mars 2011

Nu är det sommar tid!!
Hade svårt att somna i natt så vi låg och pratade en stund och sen efter mycket om och men så somnade jag!..
Vi gå även på bio i går, och vi kollade på min låtsas fru.. Rekomenderar att se den.. den var grymt bra!
Vi ska även gå på bio snart igen och sen hur många lingon finns det i världen..
Vi tvättade dennis bil i går på OKQ8, sen åkte vi hem till honom så han fick byta om och sen åkte vi till heron och käkade på donken sen kollade vi på filmen.. Blev lite rastlös ett tag, men sen gick det över när det vart bättre på filmen!.
Nu har jag hållt på med religion i en timme snart, och Dennis håller på att packa ner det sista han ska ha med sig till sin lägenhet.. Om ett tag ska vi åkte hem till mig en snabbis så ja får duscha och byta om, sen ska vi vidare in till stan och äta middag med Isak och Marcus! Vi ska käka på papa gapa inne på hornsgatan.. Hoppas det är en bra resturang, har nämligen aldrig varit där!!
Nej, nu ska jag fortsätta att plugga..


24 03 2011

sitter just nu och kastar boll till katterna ! Har gjort några frågor om islam. så nu får älsklingen hjälpa mig senare när han kommer hit efter lägenhets besikningen!!.
Var hos vårdcentralen i dag också, gick dit på öppethus saken. Så först fick jag vänta i 1 timme på att komma in till läkaren. Sen så var jag bara där inne i 2 minuter. Så skickade han ner mig till labet, så fick jag ta blodprov och kommer få svaret tidigast måndag trodde dom!.. Så jag får vänta och se vad det är .. Men dom på händerna har lagt sig lite.. Men dom kommer väl tillbaka nu när jag håller på med katterna mera !
Jag kom just på att jag blev tillsagd att fixa disken, så jag får gå upp och göra det nu då ! Innan alla kommer hem!
Ha det så bra så länge. Puss puss

23 mars 2011

Ska nu krypa ner i sängen vid älsklingen <3 Så ska vi kolla klart på BB och sen sova !
Sen i morgon blir det till VC i gen. För att kolla mina prickar på armbågarna och händerna..
Så vi får se vad det är för någonting !
Nu ska jag hoppa ner i sängen, ha det så bra
Puss puss


Haha- min faster tänker bara på barn!




22 mars 2011

Godmorgon, gick upp första gången i dag vid halv 7, då jag tog på mig kläderna och åkte hem till mamma!
Väl hemma hos mamma la ja mig i sängen och somnade nästan direkt !
Men om jag tar gårdagen då, jag var vaken när älsklingen gick till jobbet. Sen somnade jag om och gick upp vid halv 9 och åt frukost. Gick o la mig igen och vaknade vid 12.. Sen pluggade jag lite och tog en dusch, och sen var klockan redan halv 5 och älsklingen väntade på mig nere på parkeringen! Så vi åkte hem till honom, och åt middag, ( kyckling ) ;) Sen hjälpte han mig att plugga o sen kollade vi på BB och åt popcorn !!! :)

Och nu känner jag mig för att jag vill baka kladkaka ... Så jag kanske ska göra det och bjuda min och Dennis familj på det ! Kanske!

Ni får ha det så bra så länge ! puss puss

Helgen

Ska berätta lite om helgen,
Fredagen började med skola, sen kom älsklingen och hämtade mig hemma och vi åkte vidare hem till honom och packade hans saker han skulle ha med sig i helgen! Sen åkte vi och handlade i älvsjö, sen vidare till pappas lägenhet i Tullinge, sen dumpade vi sakerna där och åkte upp till Tullingeberg och käkade pizza.. Sen åkte vi hem igen. Och bara myste, men fick vid halv 10 åka ut til Upplands väsby och hämta kusinerna. så vi kom inte hem förens halv 1 på kvällen.. Då vart det lite natt käk för dom små barnen och sen lite tv tittande. Dom kom i säng ungefär vid halv 2 2. eller det gjorde vi alla. Jag vaknade vid halv 9 på lördagen, och gick upp och var med dom andra.. Och inväntade att Älsklingen skulle vakna. Sen var det frukost, efter frukosten så gick vui ut och lekte lite i snön.. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till mamma så om fick kolla hur det var där, innan vi pkte vidare till carros fest !. Väll hemma hos carro var det trevligt, och goda saker man kunde käka på! :) vi började åka hem vid 6 halv 7. Fick med oss hem två extra barn, Fanny och Oliver.. Väll hemma käkade vi sen middag, och sen vart det lite tv tittande och sen gick jag och popade popcorn. Så alla barn fick en varsin lite skål med popcorn och så kollade vi på Mr. Bean.. vis 22.00 började Fanny bli trött, så jag gick med henne så hon borstade tänderna och så gick hon o la sig ! Oliver skulle vara uppe så länge som Dennis var uppe. Men rätt som det var vart Oliver trött också, nån minut efter Fanny hade lagt sig.. så då la ja Oliver med. Dom andra kusinerna var uppe lite längre, men gi´ck sen o la sig vid halv 11. Anneli skulle kolla ut efter hon hade nattat dom, men hon somnade själv. Så ja o älsklingen gick och la oss. Men somnade inte förens halv två två ungefär!.. Jag vaknade kl 8 och gick upp o plockade i och ur diskmaskinen och diskade kastrullen så vi skulle få frukost. Började laga havregrynsgrött och kokade kaffe.. När väll alla var uppe så vart det frukost, och det var ganska lungt vid frukosten. Inte så mycket prat ohch tjaffs. Ganska skönt kan man säga. Magnus, mamma o mormor kom och hämtade Oliver och Fanny runt halv 1 1. Vi käkade lunch och sen vart det helt tomt i lägenheten.. Då Anneli med barn också åkte hemåt mot Östersund.. Dennis gick och la sig, och jag började städa, sen fick han också uppgifter att göra. vi var kbar till lite efter 4 för att vänta på att disk maskinen skulle bli klar så vi kunde plocka ur den. Sen åkte vi hem till mamma och åt middag och kollade på en film jag har som skol arbete ! Sen somnade vi skönt.
Och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra, vill nog bara ligga i ett bad. men tror jag ska plugga lite och sen duscha! :) vi får se.
Nu ska jag smsa lite med älsklingen.
Ni får ha det så bra så länge. puss puss


19 mars 2011

Halv ligger i dennis knä i soffan, har haft fullt upp hela dagen.. Gick upp halv 9, då var alla andra vakna förutom Dennis. Inväntade han och sen gjorde ja i ordning frukosten, efter frukosten gick vi ut på gården här. Så dom åkte tåg.. Efter att ha varit ute en stund så gick vi in o kollade på tv. Sen var det dags för lunch, sen ytterligare lite tv. Sen åkte vi hem till mamma så dom fick träffa katterna och se hur mamma bor nu! Sen vidare till upplandsväsby på fest hos min syster.. kom hem vid 19 tiden.. Då var det bara att invänta mamma som kom över med två av mina kusiner och lite mat ! :) Sen vart det mys i soffan med alla och med lite popcorn till !
''Nattade'' Fanny och Oliver, en stund senare nattade Anneli sina barn, och sa då att hon skulle komma ut om en stund. Men vi tror nog att hon har somnat själv.. Så vi ska snart också göra oss i ordning för sängen!! 
Så ja skriver mer i morgon kanske ! :)  


17 mars 2011



Dagen har varit skit.. Har inte sovit så mycket på dom senaste nätterna, börjar bli sjuk igen.. eller igen, jag har varit sjuk ett tag, trodde det var påväg bort men vi fårhoppas på att detta är det sista jag får nu ! Sitter o suger på en halstablett! Tillbaka till dagen då, vaknade upp först vid 7 av att klockan ringde, stängde av den och somnade om.. Mamma kom in och sa att hon skulle åka, då var klockan halv 8 och jag började halv 9. Jag vaknade till vid 8 och insåg inte först vad klockan var så jag vände mig om och försökte sova igen. Men 5 över åtta kom jag upp och klädde på mig och sen gick till skolan, och jag han till halv 9 :) Dagen bestod av två lektioner som det alltid gör då jag är i skolan.. Fordon och Svenska. Vi gjorde inte så mycket på lektionen i dag, vi pratade mest bara och på svenskan kollade vi på ''rödluvan'' som utspelades sig av riktiga människor från ett mediagymnasium i skövde.. Kan inte säga atr den var så himla bra men okej då !..
Och nu sitter jag hemma pch väntar på att Dennis ska sluta så han kommer hit.. Så vet ja inte vad vi ska göra i kväll. han får väl hjälpa mig med mina historia ! :) Snäll som jag är.
Nej nu ska jag kolla vidare så kan jag kanske lägga in filmen på rödluvan här sen !

16 mars 2011

Sitter i soffan och kollar på tv..Älsklingen kom och mötte mig och Elin i centrum i går, så tog vi en nacho tallrik o delade på.. Sen begav vi oss hem till mig så elin fick kolla på katterna. Sen vart det inte så mycket mer, men vi satt hemma hos mig och gjorde ingeting.. Vi gick o la oss i sängen älsklingen o ja vid 8, la oss o kollade på tv. Sen vid 9 gick vi upp o popade popcorn sen gick o la oss igen o kollade vidare!.. Kollade på BB sen stängde vi av och somnade lite senare. Dock så har jag sovit jätte dåligt i natt så är lite smått trött.. Men jag sov lite efter älsklingen hade åkt till jobbet.. Så lite sömn har jag fått.. Ska snart byta om till någonting som inte har så himna mycket katt hår på sig.. haha, sen ska jag ner till skolan och hämta mera plugg och sen ska ja börja plugga gärnet.. Fick ett utbrott här om dagen och sa till Dennis att jag skulle hoppa av skolan för jag inte klarade av att plugga.. Men såklart jag inte hoppar av skolan, men jag behöver bara mer stöd och hjälp. Och det får jag av Dennis o hans familj ! :)
Nej nu ska jag byta om o kolla när bussen går ner till centrum, så lat som jag är.

21 år!



Grattis syster på 21årsdagen !
Hoppas du får en bra dag !
Älskar dig <3


14 Mars 2011

God morgon !
Vaknade kl 6 av att min väckarklockan ringde för att älsklingen skulle vakna ! Lite jobbigt att lämna honom men vad gör man inte.. Han givk iväg vid kvart i 7 och jag somnade om.
Har haft en helt underbar helg, har varit med älsklingen hela helgen. Har firat hans mamma som har fyllt år, hälsat på hans farfar, varit med min pappa o Linda på middag och bowling, och grattat Dennis.. Har hunnit med en hel del denna helg.. Vaknade för typ en timme sen, och har bara ätit frukost. Ska ner till skolan efter lunchen och kolla om jag kan få lite mera uppgifter hem att jobba med!.. Så jag hitter i kapp allting. Jag ska verkligen klara detta !
Nej nu ska jag byta om och vänta på att klockan ska gå så ja kan gå neråt.
Ha det så bra så länge !

VILL BARA GRATTA MIN ÄLSKLING SOM FYLLER 20 ÅR I DAG!! GRATTIS ÄLSKLING,ÄLSKAR DIG ! <3

10 mars 2011

Det är sjukt vilket ruttet väder det är ute! Hur tråkigt som helst.
Skola var det ju på schemat i dag, helt jäkla onödigt att jag gick dit.. Hade en fordonslektion som jag inte ens behöver vara med på egentligen. Sen efter lunch så skulle vi åka ut till våran rektors Ö där han bor och göra någonting.. Men jag åkte inte med, kännde inte lixom för att åka med typ 30 killar..
I dag blir det väl bara att plugga på matteprovet jag ska ha i morgon, sen så ska jag kolla igenom min väska om det finns någonting annat att plugga på!!
Sen är det skola i morgon, då är det engelska tror jag sen matte. Då jag har prov.. Efter det kommer älsklingen och hämtar mig. Då åker vi till mediamarkt o kollar på tv till honom. Sen hem till han och firar hans mamma.. Senare på kvällen så kommer jag Dennis och Jimmy vet ej om Niklas kommer vara med, men vi kommer ha en liten mys kväll bara ! Men film och lite smått och gott till ! :)
Neej. nu ska jag börja plugga matte och vara social på msn.. Vi höres!

A truth story about my grandfather

Här kommer min engelska novell som jag hade i uppgift tt skriva under lovet. En san historia!



I got a call from my pretend dad. Who said'' I becomes a bit late in the day, I had to go away for some hours in the days of the day'', Why? I asked. Then he told me that Grandpa had fallen in the kitchen and bleeding from the mouth.

My pretend dad came home early from work in all cases. We ate and then later in the evening I went, my pretend dad and boyfriend home to grandma and grandpa. Where my mother, uncle and sister were already! I was standing some distance from where my grandfather lay in his bed. He could at any time get a cramp attack and begin to flounder. Then I did not want to be nearby.

I went and sat on the bed in grandma's bed, I sat there all alone. And said quietly to myself’ I love you Grandpa; I will not let you down.  He got a cramp attack and I went into the kitchen and took my book and my grandfather's jacket and walked out into the balcony and sat and read. My pretend dad came out and said you can get into now, the worst is over. Time passed and it was late, we went home and slept.

A few hours later it was time for school. It was tough, but it was only to fight their way through it and think pose relatively. My uncle and sister picked me up after school, and drove past the home before we went to Grandma and Grandpa. We arrived at my grandparents and my mother told me how the day had been.

Time passed and it was time for me to go on the bus to training. The only thing I could think of when I was at the training was to ‘Remember when I come back to Grandma and Grandpa, what if my grandfather did not last long. ‘I tried to focus on training and school but could not.

 The days passed, we tried to think light. But the only thing you could think of was the dark. Show days he was awake and could laugh and joke with us, other days he was just sleeping and was not in our world. Days and weeks passed. He became worse and worse. He slept for most of the time in bed and looked up at the ceiling and lived back in the 80s. He started sewing with my fingers. He got lots of cramp attacks; he got more and more medication.

After a few weeks laying around at home so decided nursing staff that came to my grandfather and helped him with the drugs that he would be hospitalized for the grandmother could not handle that it was heavy lifting. So he was admitted to ASIH Långbro park. So they could keep an eye on him all the time, and give him regular medication. My grandmother lived on Långbro all the time Grandpa was there.

Some days before my birthday so rang mom to my pretend dad and said it is badly now. I stood quietly in the hall and the only thing I got up out his mouth was ‘perfect, I knew this would happen right before my birthday. ‘Time passed and it became the 24 November 2010. I took time off from school and practice, and went and celebrated my 18th birthday with Grandpa on Långbro. We had coffee and he was awake all the time, he laughed and had a good time.

We spent much time on Långbro, days passed and he became worse. We wanted to be with him as much as possible. But just eight days after my birthday, so I wake up at 02.35 and felt restlessness in the body. I tried to go back to sleep, but suddenly calling mom on cell phone and say that Grandpa has gone to sleep for good now. I got tears in my eyes and lay crying in my bed. I dared not go up to my dad play. I thought he would get mad and send me down again. Morning where as I heard his alarm clock rang, I went up to my dad play and sat on the bed and talked to him. After a while I made the arrangements myself and so mom picked me so we went to Grandpa. We took a last farewell and it was not easy.

I dared not say where the Långbro that I loved him. I was afraid to hug him, either. Something I regret in hindsight!


9 mars

Heejsan !
Har inte skrivit sen 3 mars.
Har varit upptagen och inte mått bra helt enkelt. Jag började skriva i går tror jag det var men jag orkade inte!!
Skrev klart min engelska novell i går, så ska snart gå ner till Skärholmens kyrka och hälsa på mamma som arbetstränar där! Och sen ska jag hem och plugga lite matte!!
Sen samtidigt som jag är i centrum kanske jag går runt och kollar lite..
Köpte även present till Älsklingen och hans mamma i går !..
Nej, nu ska jag göra mig i ordning och börja gå ner till kyrkan..
Så skriver jag kanske senare !
Ha det så bra !


3 Mars 2011

Jobbade i går, och insåg att jag var svullen på väster sida av halsen.. Så Dennis ringde och väckte mig i morse så jag kunde ringa och boka en akut tid. Men när jag ringde och sa att jag ville ha en akut tid så sa dom bara det är drop in halv 10.. Sen så la dom på. Sen ringde dom upp igen .. Suck. Då fick jag gå upp och äta frukost och så gick jag ner till centrum.. fick vänta i väntrummet i 1 timme. och sen så tog det 30 minuter inne hon läkaren.. eftersom jag inte gillar när dom stoppar ner den sära trä pinnen i halsen på mig så fick dom inte reda på vad det var, men domt ror det är halsfluss eller kötelfeber.. Men hade inte feber eller någonting. Så dom vet inte! Men ska tillbaka om det blir värre, och då måste jag ta den dära trä pinnen i munnen ! Men hoppas på att jag inte behöver göra det!
Får också inte jobba av läkaren, så bli ingen jobb i kväll för min del!
Så då passar vi på att hämta katterna i dag i stället för i morgon ! :) Sen får vi se om jag kan jobba på lördag, få hoppas pådet..
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite innan mamma kommer hem och vi ska åka till fittja !
Ni får ha det så bra så länge.
Puss

1 Mars 2011

Hallojsan, halv ligger i soffan och kollar på tv.. Har precis pratar med Carro !
Vaknade för 2 timmar sen, det var riktigt skönt att sova ut.. Jobbade i går till 10, så var lite trött. är fortfarande trött .. Satt vid datan en stund när jag kom hem i går . Sen gick jag och la mig, tror jag somnade ganska snabbt.. ringde också och sa godnatt till Dennis när jag väntade på mamma i går !Fick också reda på att min syster hade åkt till till Danderyds sjukhus, i ambulans. Men du så var det inget farligt..
Nej nu ska jag kolla på tv, och sen göra mig klarför att träffa Emelie ! :)

RSS 2.0