Lördag

God morgon!!
Dagens planer :
Kolla på Innebandy match ( laget )
Dirket åka hem till mamma,
fixa mig, äta och sen direkt
till simhallen, för att ha tävling !
Sen slutar allt vid typ 6 ungefä!

Så skriver inge mer, mobilen finns med ! :D
Puss puss


Fredag

Hejsan bloggen !
Sitter nu i soffan, är fortfarande inte frisk en , trodde jag var på bättrings vägen, men nej , det är jag inte !
Nu har jag sjukt ont i halsen och lite förskyld, får se om jag åker hem till pappa och äter lunch ! Det vet jag inte, men jag ska ändå till tullinge vid två och möta Linda vid hennes skola, sen ska vi först till tumba, sen in till stan och sen till salem för att kolla på hennes träning !!.. Får se hjur jag tar mig i från träningen då men det löser sig nog allt ! Satt jag ska snart börja gå och duscha och sen göra mig i ordning för att åka till pappa..
Nej, nu ska jag ´kolla på livräddarna i Bondi !
Ha det !


Film time !


Bild : Tagen av Terese Kinderås (jag) Var: på flygg planet till Turkiet med klassen !
Nu ska jag gå ner till mitt rum och bädda ner mig i sängen och bomba med filmer !
Telefonen är med såklart så bara att smsa eller ringa om det är någonting !!


Onsdag = hemma

Hejsan bloggen ..
Sitter nu hemma i soffan som jag har gjort hela dagen, eftersom mamma fick sin vilja egenom så gick ja inte till praktiken i dag eftersom jag hade feber i går, i dag har jag inte tagit tempen en, men ska nog göra det..
Men vi får väll se om jag får gå på träningen i dag eller inte, det är ju trotts allt inte jag som ska träna, men det är ju lite jobbigt att vara sjuk och stå och skricka på små barn ! :) ..
Har tagit en alvedon föf ett tag sen, den har inte börjat sluta verka en så länge men det kommer väll och då får ja reda på om jag hae feber eller inte ! ..
Neej, nu ska jag fortsätta kolla på tv, och kanske hjälpa mamma med att skalla morötter ! :)

PS. Det är snöstorm ute :D


Är med och tävlar

 

Är med och tävlar om ett smycke till alla hjärtans dag i foki´s blogg.
Tävlar om ett silver namns smycke !
Halsbandet är från Betties Galleria , tävlar om ett i silver..


Sjukling :(

Blev ingen praktik för min del i dag, har fått feber.. o då får ja inte åka till träningen , SUUUCK !
Men jag tog en alvedon och så frågade E om jag ville med till skärholmen och kolla på en klänning hon ville ha ! Och så snäll som ja var så åkte jag dit, då kännde jag mig pigg som faan och hade sjukt mycket energi, men precis efter mamma kom hem så sjönk min energi jätte mycket ! Febern kom tillbaka och nu känner jag mig helt nere, Jag vill inte ha feber, jag vill inte vara hemma från praktiken !
Någon som kan ett sätt satt ja inte har feber längre ? :)
I kväll vet ja inte vad jag ska göra eftersom jag inte får gå på träningen som börjar om en halv timme ! :(
Ska nog hoppa in i duschen och försöka bli friskare !
Mamma skrev på sin blogg att om hon får sin vilja egenom så måste ja vara hemma i morgon !

Kollade på en resa för hela familjen till Turkiet , Side, hotell Blue star side hill ink frukost , i en vecka, då skulle det gått på ca 25.000 :- :)


Puss


Sjukling


Bild : Terese Kinderås ( jag ) Bjuder på den gamla bilden !
Hallojsan, sjukligen här !
Säger bara en sak, jag gillar inte att vara sjuk !
Jag vill kunna åka till praktiken och vara pigg,
vill kunna åka direkt från praktiken till flottsbro och åka !
Men i dag så gick jag INTE upp när klockan ringde,
Jag gick upp kl 6, men det gjorde ingeting,
tog bussen vid 06.55, och kom ungefär vid halv 8..
Har kännt mig jävligt risig hela dagen, det har jag
varit också, men fårse om jag är hemma i morgon eller inte.
Det märker vi i morgon bitti ..
Beror på hur ja mår då, så som jag får nu vill jag inte
åka till praktiken !
Men nog mer sjukligen,
Min älskade mamma kom opch hämtade mig på
praktiken i dag. Och vi åkte direkt till Kungens kurva 
och köpte min nya jacka, en sån som jag har vellat
haft jätte länge ..
Men i dag på praktiken så plockade vi ''sönder''
en volvo motor ! :D
Det var roligt att se hur det ser ut ''IRL'' en när en
lärare pratar om det, och visar på en motor som inte
är hel i skolan ! HAHAHA..
Lärde mig ganska mycket, men kommer ej i håg
just nu. Hihihi :)
Nej, nu ska jag borsta mina tänder och sen gå och
lägga mig i sängen och vila , försöka sova !
Puss och kram sjuklingen .


23 /24 Januari

Hejsan bloggen, förlåt att jag inte skrev i går ! Men jag hade ingen tid eller ork . Jag fixade mitt rum i går.. Så jag rensade ut min bokhylla och sen ställde ut den i hallen, sen kom sami hem och hjälpte att sätta upp den nya bokhyllan på väggen .. och sen ställde jag in mina saker som jag ska ha kvar i den nya bokyllan sen var det dax för sängen !! Så är jag lite små sjuk också, men jag kom upp i morse vid sju och GICK till simhallen i 12 minus grader, men det var gansa skönt men halsen förvärrades dock..
Nej, nu ska jag gå och byta om och fixa mig inför i dag ! Jag ska på en untreänar dags träff, då vi ska lära känna alla unga simmare i Polisen !
Hej hej !

kvällen

Ny duschad och snart klar för sängen !
Sitter och äter lite godis på väntan att klockan ska bli halv då ska ja kolla på Be cool på trean !
I dag har jag inte gjort så mycket, var ju hemma i dag med, mådde dåligare i dag en i går !
Hoppas jag inte är på väg att bli hur sjuk som helst ! Sitter just nu och kall svettas !
Nej, nu ska ja gå ner och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen ! Puss puss

..


Funderar på att tatuera någonting sådant när jag fyller 18 !
För att hedra min sjuka morfar !


Simning


Bild : Aquarapid 2008 Tagen av : mig Terese Kinderås
Simningen har blivit en del av mitt liv igen ! Förut ville jag inte simma längre, efter olyckan, men nu går det jätte bra.. Men tråkigt bara att jag inte hinner simma själv ibland bara ! Allt annat är i vägen, men det är sjukt roligt att vara tränare för små barn i alla fall !
Simningen kommer alltid tillhöra mitt liv, tror ej jag kommer sluta simma någon gång eller i alla fall inte sluta vara tränare ! :)


Praktiken

Sitter på praktiken och skriver nu, vi har lunch så fick sitta lite vid datan eftersom jag är ensam ! Eller ensam och ensam är jag inte, men min handledare är ute med hundarna och Timmie tvättar sin bil !
I går var jag och Linda på flottsbor och åka skidor och snowboard , det gick sådär för mig, kom hem med yttligare en till svullet knä, men nu är svullnaden högre upp på knät ! "/ .. Men vi hade det bäst ! Kom hem till pappa vid halv 11. då jag satt uppe och pratade med pappa och pappas kompis, sen vid 11 gick ja o la mig, lite sent för att jag skulle upp kl 6, men pappa sa på kvällen att han skjutsade mig så hade inte så brottom.. Men i dag har vi inte gjort så mycket, finns inte s mycket att göra nu.. Men i dag när jag kommer hem så har jag lovat mig sjäv att jag ska fixa mitt rum eftersom linda ska vara hos mig i helgen och tycker inte det är så snäll att hon ska komma till ett ostädat rum lixom ! HIHIHI , jag är så gullig ! ;)
Neej, nu ska jag kolla runt lite på blocket och sånt sen så invänta att vi ska börja igen !
Ni får ha det bäst allihoppa !


17 Januari 2010

Hallojsan, sitter nu i soffan och är nyduschad ! Riktigt skönt var det ! Men skriver ej så mycket just nu, skirver bara om dagen i dag !
Klev upp vid halv 7 i morse, för att gå till träningen som började kl 8, och sen tränade i en timme, och gick direkt hem, ät lite, åkte typ dirket till flottdbro och började jobba, och jobbade över i dag med , fast inte lika mycket som i går, i dag blev det bara till kl 18.00 .. det var skönt, sen har jag bara varit hemma ocg tagit det lungt.
Ska snar lägga mig i sängen och kolla på tv, eftersom ja ska upp halv 6 i morgon bitti och åka till praktiken, och efter praktiken i morgon så åker jag direkt till flottsbro och åker snowboard med Linda :) <3

Neej, nu får det vara nog med skrivandet innan jag somnar v att följa mina fingar , HAHAH !
Hadet , puss puss


17 Januari 2010

Morron , hinner ej skriva så mycket, men lite hinner jag ! Men som sagt jag är vaken för träning. Och sen är det dirket till jobbet på flottsbro !! Stresseig dag som denna.. Söndgar som var mina kopla av dagar !
Men men, nej nu hinner jag ej skriva mera , måste börja packa kl'derna till simningen och sen börja gå till bussen, sat jag ej missar den ! Det vorre inte så br.. "/
Ni får ha de så bra, så hörs vi
Puss puss

15 Januari 2010

Hallojsan bloggen, nu är den första praktik veckan avklarad, känns lite tårkgt att bara ha 5 veckor kvar, men det får man väll ta.. Hoppas jag får komma tillbaka nästa period :)
Men men, dagen har varit bra, men seg, som sags så försov ja mig i går, och samma sak hände i dag, men ja kom till jobbet vid kvart över sju, så det bör inte så mycket ! Eftersom jag börjar mellan 7-8 på morgonen !
Och nu i kväll har jag bara settat vid datan och camat med Linda ;) *Linda ska bli gudmor till mitt barn* ( bara ja o linda som fattar ) .. sen har jag lagt in mina smutsiga kläder i tvätten så ska sätta på en maskin innan ja åker i morgon, ja frågade pappa i dag o inte han kunde skjutsa mig till jobbet och snäll som han är så gör han det i morgon ! :) Love you dad !!
Men jag ska snart gå och lägga mig och kolla på amaricen pie 2 som precis har börjat, eftersom jag jobbar i morgon på flottsbro mellan 10.30-15.30. Telefonen finns med men kan inte svara så mycket, och beroende på mottagningen också !. Men direkt efter jobbet så kommer Linda till flottsbro och vi ska åka skidor och bräda !
Sen senare så vet ja inte vad jag ska göra, jag ska nog ta det lungt och ladda inför söndagen som består av träning mellan 08.00-09.00 på söndags morgonen, och sen typ direkt hem och äta något och sen till flottsbro för att jobba mellan 10.30-15.30 sen åka skidor oh bräda med Linda !
Nej nu ska jag borsta mina fina tänder och lägga huvudet på kudden och sova, känner att jag är lite övertrött.
Och kommer ej kunna somna förens jag har kollat klart på hela filmen, så ja ska nog gå och lägga mig och blunda !
Ni får ha det så bra mina små sötnosar, så hörs vi i morgon !


14 Januari

Hellojsan!!
Skrev inte i går, hade inte så mycket tid om man säger så !
Praktik som vanligt, gick tidigare för att jag skulle till kyratorn ,
sen hem ddirekt efter det, och gick ut med hunden ,
sen åt och sen stack till första simträningen för i år !
Det var ganska bra, men inte helt okej !!
Barnen var lite okoncentrerade, stökiga och lyssnade inte !
Men i dag då var det praktik, o ja försov mig,
men ja kom i tid ändå, eftersom jag får börja mellan 7-8 på morgonen,
kom dit vid halv 8 ! ..
Nej, nu ska ja kolla på tv och kanske hassa mig ner till mitt rum,
och plocka undan kläderna som ligger på migg golv ! :O

Hadet bra så länge, skriver inge mer i dag !
Sov så gott.
Puss


12 Januari 2010

Känner mig som en ny människa nu efter duschen, behövde den också !
Sitter och kollar på bygglov nu med mamma !
Och funderar på att ta en tallrik med musli ..

Bjuder på bilden: Terese Kinderås ( jag )

Ps, tack Linda för den sjukt snygga designen !
Tycker att ni ska kolla in hennes blogg,
för att komma dit tryck här !

Puss puss


12 Januari

Hallojsan, är hemma nu, har varit på praktiken i dag igen !
Har f*tt ont i min hand, hoppas det inte är någonting ! Tror ej det.
Men det var en lugn dag på jobbet,
Men jag kanske ska byta om och börja rensa i mitt rum,
men jag har verkligen ingen ork !!
Men nu ska jag kolla på tv,
Ha det !

Bjuder på den bilden på mig och Elin !


Love is in the air !


10 Januari 2010 15:55

Nu vet jag vad jag ska göra i dag, jag mamma och sami ska åka hem till Elin i Solna och fika sen så hämtar vi skåpet som jag ska få av dom också .. Så kommer bli sjukt fint i mitt rum när det är färdigt, och min bokhylla är borta ! Dock kommer jag inte ha lika mycket saker kvar, det är dock ett plus också men lite tråkigt !
Men som sat, när vi kommer hem i från dom så ska jag rensa i min bokhylla och sen fixa och sånt , så får se om jag hinner sätta upp hyllan i dag, men annars kommer den upp nån gång i veckan beroende på hur mycke t jag har att göra .. Eftersom jag går ut på praktik i morgon så går jag upp vid halv 6 och åker hem i från vid 6 ungefär eftersom jag börjar vid sju ! .. Och sen slutar vid 4 halv 5, sen träning på det några dagar !..  Sen jobba på flottsbro, så får se när jag hinner.. Vet dock inte om jag kommer hinna blogga så mycket heller, kommer vara så trött till slutet av februari då jag har praktik, det är helt underbart att ha praktik i en och en halv månad !..
Nej, nu ska jag inte skriva mer, eftersom jag ska äta middag snart, och sen åker vi till Elin som jag sa !!

Kommer vara på denna firma i en och en halv månad ! Helt underbart ! Längtar som faaan...

Ni får ha det så bra, så hörs vi senare, puss

10 Januari 2010

god morgn kan jag säga till er som precis har klivit upp, själv klev jag upp vid sju ..
Åkte till skärholmen och var på provsimmet, barnen simmade ganska bra och så som det ser ut nu så får jag många nya barn i gruppen :)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt att kolla med Elin om inte vi kunde åka förbi henne och hämta skåpet jag skulle få av dom !
Men vi får se, kanske åker till flottbsro annars, eller bara är hemma och at der lungt innan praktiken börjar i morgon !
Men ni kommer få reda på vad som händer när det händer !
Puss puss


10 Januari

snart bär det av till simhallen, och är där ett bra tag och kolla hur mycket barnen kan simma och i vilka grupper dom ska hamna i ! .. Sen efter det, beroende på tid så kanske jag åker till flottsbro igen och åker :)
Nej, nu måste jag byta om och börja gå till bussen ! ..
Ni får ha det så bra, puss puss

9 Januari 2010

Har precis ätit lite ben & Jerrys, gott gott !
Har varit på flottsbri hela dagen i dag :)
Känns som om jag lever med flottsbro, är där hela tiden :)
Det är så jävla roligt där !!
klev upp kl 7 i morse, och tog ibumetin, vet ej men känndes som om jag hade frysit i natt och då mår jag illa !..
och åkte bräda från öppning till stängning, ganska skönt :)
Och i morgon ska jag upp tidigt igen, ska vara i simhallen kl 07.40 ungefär ..
Eftersom vi har prova på sim i morgon ! :)
Nej, nu ska jag slappna av lite sen göra mig i ordning för sängen :)
Skriver KANSKE ett inlägg innan jag lägger mig annars får ni ha det så bra så länge !
Puss puss


glömde

Jag glömde säga i går att mamma klarade körkorts teorin

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA !


länge sedan

hejsan bloggen, förlåt för att jag inte har skrivit sen den 5de,
Men jag jobbat och varit för trött !
Så skolan började i går, men jag fick ett erbjudande att jobba .
Så varför inte ta den chansen och tjänna lite pengar ,
så jag ringde min lärare och frågade om det var okej att jag inte kom till skolan
och vist det var det, för vi hade ingen skola, vi skulle vara kolla vilka apu
platser vi skulle åka till nästa vecka !! ..
Så började jobba 08.00 i går och slutade vid 18.30 :)
Jobbade som liftvärd, det är super roligt..

Men i dag, då vet ja inte vad jag ska göra, kanske gå till skärholmen och kolla lite i
butiker, hade till och med tänkt att åka till heron och kolla om min
killkompis jobbar i dag ! :)
Och sen i morogn, då ska jag vara på flottsbro innan kl 9 i morgon bitti ;)
Ska åka bräda med Frida och henne kompis, ska lära dom lite !
Men nu ska jag kolla på tv, och sen byta kläder , och ta mig i kragen
och göra någonting ! :)
Ni får ha det så bra så länge , Puss puss


5 Januari 2010

Hejsan, sitter i soffan. men hinner ej skriva mycket !
För min buss går 58, tänkte åka till skärholmen och ta bussen där i från, och så kan jag köpa en stor varm choklad och drick när jag gå till flottsbro från stora vägen ! ..
Lär behöva det i dag när det är -16 gader ute ! :O
Nej, nu måste jag gå , skriver senare ..
puss puss

morron

morron, är på lite dåligt humör i dag , men säger inte varför ! :)
Men ska snart gå/åka till skärholmen för att köpa nytt busskort..
Men nu ska jag inte skriva mer, ska gå ner och kolla om jg hittar ett par varmare byxor
Hadet !


3 Januari 2010

Kom hem ungefär vid 6!
Denna dag på flottsbro har varit perfekt, vädret kunde inte bli mer passande !
Sol och minusgrader, är det bästa ! :)
Har gått och blivit förskyld också, och har gått och blivit med en bula i pannan "/ ..
Fick en kanpplit i pannan i dag på jobbet ! :O
Men sånt får man ta :)
Men nu ska jag kolla på tv , sen gå och lägga mig, är trött :) 
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi i morgon innan jobbet :)
Puss puss

Saknar innebandyn !


2 Januari 2010

God morgon, kan man säga till er som precis har vaknat !
Själv vaknade jag halv 9 utan väckarklockan som jag har glömtatt stänga av :O
Men det gör ingeting, för då är jag pigg :) ..
Men jag gick upp ur sängen vid ungeför kvart i 10 ungefär, tror jag det var ! :)
Och gick ute med hunden , åt frukost och satte mig vid datan !!
Ska snart plocka undan i mitt rum, så det är rent när ja kommer hem ikväll :)
Flottsbro, det är det som gäller i dag med, vi blir 4 st som åker i dag.
Och en av dom följer med mig hem ;)
Låter lite konstigt ;P
Nej, nu ska ja leta reda å mammas rygg skydd och sen ska ja plocka undan och sen göra mig i ordning ! :)
Ni får ha det så bra, och jag har självklart med mig telefonen så det är bara att smsa, men svarar inte direkt om ni inte har tur :)
Puss puss


hemma

Hallojsan !
Är hemma nu, och har haft en sjukt bra dag !
Ligger nu i min säng och kollar på Mr Beans semester !
Lärde mig att svänga i dag på brädan ! :)

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla på tv :) 
Puss puss

FLOTTSBRO!

Snart bär det av till flottsbro och åker skidor och snowboard :) kuuuuuul kuuuuul ..
Nu ska jag fixa mig det sista och sen gå till bussen !
Puss puss


2010

GOTT NYTT ÅR !
NU ÄR DET 2010..
HOPPAS NI FÅR ENBRA START , DET KOMMER JAG HA I ALLA FALL !


Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen,
för jag ska till flottsbro i morgon bitti ! :)
Puss puss


RSS 2.0