innebandy vecka ?


Min komande vecka!
Måndag: Jobbet, träning + spelar och föräldrar möte
Tisdag: Skolan, match
Onsdag: skolan, träning
Torsdag: jobbet, slappa
Fredag: skolan sen örebro cupen
lördag, örebro bupen
söndag: örebro cupen , hem

Min vecka ser ut att bara innehålla innebandy, hahah..
Så jag får ta vara på den tiden jag har på torsdagen:D
Puss

(?)

Klippa lugg eller inte ?
Skirv en komentar om vad just du tycket!
Puss

VARFÖR?

Varför måste folk hålla på såhär för?..

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4760849.ab


Lördag..

Nu är det lördag, en helt vanlig lördag som inte är planerad att gör någonting, men vi får vell se vad som kommer på schemat då.. Eftersom ja ska vara ''barnvakt'' till hunden här hemma.. Men ja funderar på att ta en sväng förbi pappa i dag och hämta min andra telefon, måste ha den nu om ja ska kunna få tag på folk.. och sen kanske lämna lite kläder så slipper jag släpa allt på måndag eftersom det kanske blir lite mer eftersom det är cup nästa helg, men jag vet inte..
Men veckan som har gått, den har vell varit bra om man säger så.. Lite seg bara men inte så farligt.. Jag funderar på att bara vara hemma i helgen och inte göra så mycket, kanske ska vara med Rebecca, annars vet jag inte vad jag ska göra..
Men nu ska jag fortsätta att kolla på nyhetsmorgon och sen gå och borsta tänderna ;) Skriver senare. Puss puss


Lite bilder!

Romme bilder!


Bild nr 1, Emelie testar brädan!
Bild nr 2, Maja och Elin i backen!
Bild nr 3, Brädan ja åkte på plus lite snö ;)
Bild nr 4, Micke o Mats i backen
Bild nr 5, bild från stolsliften

De var några bilder från Romme..





Bild nr 1, Monika, den bästa mentorn som finns!
Bild nr 2, Monika bjöd oss på lite gott gott på mentorstiden..

Är så glad att vi har fått tillbaka Monika nu!.. Saknade hene ganska mycket om jag får erkänna det själv!

fredag..

Börjar bli dålig på att blogga, ska försöka att skriva mer, men just nu orkar jag inte.. och kommer inte skriva så mkt denna vecka som kommer, för så är det mycket med innebandyn, och sen nästa helg så är vi i Örebro på cup, så efter det kommer jag att skriva.. :D
i dag så ska ja vara med Rebecca, vi ska troligen sova hemma hos henne, och sen så ska hon komma hem med mig i morgon efter vi har varit hemma hos henne och hjälpa mig med hunden ;) Det ska bli roligt,  har saknat henne mycket..
Neej, nu ska ja börja göra mig i ordning ..
Puss puss


..


Snart är det träningsmatch och örebro tjejer. det tar vi..
Krya på er ni som är sjuka och skada er ej!!.
För vi behöver er alla :)
Älskar er <3333

god morgon...

.. Eller det är vell inte god morogn för mig, ja vaknade öfr en timme och 25 minuter som :P
Men snart bär det av till skolan, åker bil i da eftersom pappa ville vara med ett tag i skolan, varför vet ja inte.. men det kommer vell gå bra ;) Men det är ju en helt vanlig fredan hoppas jag. Tror ja ska träffa carro en snabbis efter skolan, eftersom hon är i vårberg nu, med sin syster.. Men vi får se hur det blir, annars så får jag vell hitta på någonting att göra.. ;) Ajja, helgen kommer se följande ut, i morgon ska ja kolla på match, lagets sista match tror ja i alla fall innan örebro cupen.. sen på kvällen vet ja inte.. Söndag , då pradades det om att vi skulle äta middag med Nettan och Daniel efter carros träning ;) skoj skoj..
Neej nu ska ja gå och fixa mig det sista och sen åka , ha det så bra så länge :) puss puss

blääää

jag skrev nyss värsta långa inlägget och så blev allting knas, ooh hatar sånt, ja pallar inte skriva om.. jag ska gå o sova nu.. Natt Natti


uppdatering ?

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft ork eller tid o lust att skriva någonting, har hanft ganska mycket att göra.. Träningen får framot.. Men veckan som har varit, den har vell varit bra om man säger så, har haft ont den mästa delen men men.. Måndag, då var det jobb och sen direkt till träningen, vi fick sluta tidigare för att det var match i andra hellen och dom skulle ha lilla hallen för intro. Tisdag, Då var det bara skolan se kommer ja inte i håg vad jag gjorde efter.. Onsdag, Skola sen så åkte jag hem och käkade o tog det lungt innan ja skulle åka och möta Tansu o åka till träningen, den träningen gick vell mindre bra en dom andra, eftersom ja skadade mig på gympan samma dag.. och sen hade vi ''utveklingssamtal'' på träningen.. Torsdagen, då var det jobb och sen efter jobbet så åkte ja hem och tog det lungt och var med Carro o Sabrina.. Fredagen, Då var det skola, fick sovmorgon för att vi hade nationella prov, men ja tog inte den sovmorgonen för ja åkte till skolan och gjorde en läxa och käkade frukost , sen så fick vi sluta tidigare i skolan, slutade vid tolv, men ja smsade Diana o frågade om hon hängde med till skärholmen och kolla lite, o de gjorde hon, så vi gick runt lite i skärholmen, och sen så tog vi bussen hem till mig, o gick ut med hunden, sen åkte vi till västertorp och köpte en toolbag till träningen, sen så gick vi hem till henne och åt middag och så sovde jag hemma hos henne. Lördagen, då var det tidig uppstigning, det var öppethus i skolan som började kl 9 till 12, men jag stannade bara till 10.30, för ja skulle hinna hem och äta och packa och sånt tills matchen som började kl 2 tror ja, men samling kl 1.. sen efter matchen så kom Carro till mig o vi åkte till heron på kvällen och flummade lite,, Söndagen, vi vackande vid 10 och kollade när bussnarna gick till fruängen för att åka vidare till hägerstenssåsen för att kolla på min kompis match.. sen samåkte vi med min kompis hem. När jag kom hem så kom gästerna direkt eftersom min syster fyller 19 år, grattis syster! .. och nu ligger jag här och ska snart äta och sen kanske ja går ut och springer lite, ja vet inte om det blir med hunden eller någon kompis, det får vi se, men jag skriver kanske lite senare..
Lägger in lite bilder senare..

innebandy helg


som ni ser på ruktiken så är det en innebandy helg denna helg.
I går var det match i Högdalen som inte gick som vi hade väntat oss.. vi torskade med 11-1 "/ inte bra,
Men i dag har vi match i Botkyrkahallen hemma alltså, mot väsby, o dom ska vi ta i da hoppas vi. eftersom i går blev det lite stressigt och sånt.. eftersom vi hade en match precis innan högdals matchen, men det var några som kom precis innan match start, och sen droppade dom andra in eftersom.. men men, vi gjorde det vi kunden..

Men i da är det match kl 3 o sen vet ja inte vad som händer, kanske ska va me Carro lite vet inte en.. annars blir det vell bara att vara hemma o ta det lungt :) men nu ska ja surfa vidare! ..
Puss puss

Helgen

Lördag: Match
Söndag: Match

I dag är matchen i högdalen, o vi får det lite svårt frånbörjar för vi startar med 5 pers, tills dom andra kommer från en annan match ;) Ajja, de kommer äsket gå bra.
Och i morgon är det mot väsby på hemma plan :D

Hah, har inte så mycket att säga, så ja säger hej då o ha en trevlig helg :D
Skriver kanske senare!

gårdagen + idag

Jag skrev inte i går, för ja kom hem så sent..
Men gårdagen började med att ja åkte till jobbet som vanligt en måndga, och jobba...
Finns inte så mycket o göra just nu på jobbet, så vi åkte och besiktade en bil i sätra, och sen blev det lunch på Volvo i segeltorp, riktigt god mat har dom ;) Men efter det så åkte vi tillbaka till firman och sen så blev det en tidig hemfärd, så ja åkte in till stan och käkade innan träningen och sen åkte ja till träningen och tränade, men det blev kortare träning för det var A-lags match i hallen brevid, och dom skulle ha intro o skiiit , men ajja, kom hem vid 10 ungefär, så ja var ganska trött och gick o la mig direkt när vi kom hem ;)
Men i dag då, då gick ja upp samma tid som ja ALLTID gör, runt 6 ungefär, fixade mig och gick ner med pappa till tåget, och åkte till stuvsta, och tog bussen där i från till skärholmen och sen den sista bussen fårn skärholmen till skolan ! Så ja kom till skolan vid 20 i 8 ;) Ganska bra tid, då hinner man äta frukost i skolan oxå, och slipper stressa hemma  ;) Men men, sen efter skolan åkte ja till stan och träffade Carro, Sanna och Kim.. Vi gick runt i kollade lite och sen så drog dom till Lilljeholmen för att möta kompisar och jag drog.. När ja väll var hemma så kollade ja på tv och väntade på att nettan skulle komma och hämta mig för vi skulle kolla på Daniels stadslags tränings match ;) Och nu sitter jag här och skriver funderar på att hoppa in i duschen, eller om ja ska göra det i morgon efter träningen, känns lite onödigt att duscha nu eftersom jag både har träning och gymoa i morgon .. Men men, jag ska väll gå och tvätta bort sminket nu och gå och lägga mig och läsa lite innan ja sover tror ja :)
Så ni får ha det så bra så hörs vi kanske i morgon, puss puss

Haha..

Haha, Jag säger bara skärp er och växupp, och lär er hur en match går till!
Kalla oss snorungar, kolla på er själv, ni kan inte ns gå på en match utan att bli utslängda :O
HAHAHAHAHAHAHAHA......


<33

   .
Bild 1, Elin. Bild 2, Kenneth. Bild 3, Carro. Bild 4, Mattias

Dessa människor får mig att le, dom betyder verkligen mkt för mig,
Jag älskar er verkligen !!

1 mars

Match på zinken i da ! :D


RSS 2.0