GOD JUL

GOD JUL ALLESAMMANS!

God morgon kan jag säga också, vaknade vid 5 i morse av att sami var tvungen att åka på jobb, stackaren..
försökte somna om, det tog ett tag men sen gick det.. Gick upp vid kvart över 9 typ, ställde mig i duschen, och nu sitter jag i soffan och har precis ätit upp julgröten .. Ska snart börja göra mig i ordning för att åka till farmor och äta julgröt igen, och sen vidare till mormor, och kolla på kalle och äta julmat ochöppna julklappar ! :)

Ni får ha en bra julafton, så hörs vi senare!..


Uppesittar kväll

Nu har vi börjat räkna in julafton.. nu är det bingolottos uppesittar kväll..

Har kört 1ans lott, nu är det bara o invänta dom andra två, och hoppas på det bästa ! ..
Är redan trött, men måste vara uppe länge .. hahah sen får man sova bredvid älsklingen i natt, så de blir mys i morgon åker vi först till farmor och sen till mormor .. så skriver i morgon på morgonen ! :D

Dan för doppardagen

God morgon, nu är det dag före doppardagen..
Gick o la mig ganska sent i går, för att vara mig, ja brukar lixom gå o lägga mig senast klockan 10, men nu vart det vid halv 12.. Gick o la mig och kollade på film, och låg på min värdefilt.. så skönt var det ! Sitter nu i soffan och kollar på nyhetsmorgon med mamma, och väntar på att älsklingen ska vakna, han ska få sova lite till.. Han kom ju hem vid 7 i morse.. Så lite får han sova! :) I dag händer det väll inte så mycket, ska hämta ut en tröja och sen så ska ja o älsklingen åka och fira jul med hans familj, sen så på kvällen åker han och jobbar och kommer hem i morogn bitti ..
Nej, nu ska jag kolla runt lite på datan, och sen ska jag gå ner och väcka honom..

ETT stort tack till diana som satte in headern.. :)

PS, i dag har jag och älsklingen varit tillsammans i 8 månader ! :D <33333

En bild på den allra bästa vovven ! älskar dig fortfarande gumman.. synd att du inte är här fortfarande


22 December

Ojdå, har inte skrivt på länge ! Har inte haft någon ork att skriva ! Har mest behövt att tänka på mig själv, har varit mycket med älsklingen som har fått mig på andra tankar!.. Jag bara älskar min sötnos.. Hade ''avslutning'' i skolan, men lite lusse fika, sen var det avslutning med simningen. Men gick inte på den av en anledning. Min söta kusin Fanny var hos mig hela helgen, hon kom i fredags och stannade till söndag kväll.. Vi hann med att spela monopol till halv 12 på natten, gick upp kl halv 8 på lördagen och blev skjutsade till flottsbro och åkte skidor och snowboard hela dagen, sen blev vi hämtade och direkt hem och började spela monopol igen. Sen blev det lusse bulle bak, och middag, efter middagen gick vi ner till centrum och handlade havregryn, sen hem och bakade ''chocklad bollar'' sen var vi jätte trötta, och gick o la oss vi 22.00.. Upp 7 på söndags morgonen, och gick till simningen, men hände en sak så att jag inte gick in.. Så tog bussen hem med kusinen o älsklingen och värmde oss lite, sen åkte vi till flottsbro igen och tänkte åka skidor/snowboard, men det blev 3 åk, sen blev det inge mer åk. Så S hämtade oss och vi åkte hem och tog det lungt, sen så kom vi på att vi ska gå ut o åka pulka, så vi tog en pulka och gick till baken och åkte, oj vad roligt vi hade.. Sen vart det middag, mumms.. Vi var hur trötta som helst, men hur som helst, så gick vu ut igen och bygde en snögrotta :) Sen var det dags att gå in, och sedan åkte kusinen hem, lite tråkigt. Men vi var ju hur trötta som helst, så det var sängen nästan direkt för mig o älsklingen ! Måndagen hönde det inte så mycket, tisdagen åkte jag och älsklingen till Södertälje simsällskap och han fick provsimma och jag pratade med han som har ansvar för simtränarna där, och det låter ganska possetivt i den klubben, dom hade ganska många avtal som jag fick läsa och det var jätte bra tycker jag ! Så vi får se hur jag känner sen, han skulle kalla in mig till vecka två, då det är start för dom.. Tobbe vill i alla fall fortsätta att simma där, han kanske ska åka ner på söndag igen och träna med dom.. Jag blev sjuk sugen på att träna när jag satt och kollade på älsklingen när han simmade ! Men jag satt och läste den dära pärmen, det stod ganska mycket saker som jag inte viste om.. Det var nyttigt för mig att läsa den..
Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla lite på tv. Sen ska ja gå ner till min sängen med min nya värmefilt jag fick av mamma o sami i sen födelsedags present i dag.. :)
Love you!

2 Dagar kvar till julafton !


Bild



3dje december

Så nu har jag handlat julklappar till alla nära och kära !
Så mycket pengar har gått åt, men vad gör inte det, tror alla blir glada ! Hoppas jag i alla fall :)
Har även unnat mig någonting ! :)
Ett PSP plus på spel till ! :)
Detta köpte jag i dag ! Fastande direkt i toy spelet ! :)
Så nu ska ja spela lite mer inna jag ska göra mig i ordning för sängen, så det är jobb i morgon på FLOTTSBRO ! :)

RIP Morfar



RIP Morfar!
2/12-2010 02,25 somnade du in!
Du har det bättre nu, du slipper lida nu !
Vi älskar dig Morfar ! <33333

RSS 2.0