29 maj 2011

Hejsan, har hunnit med en hel del saker i dag.
Dagen började med att jag och älsklingen gick upp vid 10, gud så skönt att sova ut efter den långa natten på akuten och bara några timmars sömn natten efter.. Vi gick upp och åt frukost och började packa ner alla katternas saker, och monterade ner deras ställning.. Sen var det bara att invänta att den nya ägaren skulle komma. Och sen tog vi farväl av dom, hon har lovat att skicka foton på dom, så vi får se hur dom trivs där !:)
Sen slappade vi en stund och sen bestämmde vi oss att vi skulle åka till skärholmen för vi skulle gå in på tre o kolla en sak. Sen åkte vi till kurvan och handlade maten tills i kväll ! Det blir oxstek av fransyska, klyftpotatis och sallad. Gott gott.. hoppas dom andra tycker likadant bara !
Just nu står älsklingen nere på spolplattan och tvättar och vaxar bilen, han har ett måste att bilen måste bara ren..
Just nu är mamma o samis plan bara försenade i en kvart, men vad gör det? Dom kommer ju hem i dag i alla fall !!
Nej, ska gå ner en snabbis till älsklingen och kolla hur det går, sen upp och börja med potatisen! :)

Hej då !!

Nu har jag sagt hej då till mina kissar ! :( Saknar dom redan. men dom får det bra i uppsala !!

28 maj 2011

God morgon, blev väckt av älsklingen vid 10 över 6. Då var det bara att gå upp och äta frukost..
Jag drömde en hemsk dröm nu på morgonen :( Inte roligt.. Drömde att jag hade fått missfall.. Hata drömmar!
I går var enkonstig dag, jag åkte till skolan utan sömn, klarade av matte provet, klarade helade dagen. Och fick reda på att jag står mellan G och VG i matten i slut betyg.. Helt underbart!! Då har jag bara Engelska kvar som min lärare skulle kolla på.. Så vi får se !! OM jag får G i alla ämnen, hoppas fan det. kommer bli grymt glad då :)

Nej, nu ska jag kolla vidare på reprisen på BB och sen på lite bloggar innan jag börjar städa här hemma hos mamma !!
Ha det så bra så länge, så skriver jag senare ! :)

27 maj 2011

God morgon, eller ska jag säga god natt ?!? Jag vet inte riktigt, jag har inte sovit en ena sekund i natt, då jag och älsklingen har settat inne på gyn akuten hela natten.. Och i dag har jag matte prov i skolan också, så om jag sover nu kommer jag inte komma upp sen när vi ska åka, eller aa skulle inte ha kommit upp nu, för vi ska åka om en halv timme. Så ska ja vara på älsklingens jobb tills min buss går till skolan..

Men all denna väntan vi fick göra i natt var värd det, för vi fick se våran bebis på skärmen, det är en aktiv liten bebis vi har skaffat oss, den ligger och splattrar! :)

Nej, nu ska jag kolla på cartoon tills vi ska åka och plugga lite matte ! :)

Senare i kväll ska vi åka på fest, så kommer vara helt slut i dag..

hade bra så länge ! :)


26 maj 2011

God morgon, har inte skrivt på ett tag känns det som! Jag har inte haft ork eller tid. Är nu i slutet som skolan och allt måste lämnas in och bli klart, i går gjorde jag och älsklingen en uppgift.. och i dag i skola måste jag göra klart en till uppgift, dum som jag var så sparade jag bara uppgiften i skolan och inte på fronter, så då kan jag inte forsätta hemma.!
I tisdags så åkte vi till Dennis mormor och firade henne för hon fyllde år.. Det var riktigt mysigt, folk i hans släkt fick även reda på att han ska bli pappa.. Så det var roligt !! I går så var jag med mormor hela dagen, först gick vi på ett informations möte om sjukgymnastik för gravida. Sen så gick vi runt i centrum för hon hade hittat en klänning som jag kunde ha på studenten. Den var riktigt fin, så den en liten kofta 8 par strumpor, ett linne och två par leggins fick jag av henne, hon har köpt hela min student outfit. inkl skorna med! TACK MORMOR!!
Sen senare på dagen åkte vi till G-morfar och hälsade på tillshan skulle äta lunch, sen åkte vi hemåt, mormor åkte till sig och jag åkte till mamma.
När Dennis slutade i södertälje så kom han hit och vi åt en billys pizza och sen väntade på att tvätten skulle bli klar så att vi kunde åka hem.. När vi väl kom hem, så började älsklingen med att diska hela berget med disk somvi samlar på oss hela tiden! Skärpning på oss.. Och medans det läste jag ur en bok som jag har i skolan som uppgift, och som jag ska sammanfatta, men jagfattade ingetingav boken, så ska kolla hur jag ska göra med den !!
I dag så är det skola och jag sitter nu hemma hos mamma och väntar på att tiden ska gå, så ja kan gå ner till skolan och göra allt jag måste göra innan sommaren kommer !! I dag måste jag även plugga arslet av mig efter skolan, har lite saker kvar, och vi dom ska vara inlämnade denna vecka tror ja, om inte på måndag.. HAHA, jag vet inte får kolla upp det. men jag hinner jag ska inte stresse igenom dom. Det kommer så jätte bra!..
I morgon då, då är det skola, sen senare ska vi ut till Dennis morbror för hans fru fyller år, så ska vi gratta henne.. På lördag så åker jag hem till mamma vi 7 på morgonen och börjar städa och fixa tills dom kommer hem !! Sen vid 2 ungefär så kommer det en tjej och kollar på katterna, hon är ganska intresserad av dom. Men kommer inte köpa dom förens veckan efter, det kommer blir så tomt utan dom.. :( kommer gråta..
Och söndag åker vi till årsta fältet och kollar på när Jimmy spelar en turnering i rugby, senare förhoppningsvis åktr vi hem till mamma och grillar och väntar på att domska komma hem och äta.. :) Sen är dom hemma.. JAAAAAAAA, saknar min mamma. nu får hon inte vara borta längre..

Jag och älsklingen satt och pratade i dag när vi åt frukost om hur skönt det skulle bli med semestern i sommar, att åka ner till småland och bara vara!! så himla skönt.

Rukbrik

Kom inte tillbaka till mig om du bara ska ljuga och vara med mig bara för du vill vara med min unge sen!
Efter allt detta kan du bara inse att du inte kommer få passa barnet, eller kanske inte ens träffa den om du håller på som du gör.. Tänk innan du säger någonting och gör någonting!!
Jag vet att du har ljugit för mig, du har sagt till folk att du ska få passa min unge, att du kommer göra allt med den! Men det är bara att inse att du inte kommer få göra det om du håller på som du gör.


22 maj 2011

Hejsan !
Har inte skrivit på länge, eller på två dagar!! I fredags var det ju skola, och så skrev jag.. Och sen hade vi tvättstugan, senare så åkte vi och handlade mat till i går då vi skulle ha grillfesten! Det vart uber gott verkligen!!
Det kom bra med folk och allt blev lyckat, verkligen lyckat!.. Detta måste verkligen göras om !

Fick nyss reda på att det har varit en vulkanutbrott i något land, occh åskmolnet kommer komma till Spanien på torsdag, och planen kommer inte gå som det ska !! Jag vill ha hem min mamma nu ! Jag saknar henne så sjukt mycket!

Nej, nu kommer älsklingen med mackor till mig, så nu ska jag käka ! :) Puss puss

20 maj 2011

Hallojsan !
Hur står det till med er ? Med mig är det bra, jag kom upp i dag i alla fall. Även fast jag har haft sov morgon hela veckan ! :)
Snart är det bara en vecka kvar tills mamma o sami kommer hem!! Om jag längtar, kommer krama sönder dom.. Har nog insett att jag kan inte vara utan min mamma ett tag, haha..
Sitter nu hemma hos mamma, och väntar på att tiden ska gå tills jag kan gå till bussen och åka till skolan. Min ända skoldag i dag, sen så har jagoch älsklingen tvättstugan i dag. Mellan 4-7.. Och så ska vi lägga ut en ny annons på katterna.. Dennis börjar störa sig på dom ganska mycket nu, eftersom dom sätter sig bakom lådan och kissar istället för i lådan, då den är rengjort och allt.. Så vi ska försöka få mina små älsklingar sålda.. Jag kommer vara så ledsen ! :( Kommer ju sakna mina små tjejer!!

I dag är det många som fyller år, så grattis till er ! <3

Nej nu ska jag kolla vidare på bloggar och de om jag hittar någonting roligt att läsa:)

Ni får ha det så bra så uppdaterar jag senare ! Puss

19 maj 2011

Har nu varit lite duktig och diskat, tänkte snart börja plocka in smutstvätt till tvättkorgen då älsklingen ska tvätta i morgon !!
Älsklingen slutar vilken minut som helst, och till middag i dag bjuder vi på kyckling med ris och hollandesås.. Folk som känner mig vet att jag inte äter kyckling, så detta är ett stort steg för mig att laga det utan min älskade mamma vid min sida.. Så får se hur det går ! Har ju älsklingen vid mig. Annars får vi hitta på någonting annat om det inte funkar!! Efter maten hade jag tänkt att jag skulle plugga lite, sen kanske lägga mig i ett bad..
Om det inte kommer pogram på tven om jag följer :) Tv nörd :O

I morgon är det min första dag i skolan på hela denna vecka !! Det ska bli riktigt skönt att komma hem i från, men inte till skolan ! Men jag måste lägga ner mera tid på skolan nu den sista tiden som är kvar !..
För jag vill inte gå tillbaka till skolan efter sommarlovet. Det kommer kännas konstigt då tror jag !..
Så nu ska jag lägga på ett krut på allting jag vill ha gjort och klart innnan sommaren ! Då kommer många bli stolta över mig ! :)

Neej, nu ska jag vänta tills älsklingen ringer, då han ska få handla innan han kommer hem ! :)
Eftersom jag ska baka sconse så vi har frukost bröd. Sen ska jag börja ställa mig och laga kycklingen ! :)
Och ni får hålla tummarna att den blir bra !! 

Och nu börjar det verklingen synas att jag är med barn, och jag längtar verkligen tills det syns änu mer !!  


Jag älskar min pojkvänn mest <33

19 maj 2011

hallojsan !
I dag är det torsdag och jag är hemma i dag också ! Då min skola ska till skansen i dag, eller dom är på skansen nu !! Jag åkte inte med för att det tar två timmar för mig att åka dit, då jag inte åker tunnelbana !.. Så jag är hemma och pluggar i stället ! :)
Kanske ska städa lite, och sen känner jag för att baka!! I så fall blir det att baka chockladbollar :) gott gott

har inte så mycket att skriva om mer än att jag saknar dom två som är i malaga !! Jag tycker dom ska komma hem nu.. Så jag får vara med dom !! trodde inte man kunde sakna någon så mycket när man ändå kan smsa med dom! :O

Nu skiner solen lite, roligt roligt ! hoppas det håller sig :)

Nej, nu ska jag kolla på tv, sen ska jag plugga lite och laga lunch till mig annars blir folk arga på mig. sen kanske jag ska baka ! :)

18 maj 2011

Skrev inte i går pga av att jag jobbade hela dagen.. Sen som kom det in ett fruktansvärt oväder då jag inte ville sitta vid datan!! Jag vart sur, arg och rädd !!
Och jag har insätt nu att jag måste verkligen plugga, men jag kommer ingen vart när jag är hemma ensam !! Men i dag ska jag nog försöka plugga, eller jag måste plugga !!
Jag ska snart börja kolla på förlossningskliniken osh plugga lite.. eller plugga mycket !! jag måste bli klar med allt innan skolan slutar!!! Shit känner mig helt färdig med skolan, jag orkar inte mer !! Kan inte allt bara göras av sig själv. SUUCK..


Nej, ja orkar inte skriva  nu ..

16 maj 2011

God morgon !
Har precis ätit frukost och sitter nu och kollar på tv..
Älsklingen åkte vid halv 7 i morse som vanligt. Men jag orkade inte åka med, eftersom jag är ju ändå ensam där, och här har jag katterna!! så i dag bllir det plugga och kanske lite städa i lägenheten. Sen senare i dag ska vi kolla på en annan lägenhet ! i Vårberg!
I går åkte mamma och sami till Malaga, dom hade det trevligt i går och hade tydligen en jättefins och stor lägenhet. Och havet 5 minuter i från !! så bra kommer dom att ha ! Skickade även ett sms nu på morgonen och kollade om dom hade sovit bra och hade haft trevligt i går. Ochdet hade dom, och dom skulle antingen gå ner till havet i dag eller till poolen och sola ! :) Önskar att man kunde göra det här också!!
Fick en sån lust att åka på en kryssning.. haha !! Tänk att få slappna av på en båt och bara vara !!
I fredags fick vi middag hemma hos mamma, och hadet det trevligt, sen åkte vi tll skansen, men ingeting var öppet, men vi gick runt och kollade på som djuren som var ute i alla fall !!
lördagen, då städade vi lite, och sen åkte vi hem till Dennis föräldrar och åt middag. Och var där till 10, sen åkte vi hem och kollade på tv, sen somnade vi ! :)
I går åkte vi hem till mormor och fikade på förmiddagen, sen åkte vi till Brännkyrka kyrka och hälsade på morfar.. Sen åkte vi tillbaka till mormor och åt middag. Sen på vägen hem åkte vi förbi hem till mamma och hämtade gitarr hero, så när vi kom hem spelade vi lite. och sen kollade vi på tv. och Sverige förlorade mot Finland, så jag vet 3 st som är glada i Malaga i alla fall ! :) HAHA

Och i dag ska jag vara här hemma i Hallunda och plugga och städa lite, hade jag tänkt. och sen kanske lägga mig i ett bad innan älsklingen kommer hem och hämtar mi då vi ska kolla på lägenhet i dag också ! :)

Nej, nu ska jag kolla lite på tv innan jag tar fram pluggandet! Ni får ha det så bra så länge !

Jag ska erkänna en sak, jag saknar redan min mamma ! :(

I dag skulle du ha fyllt år !


morfar, i dag skulle du ha fyllt 68 år!
Och det firar vi med att åka och hälsa på dig ! :)
Vi saknar och älskar dig <3


Fredag den 13de maj 2011

Hallojsan, idag är det fredag den 13de.. Och det märktes redan i morse, för dom hade stängt av alla dörrar till garaget, så man kom inte in. Så man fick gå runt till stora porten för att komma in! :O
I går gjorde vi klart ett arbete om den engelska filmen jag kollade på !! Skönt att vara klar med den, hoppas hon gillar den bara ! Dom ska ju kolla på den filmen i dag i skolan, då hoppas jag att jag får jobba medannat så jag hinner klart allt detta och har mer tid för mig själv på fritiden.. Som det känns nu behöver jag mest ta det lugnt då jag är hemma, har börjat fått ont i ryggen och vid vänsta höftbenet !! Inte alls skönt, hoppas det går över.
I dag blir det ju skola som vanligt, från halv 9 till kvart över 2! Ovh älsklingen slutar 3 men han hade tänkt att städa o tvätta bilen efter jobbet, eftersom vi ska vara inne på djurgården efter kl 5 så då får hangöradet tycker jag:) Antingen går jag upp till honom , eller så umgås jag med min mamma som åker om två dagar.. Trotts att jag har ont i ryggen så spelade vi bowling i går i nästan två timmar..Fick dock mer ont, men det får man väl ta om huvudet är dumt får kroppen lida ;)  Vi orkade inte laga middag i går, så det fick bli en onlinepizza.se jag skulle ha en hawaii med fick en hawaii med bananer och curry på!! Jag ringde och klagade och dom kom meden ny,som hon hade kryddat med någon krydda som var sjukt stark.. Inte i min smak i alla fall !! Så älsklingen var snäll och kokade pasta och gjorde pastasallad till mig ! :) Gullig pojkvän man har!!
I dag ska vi till skansen, och ja får se om ja lägger in nån bild till er sen ! :) Får hoppas på det!
Men nu ska ja kolla vidare på andra bloggar och sånt, så får vi höras under dagen ! :)
Hade så bra!! <3

12 maj 2011

Är nu hemma hos mamma och väntar på att älsklingen ska sluta, som jag typ gör varje dag !!
Åkte hit i morse och direkt när jag kom hit så började jag plugga matte, svenska och engelska.. Så har fått lite gjort i dag i alla fall. Ska fortsätta när jag kommer hem !!
Har haft bowling i skolan i dag, eller vi var på heron. Men vi var där med skolan..
Det gick ju inte sådär värst bra, hade och har ont i ryggen.. Får ta det lugnt nu mera !

Nej, jag skriver kanske senare i kväll om jag inte är upptagen med skolarbete !!

Solig dag !

Har nu legat ute i solen stora delan av dagen och pluggat.. Har också varit iväg till centrum med mamma en snabbis och handlade! Sen tog vi en promenad till donken och åt lunch. OCh efter det la ja mig i solen igen och pluggade!! Så grymt skönt med sol, menjagbli lätt rastlös när jag solar, så bra att det finns skol arbete som måste göras. Men nu räcker det med solandet för min del i dag i alla fall..
Ja vet inte rikigt vad somhänder i dag, men detblir väl hem och plugga senare så jag blir klar med allting innan sommaren !!

Nej jag orkar inte skriva mera just nu, jag ska nog sätta påtven, eller gå ut i skuggan och plugga..

11 maj 2011

Har inte skrivit på ett tag, i förrgår natt mådde jag skit så där av ingen bloggning, men nu ska det bli ändring på det.. I natt sov jag bättre som tur var!! Jag har fått sjukt mycket plugga nu, så måste plugga skiten av mig, så får se om jag hinner blogga så mycket egenltigen ..

Jag glömde ta bild på magen i går, men får ta det i dag och lägga in !!

Nej nu ska jag kolla på BB som jag missade i går, och sen ska jag sätta i gång och plugga ,
ska också lägga mig och plugga i solen i dag ! :)

Mamma o sami åker om 4 dagar

9 maj 2011

Har börjat insett nu att det är inte långt kvar till studenten ! Och jag har ingen färg överhuvudtaget, och jag kommer inte hinna få någon färg heller... SUCK, så ska nog ner och köpa brun utan sol nån gång i veckan ! Så jag kan gå i shorts !! Det är ju grymt varmt att gå i mjukisar :O

Den 10de Juni ska jag på ultraljud, det ska bli spännande.. Och jag vill verkligen veta vilket kön det är på min lilla bebis!!
Sen är det sommarskola som gäller för mig i sommar, så jag slipper komma tillbaka till skolan när jag är höggravid typ.. Och det är inte roligt o plugga när ungen är föd. Så jag ska få klart allting under sommarskolan, i alla fall matte svenska och engelska, resten struntar jag i.Har bra i nästan alla andra ämnen förutom dom !!

Nej, nu ska jag vänta på att älsklingen kommer hem till mamma och att mamma kommer in från grannen och börjar laga maten !

Jag skriver när vi kommer hem från visningen ! :)

9 maj 2011

Sömn vad är det ?
Jag har inte sovit sen 3 i natt. Då jag var uppe och kissade, sen har katterna haft damp hela natten..
Tycker mest synd om min älskling som inte heller har sovit bra! Och han ska jobba..
Jag hittade ingen skön ställning att sova på i natt, om jag låg på magen så fick jag sjukt ont i magen !! och o liggapå sidan var det obekvämt. Så kom inte till ro..

I dag ska vi på lägenhets visning i vårberg .. Sen får vi se, mamma bjuder på middag i dag också :)

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och sova lite ..

07 maj 2011

Sitter och lyssnar på musik medans dennis spelar ! :)
I dag har vi hunnit med en hel del, vi åkte till mamma vid 10, och var med på städdagen, till 12. Sen åkte vi och hämtade Michelle, och åka till ikea.. vi fick med oss hem en hel del !! Sen skjutsade vi hem henne och väl hemma började jag diska, och älsklingen tvättade badrummet, sen har jag tvättat alla fönster.. Har bara dom i köket kvar ! Jag orkar inte nu !! Så dom får vänta lite. Jag ska snart ställa mig och laga middag, känner att jag börjar bli hungrig !! Men jag vet inte vad v i ska käka, det får väl bli någonting enkelt som går snabbt ! :)
Det vart inge skansen i dag, vi tar den nästa helg, och efter kl 5, orkar inte betala 100 kr för att gå in på skansen !..  Och i morgon ska älsklingen åka folkrace ! :)

Nej, nu ska jag kolla vad som finns här hemma och äta, sen ska jag tilllaga det !:)
Jag skriver kanske senare ! :)
Annars i morgon innnan vi åker !


Bjuder på en bild på zita <3 Saknar dig

06 maj 2011

Hejsan !
Har inte hunnit skriva i dag för det första har jag varit i skolan hela dagen. Sen så kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte till mamma och käkade middag, sen åkte vi hem och handlade !! Och nu sitter vi hemma, älsklingen spelar och då passar jag på att skriva lite !
Har lite smått ont i magen just nu, men man vet ju varför.. Så ska ta en rad chocklad och öppna min första coca cola på hela veckan !! Inte för jag tror att jag kommer dricka upp hela den då ( 33 cl ) Men vi får se !
Jag har inte så mycket att skriva om mer 'n att vi ska åka till skansen i morgon och göra ett skolarbete då jag inte vill eller kan åka dit med skolan !!..

Nej, nu ska jag häta mina gotte saker och kolla runt på internet. jag skriver kanske senare !
Hade så bra så länge !

5 maj 2011

Har varit hemma hos mamma ett tag nu, slutade runt 1 tror jag..  Gick hem från skolan, och har bara leggat i soffan och kollat på tv.Känner mig fortfarande lite hängig, hoppas jag inte börjar blir sjuk bara..
Har inte så mycket att säga om dagen förutom att den har varit stökig..

i morgon är det skola om jag inte har blivit värre,

Nej nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt. kanske gå ut till parken och göra mamma sällskap med grannen ! :)

Skriver kanske senare !

05 maj 2011

God morgon, eller det har inte vart en bra eller god morgon för mig.. Vaknade med huvudvärk och småtäpt i näsan och lite smått febrig !
Sitter nu i skolan och fryser och har lite små tept i näsan, försöker sitta och leta efter olika folkmord jag ska skriva om.. Jag funderade på att skriva om Ukraina - Den stora svälten , men jag hittar inte tillräkligt mycker information så jag får söka vidare !! Eller så tar jag någonting annat!!
I dag är det första dagen efter truck utbildningen, och det känns ju lite sisådär. Eftersom vi inte har våran riktiga lärare då han är i andra skolan..
Vi har lunch om ca 20 minuter, men är är pytt i panna så får se vad jag äter till lunch och vart!!
Mamma är snäll och gör pannkakor till mig i kväll, jag frågade och gå sa hon för din skull kan jag göra det ! :)
Jag känner mig helt borta i huvudet.. Och vi fick nyss reda på att vi ska åka och bowla nästa vecka och det har tydligen elevrådet bestämmt att vi ska göra. men lite konstigt att vi inte vet om det eftersom jag är med i elevrådet och jag inte få reda på när vi ska ha elevråd.. Dålig information på denna skola i bland !!
Efter skolan åker jag ju hem till mamma och är där tills Dennis slutar tror jag om jag orkar !! Annars åker jag hem och sover, och få se om jag blir bättre !! På söndag så åker älsklingen till något stället och ska köra några snabba bilar på bana tror jag ! Funderar på att följa med och kolla på honom :)

Nej, nu ska jag springa upp på toa, och sen invänta lunchen!!
Akriver antingen nästa lektion eller när jag kommer hem till mamma ! :)


04 maj 2011

Har precis ätit en lätt middag som bestod av bara fiskbullar. Då jag inte mår så bra i dag !!
Älsklingen och ja tog sovmorgon i morse, riktigt skönt. Men som vanligt så gick jag upp vid 5 och kissade!! Och gav katterna mat så dom inte gnäller hela morgonen tills vi går upp :) vi gick upp vid 9 tror jag klockan var. Vi åt frukost och sen kom mamma över på en fika och lite prat. Samtidigt som mamma var här så kom en elektriker som skulle fixa någonting i hallen!! Efter mamma åkte så slappade vi soffan och älsklingen gjorde i ordning toast, och sen somnade jag i hans famn.. Sen var han tvungen att åka till jobbet och jag sov lite till, nu har jag kollat på tv ett tag och ska efter detta pogram hälla upp ett varmt bad och ta fram en bok jag fick från skolan att läsa ! ( en läx bok ) Sen ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på tv till älsklingen kommer hem. då blir det sova ! =) eller om jag lägger mig tidigare, det återstår att se ! :)

Nej nu ska jag kolla klart på pogramet, och ta det lugnt. För i morgon är det skola igen SUCK !!!

3 maj 2011

Har haft truck körning dessa två dagar som har varit.. Och det har gått kanon. DVS jag har truck kort A & B.
Känns hur bra och skönt som helst..

I dag har jag gått 12 veckor, dvs 3 månader, det är bara 6 månader kvar, det känns ganska långt när man säger 6 månader, men det är inte så långtid om jag tänker efter! Börjar också få lite mer mage ! :) Kommer ta en bild efter kl 10, får se om jag lägger in den i dag, för att älsklingen måste ta fotot och han slutar kl 10 i kväll.. Annars lägger jag in den direkt när jag vaknar i morgon ! :)
Har ingen skola eller någonting i morgon, så jag och älsklingen tar sovmorgon i morgon :)

Det har varit ett hemskt väder både i går och i dag, hade inte så mycker röst kvar i går.. Och i dag har jag frysit som en stucken gris!! Jag ringde älsklingen vid kvartöver 3, och trodde han var på väg till jobbet, men han var redan på jobbet. Så han erbjöd sig att skjutsa mig hem till mamma, eftersom det spö regnade och jag frös sjukt mycket ! :) Tack älskling! <3

Skavara här en stund till sen ska jag be mamma skjutsa hem mig, väl hemma ska jag hoppas i ett varmt bad och bara ta hand om mig själv ! :)

Nej, nu ska jag vara social !:)

2 maj 2011

Hallojsan, är hemma hos mamma nu helt jäkla slut.
Har haft truck körning hela dagen i detta svinkalla väder.. Tur jag älsklingen är så snäll och kom med en tjockare jacka till mig !:)
Annars gick allting jätte bra, och detta är nog den roligaste skoldagen vi har haft !
I kväll blir jag hemma hos mamma tills älsklingen slutar, då jag inte orkar åka hem och vara ensam hemma !!
Har precis ätit middag här, och känner att jag skulle behöva en liten power nap !!
Är grymt trött..

Nej, nu ska jag kolla runt lite på datan, skriver KANSKE senare!
Annars skriver jag i morgon, ni får ha det så bra !
Pussss

1 maj 2011

Nu är det ny månad och nya tag !!
Skrev inte i går för det första så hade jag inte humöret på min sida under dagen ! Men det löste sig då jag och älsklingen åkte och badade på sydpoolen ! :)
Vi var där till halv 5, sen åkte vi och käkade och sen hem och slappade lite innan vi åkte till vårby gård och mötte upp michelle och cribbz..  Vi var där en stund och kollade på brasan och tog låtter och sen kollade vi på när dom sköt upp raketerna..
Sen åkte älsklingen, michelle och jag hem till oss och spelade monopol, sen åkte michelle hem och vi kollade på tv och ja satt vi datan lite.. Sen så halv sov jag i soffan och sen var det dax att lägga sig och sova !!
Nu har jag knappast några byxor förutom mjukisar att ha på mig. jag får inte igen knappen på mina andra byxor, och jag kan inte ha mina leggins heller!.. Så får börja köpa ny kläder snart !! Får inte ens över jeansen över rumpan..

I dag är vi bjudna på grill middag hemma hos mamma, men innan det så ska jag sräda lägenheten och älsklingen ska tvätta och diska ! :) Så duktig han är <3

Fick ont i magen i går också, ja vet inte om det är för att den växer eller vad det är, men det typ brändes i hela magen.. men gick bort när jag sträckte ut magen !! Så kan säga att det var jobbigt att sitta upp :(
Jag vaknade vid 5 och gick på toa, men sen kunde ja inte somna om, så jag låg och vred på mig.. Efter en stund somnade jag och sov till halv 9.. Men vi kom inte upp förens vid 9 ! Då vi åt frukost och sen packade vi ner all smutstvätt så vi får dom rena ! :)

Nej, nu ska jag kolla runt lite och kolla på Miami ink, och sen börja städa lite.. Hade tänkt att ta ett bad i dag också ! innan vi åkter !

Ni får ha det så bra ! Så skriver jag senare ! :)

RSS 2.0