28feb kväll..

Lite kort om dagen, ;)
Började med att mamma väckte mig vid 8 o sa att ja skulle gå ut med hunden, då sa ja aa snart, så gick ja o la mig igen, eller ja vände mig om o sov igen, :D .. Sen så vid ungeför halv tio ko hon och sa att ja skulle gå ut med henne, och då gjorde ja de!.. Sen vart det frukost och data sittande tills halv tolv, vid halv tolv började jag göra mig i ordning för jobbet..
När ja väll gick vid tolv så tänkte ja att ja kan gå kungt och sakta att jag inte behöver stressa,  men som vanligt så kom ja dit en kvart innan vi började. Så det var tur att ja hade med mig min telefon så ja kunge smsa med foket som var vakna..
Men på jobbet satt vi och pratade och spelade fia med knuff med dom äldre! :D, Ganska roligt om ja får säga det själv, ;)
sen när ja kom hem från jobbet så hade ja inte så mycket att göra så ja plockade undan på min systers golv i rumet, sen blev det middag, efter middagen åkte familjen och handlade, sen har jag bara varit här hemma och kollat på tv och inte gjort så mycker mer!..
Men neej, nu orkar ja inte skriva så mycket mer, ja KANSKE bara kanske skriver ett inlägg till i dag om jag orkar lite senare.. Annars får ni ha det så bra och sova så gott ! ;D puss puss


28feb

Förlåt att ja inte skrev i går, men jag orkade inte..
Men som sagt, ja sov i Solna hos Elin i går natt, och vi hade det jätte roligt, har inte träffat henne på länge så har saknat henne ganska mycket. :) Men men, vi satt och spelade poker typ hela kvällen och sen kollade vi på tv o så klart satt vid datan och kollade klip på you tube, sen låg vi och små pratade lite när vi hade gått och lagt oss.. Hihi, Sen på fredags morgonen så var vi helt själva i lägenheten, så vi gick upp och gjorde frukost och sen kom resten av familjen hem från tandläkaren. Då satte vi oss och spelade poker igen, men när klockan närmade sig tio så gick ja o Elin o gjorde oss i ordning, och satte oss och kollade på tv till elva sen gick vi ner till Solna Centrum o kollade i affärer och lite senare kom deras mamma och vi gick och käkade lunch sen och kollade i lite mer i affärerna :) sen när glockan var typ 20 i tre gick vi hem till Elin o Malin, och lyssnade på musik och satt vid datan, och vid 16.33 gick mitt tåg till Centralen för att jag skulle hem till mamma och hon ville at ja skulle köpa tidningen och lite gott gott, ås ja var tvungen att åka till skärholmen först innan ja åkte hem annars skulle ja ha tagit bussen från Älvsjö i stället.
Ajja, men i alla fall, när jag kom hem så satte ja mig vid datan och så värmde jag lite mat , det fick bli lassange, lite senare i går kväll så gick ja ner i mitt rum och städade min bokhylla, det behövdes kan ja säga, och det blev en skillnad det ser man redan nu!.. Mycket mycket finare!
Ajja, i da blir det job vid halv ett till halv tre, sen så vet ja inte om Elin kommer hit, o kanske sover här och sen i morgon kanske hon följer med på match ;)
Ajja, vi hörs senare. puss puss


26-feb

Hallojsan, nu sitter ja här i soffan hemma hos mamma och kollar på tv samt smsar ;) ..
har precis varit ute med hunden.  Men ja gick upp runt 9 tror ja klockan va :D
Jag han inte skriva i går, eller ja orkade inte skriva i går när ja kom hem från stan och farmors jobb, var inne i stan mec Carro i går och köpte present till Daniel, hoppas han blir glad för den.. pappa sa att de va ett bra vall i alla fall ! :D, Då får vi hoppas på det :D.. Sen när ja kom hem så var jag så trött så ja hoppade in i duschen och gick o la mig vid tio ungefär och läste, sen somnade ja skiit snabbt..
Och i da så ska ja o mamma till IKEA på möte men några ;S , men ajja, det är i alla fall på mammas jobb, sen vet ja inte om det blir att åka till Solna eller inte, för min kompis vill att ja åker till henne sen, för det var jätte länge sen vi gjorde någonting, men det blir kanske lite kort att göra någonting i dag eftersom dom ska få gäster sen och då får inte ja va me! ;/ .. men men, vi får se om det blir i dag eller i helgen vi träffas :) ..

Ajja, nu ska ja sluta skriva och fortsätta kolla på tv och vänta på att vi ska börja GÅ till IKEA .. :D

Puss o Kram

Börja om!

Jag ska förändra mitt liv från just denna sekund ja skriver det! ALLT kommer bli som förut, då allt var bra så man hade roligt hela tiden.. Den tiden när man var mindre, innan år 2004.. Innan det året mådde ja bra, var lycklig, och hade roligt hela tiden, men nu är allt borta pga allt sm har hänt, men det ska ja ändra på nu.. Mitt liv ska förändras nu, det kommer se ljusare ut , inte lika mörkt som det har gjort i snart 5 år. "/ , Jag ska skaffa bättre vänner, jag ska undvika folk som håller på ingnonera dom bara.. Försöka hoppa över bråken som kommer, undvika konflikter mm..



idag ska ja till farmors fritids och umgås lite med min kusin och farmor. och så kommer en som heter Emilia dig som ja va me där färra året så det ska bli roligt.. Sen måste ja till skärholmen och handla present till Daniel som fyllde 18 i går.. Skriver inte vad det e för ja vet inte om han läser bloggen :) HAHA....
Ajja, nu ska ja börja göra mig i ordning, ja ska ta tåget 09.41 ;)
Men ja skriver kanske senare annars får nu ha det så bra ! :D

// Terese

SNÖÖÖ!!

Ja om man nu kollar ut så finns det skiit mycket snö, det är jag vell ganska glad för eftersom vi inte har haft någon riktigt jul / vinter.. Men ja vill ju bara åka skidor och snowboard, men ja vågar inte för om ja ramlar på min hand så kommer den inte läka på länge :/  ..  Ja nu är det ju sportlov, och som ja skrev i inlägget igår så ska ja med farmor till hennes jobb med mina kusiner och i morgon är det skridskor på Zinken om mina passar! :D , och på onsdag var det lekar på klubben!.. Annars i dag så ska jag vara med Diana, Jennifer och Kevin tror ja.. Och jag vet inte omdet blir någon träning i kväll, eftersom jag måste verkligen villa min hand.. och om ja åker dit så kommer jag bara vilja träna ! :0 , och det är ju inte bra, men ajja, sen under veckan så ska ja vill mest ta det lungt och vara med kompisar!..
Får se vad vi ska göra med det brukar ALLTID blir någonting roligtl..

Ibland fattar jag mig inte på folk, dom ljuger om saker jag inte har sagt eller skrivit.. ! :@

Ajja, nu pallar jag inte skriva mer, jag ska ner till mitt rum o väcka min kompis :P
Puss puss

hemma hos mamma

jaha, nu ligger man i sängen hemma hos mamma, och gör inte så mycket, hade tänkt att gå o lägga mig snart e sjukt trött.. Och har ont i handen, tror inte jag åker och jobbar i morgon, jag vill bara ta det lungt och så , och kanske träffa kompisar och så..
Jag ska med mina kusiner till farmors fritids i veckan oxå, ska åka skridskor med timpan på tisdag och sen på onsdagen så ska vi
vara
på fritids o ha lekar eller någonting och då är Wilma med !,, så det ska blir kul!..
ajja, ja skriver i morgon när jag vaknar.. puss puss

snöö


Det är mysigt med mycket snö..
Och  nu snöar det på för fullt här.. mycket snö liger på backen o flocket är ute o skotar för fullt!

Snart åker vi till farmor!

Innebandy


Vet inte hu mycket innebandy det blir för mig på den kommande tiden innan matcherna :S , tror inte min hand orkar det eftersom jag fortfrande har skiit ont.. Jag hade tänkt att träna skiit mkt under livet eftersom jag har missat ganska mycket då jag har haft ont, men neej det går inte.. Eftersom jag har ont nu och matchern är om två veckor så måste ja vila min hand!.. Det betyder att det blir inte så mycket jobba under lovet.. Det blir mer slappa o vara med kompisar och inte använda handen så mycket..
Men det blir ju ett problem med skolan, eftersom jag måste skirva och då använder jag höger handen och handleden som jag nu har problem med.. Och min hand led knäcks hela tiden.. Men vi får se om den bli bättre tills matcherna, det får vi hoppas på :D
Ajja, ja skirver kanske innan vi åker till farmor lite senare!.. Hade tänkt att kolla på film!
Puss puss

Söndag + snö

God morgon. vaknakde för 40 minuter sen.. Det var skönt att sova ut om ja får erkänna det.. I går sovde ju Diana här och vi hade skiit roligt, vi gick upp vid 7-halv 8 i går och fixade oss och sånt , sen så började vi gå till Tullingen hallen för att kolla på innebandy matcher som en kompis skulle spela :D Sjukt duktig du var . och alla andra med! ;)  Vi satt i tullingen hallen i 7 timmar kom vi fram till, och sen när vi kom hem så kom hennes mamma o pappa och hämtade henne, och sen åkte ja o pappa til tomteberga hallen i huddinge för att kolla på Daniels match, själva matchen gick bra, men han fick lite spelare över sig, och sen en lår kaka :S  ajj säger ja bara. Det såg ut att göra jävligt ont när han fick den ..
Men i dag så ska vi till farmor och äta middag, vet inte vad jag ska göra tills dess , får vell hitta på någonting..
Faan vad jag vill åka till flottsbro under livet, men ja vill inte göra min hand värre.. så ja ska låta bli att åka dit :S Lr ja ska försöka i alla fall.. det är ju så jälva roligt att både åka skridor och snowboard.. Men men, vi får se hur det blir..
Neej nu ska ja gå och prata med pappa och se va vi ska göra i da..
Puss o kram!

sov länge!

Haha, typ första gången vi försovde oss.. Men ja sa till chefen att ja skulle komma senare för att ja skulle käka frukost hemma.. Så nu sitter ja här och äter frukost, Men stressar inte, jag har inte bråska :D
Ajja, i da vet ja inte va ja ska göra.. Ja gåker vell till jobbet och sitter av tiden, eftersom ja inte ska använda min hand:S , och det blir lite svår om ja bara har en hand att jobba med !!! ..
Denna vecka som en kvar så blir det vell inte så mycket, kolla på innebandy o inget mer, hade tänkt o kolla om Moa ville hitta på någonting, det var ju så länge sen ja träffade dom tre ''små'' ungarna :P ..
Men ja vet inte, får se om ja får tag i dom först..
Ajja, nu ska ja börja gära mig i ordning. Puss puss

18-feb

Hellojsan!..
Nu sitta ja här hemma helt ensam väntar på att tiden ska gå så man kan börja gå ner mot stationen, för att röra sig mot träninge.. Får se hur det blir med tränandet i kväll.. Gjorde illa hande på gympan i dag med :/ .. Så ja vet inte om det blir så mycket träning, men men.. Får hoppas på det bästa, men egentligen så ska ja ju inte träna överhuvudtaget om jag har ont i handen.. För jag gör det ju bara värre.. men ja kan inte slita mig från att träna!.. :D
Ajja, i da har det varit skola, inget spec hände om man säger så.. Kom hem vid ungefär halv 5, då åkte pappa typ direkt när ja kom hem.. Han skulle på träning, och jag väntar på att klockan ska bli 19.33 då går toget.. :D
Kommer typ komma hem vi halv 11, så ja kommer inte blogga mer i kväll.. Men får se hur ja gör i morgon, om det blir jobb eller skola.. hoppas på jobb.. får se med handen.. ja kan ju i alla fall åka dit o kolla på ! ..
Ajja, nu orkar ja inte skirva mer.. :O , får ont i handen .. :S Men ja skiver i morgon hoppas ja på.. Haha..
Puss puss

Kenneth!


Kenneth,
ja vet inte vart jag ska börja..Jag tänker på dig hela tiden, det känns som om det var skiit länge sen vi träffades.. och det kanske det var oxå.. men jag saknar dig sjukt jävla mycket.. Alla våra minne t sammans, HAHA.. det går inte att förklara hur mycket du betyder för mig. jag har så mycket att skirva om dig, men jag vet inte vart jag ska börja.. eller om jag orkar skirva så mycket idag .. Dom gångerna vi har varit t sammans, skiit underbara dagar. Det finns inge finare dagar. Kommer du i håg när vi satt på berget i solnedgången ? (A) .. Sjukt underbart..
Trotts att vi har tappat lite kontakt då och då, så har vi fortfarande dom underbara minnerna kvar, alla sms du skickar..
Helt underbara sms, får tårar av visa, och visa garvar jag ihjäl mig..
Det smset du sa att du skulle ta all stryck för att ja inte skulle få smällen, sjuk gulligt av diig..
Jag vill bara arr du ska veta att du betyder sjukt mkt för mig sötnos..
Kommer alltid att gilla dig, vad som en händer, du finns i mitt hjärta för alltid..
Puss puss din Terese ..

Hemma!

Kom hem för inte så länge sen, och då satte ja i gång med middag, eftersom det blir stressigt för pappa, eftersom han ska iväg på träninge.. Och ja började att skala potatisen och skära grönsaker, och satte potatisen på spisen.. och sen kom pappa hem och då började han med köttet.. så nu är det ful gång här i köket, och ja sitter vid msn och chattar och sen smsar :D .. Men men, nu är det mat, och ja skirver senare.. puss puss

PS, jag saknar dig Kenneth!

'

Nu har jag nästan precis kommit hem från träningen och affären samt MC'donalds..
Träningen gick ganska bra trotts min hand! "/ , sen kom pappa o kollade sista kvarten för han skulle hämta mig , och sen åkte vi till Ica maxi och handlade.. och sen till donken där .. Gott var det, och jag var hungrig :O ..
Men men. tror ja hoppar i sängen snart, måste äta nått mer är skiit hungrig fortfarande.. :O
Ajja, ja skriver i morgon, kanske i skolan eller när jag kommer hem :D
Puss puss

Heejsan...

...Som jag skrev i morse så gick ja inte till praktiken, utan ja gick till ''skolan'' jag följde med dom på stidiegården till sätra idrottshall och hade idrottdag med mellanstadiet i skolan. Haha rikigt roligt, vi fick ta tid på 60m häck!.. Det var roligt och se hur snabba alla var :D Men nu sitter ja bara o väntar på att tiden ska rinna iväg, så ja kan ta bussen till skärholmen och möta Tansu och åka till träningen.. hoppas att hon tog åt sig av det jag sa i går till henne när vi tränade ! :D För hon var grymt duktig kan ja säga.. Hon har förbättrat skiit mycket på kort tid! :) Är stolt över henne, och Emelie.. båda är riktigt duktiga och ja tror att dom kan komma långt om dom fortsätter såhär (A) .. Men efter träningen kommer pappa och hämtar mig, det är ju pappas vecka nu! Jippei, men som veckan ser ut så blir den ganska lugn.. bara träning och skola och sen på lördags morgonen så ska ja kolla på en kompis innebandy match i Tullinge hallen ! :)
Men ajja, nu orkar ja inte skriva mer, jag skriver kanske senare i kväll efter träningen ! :D
Puss puss


16/2

ingen praktik för min del idag.. har ont i handen! :/

15/2 21:05

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är trött som faaan!


15/2

Hallojsan. nu sitter ja här och har precis ätit middag..
Som jag sa tidigare i dag på morgonen så åkte jag och Rebecca till Huddinge och kollade på när mitt lag spelade match, det gick inte så bra.. Vi splade mot Huddinge, och det är ju två som har gått över från oss till Huddinge som spelade i dag, och det blev inte så fint spel från nått lag HAHA.. Men men sånt e livet,
Sen när mitt lags match var klar så kom Huddinge o Tullinge juniorerna tror ja, så dom spelade då satt vi o kollade på dom.. ahha kände nån i båda lagen.. HAHA.. Efter den matchen gick vi till huddinge centrum o käkade, och sen så kom Rebeccas pappa och hämtade oss.. TACK ! 
Efter det, så skickade Tansu sms o frågade om vu skulle gå o träna, o så klart kan jag inte stå emot att träna. så jagick till bussen och sen möte ja henned vid lidl vid 10 över 1 ..
Men vi kom inte i gång med tränandet för en halv 2, sen höll vi på  till 4 ungefär.. så ja är ganska trött :P  Men men, o gjorde illa handen igen :S .. det är ju inte bra.. Men nu sitter ja här och tar det lungt o lyssnar på musik, ja funderar på att duscha innan ja ska kolla på ett pogram på tv ! (A) . vet inte vad det heter =) HAHA..
Men ajja, jag kanske skriver senare, puss puss

Tidigt uppstigning!

Hod morgon, jag och Rebecca klarade av att komma upp i tid.. Haah, lite segt men en då!.
Nu har jag precis livi klar, och Rebecca håller på där inne i badrummet :P
Satt vi tar bussen som går 06,51 till Älvsjö :) men vi kan ju sova lite på bussen med så ingen fara med oss.. HAHA ..
Men det ska faktist bli kul o sen där vi vinner över några gammla spelare! :D HAHA..
Ajja, orkar inte skriva mer just nu.. Jag skriver senare puss puss

14/2-09

Nu ligger jag här i sängen o chattar o e inne på pa .. kom hem fårn jobbet för typ en timme en drygt,..
Ligger och väntar på att R ska komma, så vi kan ha lite skojj ;) HAHA.. vad vi gör i kväll har vi inte bestämmt en. men i morgon så ska vi åka och kolla på match KL 8 PÅ MORGONEN :O haha.. men vi väljer du det så då får vi stå ut med det :) Det är ju trotts allt mitt lag som spelar så aa..

Ojuste, det är alla HJÄRTANS dag i dag, hoppas ni andra får det lika roligt som jag och R kommer ha! :D
Ajja, nu ska ja fortsätta att lyssna på musik.. :D
Hade puss

Alla <3 dag

Hoppas ni alla får en bra alla hjärtans dag, jag börjar min dag med att jobba!..

Skriva vad ni tänker göra i dag :D


städning!

Har precis städat klart mitt rum! såhär blev det!..

FÖRE:


EFTER:


// TERESE

Rubrik?

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte kommit in på bloggen.. vet inte varför..
Men nu ligger ja här i sängen och kom hem för typ en timme sen.. Har inte så mycket att göra, kanske ska kolla om det är någon som vill med ut eller någonting..
Men i helgen blir det jobb och sen vara med kompisar, sen på söndags morgonen, så ska ja o en kompis vara i Tomtebergahallen i Huddinge vid halv 8 för att kolla på när mitt lag spelar match.. fast matchen börjar 8, men det är roligare att vara med på uppvärminen och så!.. Hi hi..
Ajja, jag skriver senare puss puss

God natt!

Tänkte bara säga GOD NATT!!


Skolan

Fan vad jag hatar skolan just nu.. Har sån jävlä lust och skiita i allt och börja jobba direkt. Jag skulle vara mycket gladare på dagarna då. På bättre humör, och allt.. Aja, nu har vi Gympan men jag ska inte vara med.. Pga min hand, får ju inte vara med.. "/ skriver senare. Puss puss

STFG


Tror jag ska börja satsa skit mycket nu på slutet, för det är det här som verkligen intresserar mig..
Jag var ju i skärholmen i dag på morgonen och kollade på STFG's gymnasium där , rktigt snyggt..
Och sen åkte vi till STFG's gymnasium i Lindvreten och kollade..
Och jag är riktigt taggad nu!

Ajja, jag ska tillbaka till skolan satt ja e där vid 1 ungefär.. :D
Men ja skeiver när ja kommer hem.. puss puss

God morgon!

jag vaknade för  drygt en och en halv timme sen, då väckar klockan ringde.. Men ja kunde inte somna om så ja satta på datan, men plöstligt ha jag en hund som sitter och stirrar på mig, då gick ja ut med henne!.. Hon har lycklig, eftersom det harkommit lite snö :D  Våran hund e sjuk!
Men i dag är det besök på STFG ( Stockholms transport och fortons tekniska gymnasium ) i SKärholmen, får se hur länge ja stannar.. :D Det ska bli roligt.
Senare i dag blir det att åka till kärsby hallen och kolla på när mitt lag tränar, och när mina nya kompisar ska testa innebandy.. Så det ska bli kul! .. Får se hur handen mår under dage så kanske ja tränar lite jag med!.. Saknar träningen ! :S
Ajja, nu ska ja gå upp och käka lite och sen göra mig i ordning!
Puss puss

Bilder!

Tänkte lägga in lite bilder från träningen i går, som ja inte var med på PGA min skadade hand! "/
         
Becka testade mållis platsen!                             Match                               
          
Tansu var med mig och prov tränade                             Angelica våran mållis
        
Lina in action, ret så snygg :P                         Match                     

Emma våran lagkapten!

Det var lite bilder från träningen i går, får se om det blir mer i morgon, annars blir det bilder på matchen på söndags morgonen! :dDpuss puss nu är det middag

10/2

Ja fick sluta tidigare en vanligt, för vi hade inge slöjd och det var skönt.. för jag orkade verkligen inte med slöjd i dag..
så nu ligger jag i soffan och pratar med R i telefon..
I kväll blir det vell inte så mycket, ligga här i soffan o kolla på tv och sånt.. :D Kanske drar ut nån som bor i närheten !! Får se,
Men nu ska jag fortsätta chatta o kolla på AFV!!
Skriver senare puss puss!


Skolan!

Heejsan, nu sitter ja i skolan och har inte så mycket att göra. ja sitter och letar lite bro bilder på goggle, för att på tekniken så ska vi byga en bro :P Det ksa bli roligt..
Men annars så har jag inet sovit så bra, min hand har värkt skiit mycket, men det får ja stå ut med ett tag till i alla fall!.. Hoppad det går över snart så ja får börja träna, jag saknar träningen om jag ska vara ärlig! :s
Men ajja. dagen ser vell ganska bra ut ittils i alla fall, det bästa med denna skol dag är att jag har slöjd. :D Det är det roligaste på hela tisdagen, och då håller ja på med en lastbil som en kompis ska få hade ja tänkt! (A) Så snäll ja e ! :D
men smo sagt, nu ska ja leta reda på lite mer broar, får se om ja skriver nån mer gång under dagen annars så skriver ja när ja kommer hem :D
Puss puss!

Rubrik?

Har inte så mycket att skriva om, dagen har vell inte varit så bra.. det funkade i skolan i alla fall..
Slutade vid halv två, gick och möte mamma i centrum vid två.. Sen så har jag inte gjort så mycket mer, ska dra till botkyrkahallen även fast ja inte får träna, men måste lämna cup papper så ja måste ditt..
Men min carro hänger med.. hon hade ingeting att göra så ..
Ajja, ja har inte så mycket att skriva, skriver kanske senare.. puss puss

Design

Tack gumman för designen.. http://dinlindas.blogg.se

8 februari


I morse vid halv tio åkte ja och pappa in till Hudingens närakut med min hand.. Fick rönka handen, men dom hittade ingenting som hade hänt, och det var ju bra på ett sätt.. på ett annat sätt var det ju inte bra, eftersom det läker bättre med gips.. Men men, och så sa dom att ja inte får spela mer fören det är läkt helt.. Ajja, det är ju bra att Väsby matchen är flyttad satt ja kan bli frisk i handen tills dess då.. Hoppas handen läker snabbt, ja vill träna och spela innebandy.
I går kväll så var ja o pappa o Tuna i Tumba hemma hos Nettan i Daniel, och åt jätte god middag och kollade på Melodifestivalen, usch fy o blää va den suger nu för tiden.. Men efter vi plågade oss igenom melodifestivalen så kollade vi på Rosa Pantern, faan va rolig den var.. Skulle vilja se tvåan. den kommer snart på bio oxå.. tror ja ska dra o se den då :)
Nu sitter ja bara kollar på hockey, Sverige - Finland ..
Neej, nu ska ja sätta på en film och kanske gå och krypa ner i sängen en liten stund, medans pappa är på träning.
Puss puss, skriver kanske senare!

7/2 Förlåt

Jag ber bör det första om förlåtelse för dålig uppdatering dom senaste dagarna.. Men jag har bara inte orkar skriva.. har inte haft så mycket att skriva om heller!.. Har haft jävligt ont i handen. så får se om ja måste åka och rönka den i dag/helgen..
Men i veckan har det varit två nationella prov..och sen träningar.. Innebandyn klarade ja galant trotts den onda hande..
Se ni går, så var jag i eriksdalshallen och kollade på när Daniel var på stadslagsintagning..
I helgen då, vad händer då ?..
I dag är det jobb, och sen vet ja inte om det blir akuten eller nåt.. och sen så kanske ja tror vi skulle vara med Familjen S i da.. Får se, och i morogn ska ja dra o kolla på när mit lag spelar match mot Tullinge tror ja de e ! Ajja, ja nu ska börja fixa mig och så så ja e klar till 11 :D :) Puss puss


4/2 18.08

Hallå!
Nu sitter ja här och skriver efter en god middag med min pappa o syster..
Väntar bara på att tiden ska gå så ja kan gå till tåget o åka till träningen..
Dagen har varit bra, inte så större förendring mot dom andra onsdagarna, förutom gympalektionen som ja inte kunde vara med på så mycket, eftersom vi hade basket.. Och ja fick skiit ont i handen, så ja hoppade av och satt och kollade på..
Neej.. nu ska ja kolla lite på tv och byta om innan jag drar till träningen..
Hej så länge!


3/2 20:20

Nu sitter ja här i min ensam het och äter popcorn.. o kollar på tv. ( utan ljud ) .. men det går de med .. Jag kan inte pappas tv:e hemma, hahha.. Och min hand, faan vad den gör ont, jag har tagit tre alvedoner i dag, och det hjälper inte.. Gick till syster i dag oxå , hon sa att det inte var svullet mer men att det var blått.. :S , hoppas det blir bättre, pallar inte gå runt o ha ont.. Det dunkar hela tiden.. Får se om ja vaknar i natt igen av att jag har skiit ont i handen..
Men ajja, dagen har varit bra trotts nationella, tycker det gick ganska bra på provet för att vara mig.. :O hihi..
Har snckat med M hela dagen , vi har våra trevliga och mysiga sms :D .. Hihiih
Faan, Gillar dig mer och mer, kan inte lsuta tänka på dig.. Hoppas du förstår mina känslor till dig!

Ajja, du orkar ja inte skriva mer.. Ska vila min hand nu, vi höra i morgon!
Puss puss

Skolan

halloj, nu sitter ja här i skolan och har rast till hel!.. så tänkte mig att jag skulle skriva lite..
Men som ja skrev i inlägget innan så gick provet ganska bra och så.. sen har det int hänt så mycket mer i dag.. har haft lite sms kontakt med lite folk, ( efter provet ) hihi.. så jag har inte haft tråkigt som jag brukar ja i skolan :P
men ajja, jag har inte så mycket att skriva så ja får vell skriva lite senare ikväll då!.. puss puss

Nationella prov

Nu har första nationella provet i svenska varit, och det gick ganska bra.. Hoppas jag i alla fall får g. Dagen har ju varit lite segt och så, men annars så är det någon lektion till två och sen har jag slöjd, ska fortsätta på min lastbil till en kompis :) Hihi kan kommer bli så glad:) <3 jag saknar honom skiit mycket. Får mer och mer känslor för honom varje dag:) hoppas det händer någonting snart:) nej nu ska jag vara social .. Puss puss

2/2 20.17

Har precis kommit hem från träningen och affären..
Träningen går bara bättre och bättre, blir bättre på skott.. En possetiv inställning i alla fall.. det går framåt!
Men övrigt av dagen då, jobbet gick ganska bra, nog för att jag fortfarande e lite små sur och så, men de får man ta.. Gick tidigare från jobbet för det inte fanns någonting att göra. Så Carro mötte mig i lilljeholmen, så hon gjorde mig sällskap hem till pappa och sen åt vi middag och stack till träningen.. Efter träningen så kom pappa och vi åkte till ICA maxi vid hallunda, och handlade lite.. och nu sitter ja här och chattar lite.. :D
Men nu ska ja dricka lite te och sen hoppa in i duschen.. sen tror jag det är läggdax. har ju NATIONELLA  i morgon, måste klara av det nu! :D
Vi hörs puss puss

Jobbet

Nu sitter jag här på jobbet. Och vi har ingeting att göra. Eller det kommer in bilar snart pratas det om.. Hoppas det är roliga jobb. Annars har nattet varit bra och jag är på klart hungrig, eftersom jag inte hinner äta på morgonen. "/ ajja, nu ska jag gå in på kontoret och prata lite med chefen.. Hihi, puss puss

1/2 21.50

Nu ligger jag här i sängen och har precis bläddrat igenom Ellos katalogen, ja hittade faktist riktigt snygga kläder och såt som ja skulle kunna tänka mig att ha ! ..
I dag har jag ju varit hos farmor och hämtar kameran och fikat lite, sen så skickade ja sms till min söta rara lilla mamma och kollade om hon fortfarande var ute och övningskörde, och då fick ja tillbaka.. Vill du bli hämtad eller ?
Så när jag väll var hemma hos tog ja datan och gick upp i vardagsrummet och satte mig och började chatta, det finns inget bättre en söndags eftermiddag en att chatta..
Sen har jag typ inte gjort så mycket mer, har snckat med min far om att åka och köpa lite kläder , först så skulle vi göra det i morgon, en båda kom på att jag hade träning i morgon så det blir på tisdag vi åker till farsta tror ja och shoppar lite ! :D ..
Har snackat med M i dag och han sa att de gick bra att göra om sitt rum.. så man får vell kolla vilken dag man kan åka dit o se hur det blev..
I morgon blir det jobb, och sen kanske hinner jag hem till pappa och sen äta lite snabbt sen träning, får se vilken tid ja får sluta.. Hoppas lite tidigare som alla andra dagar, för ja kommer inte klara av arr träna annars om ja inte får äta innan .. "/ Men men vi får se..
Veckan som kommer ser ut såhär..
Måndag: Jobbar på Essingen 07.30-16.30 , träning 17.00
Tisdag: Skolan, natonella prov i svenska, shoppa med pappa
Onsdag: Skola, Träning 20.15-22.00
Torsdag: Jobbar på Essingen 07.30-16.30 kanske tränare i simning 
Fredag: Skolan ,
Lördag: slappa hemma
Söndag: slappa hemma

Neej., nu ska ja läsa lite i min bok och sen ska ja sova, måste packa lite kläder i morgon bitti oxå.. så ja måste komma upp, och så gäller de att vara utvilad :P så vi hörs i morgon ! Puss puss Hej
//Terese

Go morgon! 1/2

Klockan var halv elva när ja öppnade ögonen första gången i dag, var riktigt skönt att sova ut lite..
Jag gick ut med hunden och sen gick ja upp och gjorde mig i ordning en liten frukost. Och satte mig o köket och var social med familjen som oxå åt frukost, sen har jag hamnat här i soffan vid datan i knät och sitter o skriver..
Jag ringde min Farmor nyss oxå och sa att jag kommer över och hämtar våran Kamera som vi har haft där sen JULAFTON.. Men men sånt e livet,


Det finns två som verklingen får mig att le, två som verkligen får mig att må bra.. Ni två ver allt som har hänt i mitt liv. Det är ni som fyller upp mitt hjärta med kärlek, som får mitt hjärta att dunka..
Ni två bryr er verklingen om en.. Ni vill verkligen att man ska må bra.. När jag är med en av er eller båda två så känner jag att jag verklingen är lycklig. När jag har er vid min sida dag ut och dag in, så mår jag bra... Era sms på morgonen gör hela mig dag..

Gumman, jag har kännt dig i 6-7 år nu, och det känns verklingen i hjärtat gumman, du finns där långt långt inne hela tiden.. Vad som en händer.

Sötnos, Vi har kännt varandra i snart ett år, och jag har mått både bra och dåligt under detta år som vi har kännt varandra.Du får mig verkligen att le, dina sms gör min dag.. dagarna på ditt jobb är helt underbara. Vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns vid min sida Sötiis!

Det var två som fyllde mitt hjärta med KÄRLEK.. Men nu så känns det som ena halvan är borta, bara försvunnit från mitt hjärta.. Jag fattar inte vad som har hänt med våra sms på dagarna.. Jag hoppas verklingen att mitt hjärta får bli helt igen, för jag står inte ut att vänta på dina sms.. För dina sms gör min dag Sötnos..
Jag vill bara att ni två ska veta att jag verklingen älskar er och står vid er sida dag ut och dag in!.
Älskar ER!!


RSS 2.0