28 februari 2011 - 16,12

Sitter och väntar på att dennis ska komma så ska han skjutsa mig till jobbet.. Han slutade precis jobba! Lite tråkigt med sånt är livet.. Träffade Diana i dag, hade det roligt.. Vi åkte till heron och träffade Matte och sen så käkade vi lunch också :) mumms.
Och jag har precis lagat middag till mig i kväll.. så det fick bli lax med ris ! eller ska jag säga ris med lax ;) Det vart sjukt mycket ris.. Men men..

Slutar inte förens vid 22.00 så jag kommer inte skriva så mycket mer i dag än detta. Om jag inte skriver när jag kommer hem, det kanske jag hinner med, då jag har sovmorgon i morgon tror ja.. Om jag inte skulle träffa Carro i morgon ! :) Annars är det plugg och sen jobba som gäller ! :)
Nej nu ska jag kolla runt lite innan han kommer hit ! =) Ni får ha det så bra så länge ! Puss puss


28 Februari 2011

Hejsa alla glada människor :)
Kom ut från duschen för inte så länge sen.. Helgen har varit helt underbar. Har fått tillbringa den med några nära o kära ! :) I fredags åkte jag till Elin i S-tälje och sov där. Vi hade det grymt mysigt och roligt.. Snacka om flummiga ;) Åt gott dvs TACOS och hade det mysigt.. En riktig tjej kväll. Vi passade även på att färga vårat hår.. Men det syns inte så mycket, man tänker inte på det heller ! :) Men men, vi hade det sjukt roligt, och kom itne i säng förens 3 halv 4.. Jag gick upp vid 8 och åkte till Dennis ! När jag kom dit åkte vi till Ikea och kollade och provsatt den nya soffan han ska köpa till sin nya lägenhet.. Sen köpte han täcken och en madrass till sängen ! efter vi kom hem från ikea så fick jag för mig att jag ville gå till globen, så jag Dennis och Jimmy promenade till globen och lämnade Jimmy där.. Vi gick runt och kollade lite, sen gick vi hem!!.. Gjorde inte mycket mer den dagen/kvällen. Vi hade det mysigt som fan, åt tacos där också :) mumms.. Söndagen var väl en helt vanlig söndag, förutom att Dennis och Jimmy hade innebandy match, synd att dom torskade bara ! ;) Men dom spelade bra ändå!.. Stackar Dennis som gjorde illa sig :/ Han ramlade över mållisen och gjorde illa höften och ryggen.. Senare i går så plockade han i hop lite saker som skulle ner i flyttkartonger så han får mer plats i sitt rum!.. Nu ska jag forsätta att dunka musik och göra mig klar för att möta Diana vid 1 :) Sen blir det jobb i kväll från 17.00 till 22.00 :)

Ni får ha det så bra !:)

27 02 2011

Hallojsan, sitter nu i årsta och väntar på att Dennis ska blir klar på toa ! ;)
Vi håller på att packa ner lite i flyttkartonger så han får lite mer plats i sitt rum..
Sen ska vi åka hem till mamma, men först förbi en såndär affär som det finns ;)
Jag kanske skriver när jag kommer hem, annars får ni ha det så bra !
Puss puss


Tja! Elin här.

Hej! Elin här.
Vi sitter nu hemma hos min och pojkväns lånelägenhet som vi har sålänge.. Eftersom vår lägenhet ska renoveras. Men anyway, Idag har vi haft världens tjejdag, Gjort det som tjejer är bäst på att göra - Färga håret?!
Så nu blir det brunt iallafall, Hoppas vi.  Vi har även gjort tacos också, Ätit som hästar båda två, For ones. Att mat kan vara så gott?.. Jisus!
Vi har varit på Maxi och köpt ansiktsmasker också, Var bara tvungna, Samt bubbelgum läppglans.. Ja, Vad säger man - Vi har ju barnasinnet kvar. Ska det vara tuggummismak så ska det.
Eftersom varken jag eller Terese har våra älskade pojkar här så blir det ännu mer girltime, Kolla på film och äta massa gott :)
Äh, Kanske dags att ta ut den här förbannade färgen snart så att vi inte tappar håret... Eller nåt annat konstigt.
Hoppas ni får en bra helg iallafall! P & K <3 / Elin

24 Februari 2011

God morgon, har varit vaken sen halv 6 i morse! Åkte hem till Dennis i går efter middagen, och kollade på tv och myste. Samt pratade en hel del ! :) Gick och la oss i bra tid, det vill säga runt 10 halv 11.. Men har inte sovit så bra i natt, vet inte vad det kan beror på. Men jag tar igen det i natt i stället hoppas jag ! Som sagt, klockan ringde halv 6, vi kom upp vid 6 då Dennis mamma kom och sa till oss. Vi käkade frukost och sen åkte vi.. Och nu sitter jag här och har bytt om till lånkallingar och nya kläder.. Skulle ha behövt o duscha, men det har jag intet id med! Måste snart gå till bussen :) Tänkte kolla på lite kläder nu när jag har tid innan skolan. Efter skolan så är det hem och äta någonting litet och sen vidare till jobbet! i morgon då, då blir det hem till Elin i Tälje och ha en tjej kväll ! :) Det betyder tacos och sen en fika på stan! Det kommer bli mys, jag tror vi har riktigt mycket att prata om ! Saknar den dära tjejen asså, vi har inte träffats på länge.. Trotts att vi bråkar är hon en trogen vän som alltid stället upp. Som alltid finns där för en !
Nej nu ska jag kolla runt lite. så hörs vi senare kanske ! Om inte i morgon !

Någon jag...

... saknar enormt mycket!

Är min stora syster! Vi pratar inte lika mycket längre, vi ses inte lika mycket längre!
Jag saknar och älskar dig Carro!


23 Februari 2011

Sötnosen kom till mig efter jobbet i går, vi käkade och sen låg vi bara i sängen och kolla på tv.. Massor med bra pogram på tisdagar!!. Vaknade upp vid 6 tiden av att väckar klockan ringde, han låg och drog sig lite till halv typ, sen gick han upp och klädde på sig och åkte 1 minut till jobbet!.. tydligen så jobbar han i Västberga i dag, stackaren! Fick ett sms av honom i dag där han skrev '' Jimmy säger att du får komma hem till oss i kväll om du vill'' Så jag vet inteom det blir det eller inte! Har ju skola i morgon, men ioförsig han börjar jobba kl 7 här i lindvreten. Satt det kanke går, får höra med honom senare.. Men annars så ska jag bara plugga hela dagen och kvällen. Det kan jag i oförsig göra hemma hos honom också, då jag får hjälp..
Har hunnit med ganska mycket i dag, har plockat i och ur diskmaskinen. torkade av diskbänken och spisen, köksbordet. Damsugit hela övervåningen. Samt gjort rent badrummet på undervåningen!. Och sen har jag skrivit rent novellen och nu sitter jag med matteboken framför mig och har gjort 1 tal och ska plugga lite mer. Sen blir det samhälle.. Nu ska jag fortsätta prata med Elin i telefon..
Så jag skriver senare!


22 Februari 2011

Sitter nu i soffan med mammas data i knät och kolla på unga mödrar.. Blir hemma i dag med, hostan vill inte ge med sig! Fick sms i morse av mamma som det stod ''- Fan vad du låter'' ( hon menar på min hosta )
Vaknade upp av ett god morgon sms av Dennis,<3 Somnade om sen när väckar klockan hade ringt. Och vaknade igen vid halv 9 ungefär.. Har precis ätit frukost och sitter nu i soffan och tråkar.. ska snart nog ner till mitt rum och börja plugga lite !
Så ni får ha det så bra så länge, så ska jag kolla lite på olika bloggar och ha det bra !..

21 februari 2011

God morgon, försovde mig i dag, kände då jag vaknade att förskylningen var värre.. Så är hemma i dag igen, och ska plugga och träffa Matte !! Så blir en lugn dag, ska även ner till skolan kl 2 och ha elevråd.. Hoppas jag kommer i håg det bara !:) HAHA,
Jobbade från torsdag till lördag, Dennis hämtade mig på lördagen efter jobbet, vi åket hem till honomoch åt middag och sen gick vi ner och hyrde två filmer och hade det mysigt !.. Och söndagen vart det att ta det lugnt .. :)
Hoppas alla ni mår bra, nu ska jag gå och klä på mig och säga till matte att jag är klar !

17 Februari 2011

Skolan i dag då gick ganska lätt, flöt på som det brukar göra ! Sprang iväg på lunchen och köpte ett usb minne så jag kan ha med mig alla arbeten överallt. Om jag ska jobba på olika ställen.. så behöver ja inte tänka lika mycket på att jag måste lägga in det på fronter och sånt.. Ganska skönt. Försovde mig i morgon, vaknade vid 07.44, insåg inte direkt vad klockan var när jag kollade på den. Men sen fick jag mitt ryck och sprang upp och klädde på mig gick på toa och gick till bussen (sprang). Han till skolan ändå, tur var det. Hade ''fordon'' på morgonen ( dock hade jag engelska ) Sen var det lunch och då sprang jag till centrum och köpte usb minnet.. Sen började vi med Svenska. Ska börja skriva min historia nu, och ska skriva om ''Säkerheten i världen'' Så läste om det på lektionen, men fick inte in så mycket, så ska läsa lite till nu innan jag åker till jobbet. Men när jag skulle föra över alla dokument jag har på datan till usb;en så funkar inte det på min data. Så jag fick byta data och föra in dom via Sami´s data! Men men, vad gör man när man har en gammal data ! :P  Nej, nu ska jag läsa lite om säherheten i världen och sen så ska ja packa ner matlådan så ska ja åka vid ungefär halv 5. Och slutar inte förens 10 halv 11.. Så jag skriver i morgon !
Och i morgon är det fredag, vad skönt, men det blir plugg och jobb på lördag, sen åka hem till Dennis om han är bättre.. Nej nu ska jag fixa allting inna jag åker.. Hade så bra så länge!

16 Februari 2011

Har en skrivit på någon dag!. Men hamnade i feber i måndags och hade lite feber i går, men idag mår jag bättre.. Hostar börjar lägga sig lite nu, men det kommer till och från.. Har inte gjort så mycket mer än att vara hemma och tagit det lugnt. Träffade även Michelle en snabbis i måndags, och så kom D och hämtade mig i skärholmen så åkte vi hem till honom och åt och sov.. skrev det kanske tidigare ie tt inlägg.. haha.
Har även försökt att börja på att skeiva om Etiskt dilemma. Så vi får se hur det går..
Ska fröska plugga tills kl 9 sen blir det att lägga sig ner i sängen och kolla på tv.
Så vi hörs senare! Puss puss

Sjukling!

Har gått och blivit sjuk nu också ! :( Hostar som bara den och fryser som fan..
Så stannar hemma från praktiken i dag, så det får bli en pluggdag i dag i alla fall!.
Har haft en grymt mysig helg i alla fall :)
Men jag orkar inte skriva allting, för nu ska jag börja läsa engelska novellen..
Ha det så bra så länge !

Glad alla hjärtans dag !

12 Janduari 2011

Kan nog inte säga godmorgon, utan god förmiddag !
Det vart tidig uppgång för mig då jag var i Årsta i natt och Han började jobba kl 7. Så upp halv 6 på en lördag, det är tufft.. Men det funkade. Gårdagen då, fick skjuts hem av pappa, och hoppade skolan för att ingen var där, gick med mamma till skärholmen och mötte mormor, vi fikade och så fick jag även skor till studenten av mormor !  TACK MORMOR!.. Sen när jag och mamma kom hem så kom Dennis och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Fick även middag är, hamburgare muums. Finns inte så mycket mer att skriva. Har plockat undan lite i mitt rum, och ska gå och tvätte ut mitt hår, sen ska ja invänta att han slutar!.. Så vi hörs senare.. Puss

11 Januari 2011

Uppdaterade inte i går pga att jag inte varh emma ho hela dagen/kvällen.. Åkte nämligen till kungsberget och åkte snowboard med skolan!.. isak följde med och åkte ''gaybleads'' som vikallar det ! Han var grymt duktigt för att inte ha åkt på hur många år som helst.. Vi hade det super bra. Dock var det snöstorm där också, så jädlans vad kallt det blev om kinderna. vi fasnade i trafiken när vi åkte hem, och stor i kö i ungefär en halv timme bara. Så det var inteså farligt, och vi blev bara 10 minuter försenade till stockholm..
Åkte ju hem till pappa i går efter jag kom tillbaka tills tockholm, då jag skulle plugga med Linda. Pappa o jag stod i valet och kvalen om att han skulle skjutsa hem till till mamma i dag.. mycket snö har det kommit.. HAHA
Vad händer i dag då, jag ska läsa lite på min engelska sen så ska jag till årsta i dag..  Och i morogn så ska jag och Michelle åka in till stan och fira Marcus som fyller 18 på måndag !. Och söndag blir det en slappkväll ! :)
Jag får se om jag skriver senare i dag eller inte.. !
Ha det bra så länge!!

Snart ...

... blir det bastun, ska bli så skönt att basta. Och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna soav ordentligt nu i natt. Så jag är utvilad i morogn bitti ! så jag slipper ligga vaken halv natten.. För i morgon bär det av till kungsberget. Sen efter kungsberget så kommer Linda och hämtar mig, så åker vi hem till pappa och pluggar och inväntar pappa + middag.. Sen blir det lite mer plugg och sen så är det sängen för min del, och upp till skolan dagen efter ! :)
Nu ska jag kolla hur det går med bastun, :)

ett paket kom hem till mig i dag !

Det låg ett paket på min säng när  jag kom hem från Årsta!
Paketer kom från cloey.se  Och i detta paket låg blandannat min student klänning ! :)
Är grymt nöjd att jag beställde den, den är värd dom pengarna!

Kan visa en bild på senare. När jag har batterier på kameran!


8 Februari 2011

Tjennare, har varit uppe sen 9, låg och drog mig lite i sängen.. Måste plugga i dag med, och det är inte så konstigt.. Jag har ju sjukt mycket att plugga in!. Men det kommer gå, jag får ju stöd av alla.. Var i skolan i går och pluggade, slutade med att jag inte orkade vara kvar vid 1, hade så ont i ryggen så jag gick hem. Och läste lite om ratten, men pogramet som jag skulle skriva i funade inte, det funkar inte i dag heller, så får skriva i ett annat pogram. Men det går säkert jätte bra.. Träffade D i går igen ! :) Han visade mig runt inne på scania. Jag kan bara säga, lastbilar är läskiga.. Dom är ju SJUKT STORA! Men jaja, fick fika där också. Sen skjutsade han hem mig! Har börjat sova jätte dåligt om nätterna, undra varför ?!?.. Inge roligt när man behöver plugga och inte har den energin men man måste ändå. Så ska gå och tvätta av ansiktet och hämta lite drick och sen fortsätta att skriva om ratten! Jag skriver troligtvis senare i dag !


Söndagen den 6 Februari + måndagen den 7 Februari 2011

Var inte hemma någonting efter kl 13.00 i går förens vid halv 12..
Var med Matte den störat delen av dagen, då vi fikade och pratade.. Han åt lunch och jobbade !
Vi halv sju så kom Dennis till heron. Vi satte oss direkt på Olerys och beställde käk. Satt och pratade om allt från himmel och jord.. Vi pratade om skolan, hur den var när han gick där och hur den är nu. Och om hans jobb och ja allt möjligt.. kom även in på lite känsliga ämnen som min barndom hur jag hade haft det och så.. Och det visade sig att han hade inte haft det så lätt heller! Så vi kom varandra riktigt nära med att bara sitta där och prata om allt.. Riktigt trevligt hade vi ! Tidigen gick och den började bli 9, vi fortsatte att prata och klockan blev över 9 och då insåg vi att filmen hade börjat , men vi sket i filmen och satt kvar och pratade i stället.. Vi satt där till stängdning, då började vi röra oss mot p huset, och han skjutsade hem mig ! Det var min söndag, ganska rolig..

Dagen då, jag hoppade praktiken och åkte till skolan och pluggade.. Fick en hel del gjort kan jag säga, blev klar med ett projekt och några sidor i samhälle.. Sen orkade jag inte sitta på samma stol som jag hade settat på från 10-13, hade piss ont i ryggen. Så jag åkte hem. och har försökt få upp mitt pogram på datan, men det funkar inte, så jag har satt på samis data och ska plugga där efter maten.. Så hela kvällen kommer gå åt och plugga. om inget annat kommer.. Har räcknat ut att jag har 6 ämnen som jag ska klara av innan jag tar studenten och skoja inte att jag längtar.. hahah ! =) Jag ska klara detta. Och det kommer jag göra !
Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag ska gå upp och kolla när maten är klar, och sen ska jag läsa lite samhälle.. och hoppas att jag kan åka till praktiken i morgon så jag slipper sitta emma och plugga hela tiden.. Men det är ju inge fel med att plugga, man lär sig betydligt mycket mer ! :) Och det är inte likt mig, men har faktigt blivit roligt att plugga !..
Ha det så bra så länge!

Svar till D !

  D om Hösten 2010:
Men lilla gumman. E du seriös? Du har ju suttit och klaga hur mycket som helst på barnens föräldrar i din blogg. Du trodde aldrig att dom skulle kunna läsa det eller ? Men då trodde du helt fel! Det är inte så svårt att hitta din blogg så som du gör reklam för den. Och att dom skulle ha förstört en dröm?! Snarare så har ju du förstört din egen dröm. Hade du verkligen SKÖTT jobbet hade du inte fått några klagomål alls. Tycker du ska tänka till riktigt ordentligt innan du anklagar andra. Och ring samtalen själv. Att din mamma ringer åt dig det visar inte dig stark. Det ser dom bara som att du är feg.. Hoppas du vågar svara på detta. Jag tänker inte skriva vem jag är för jag orkar inte med en massa tjafs. Det är inte därför jag skriver detta. Utan det är för att du måste börja förstå saker och ting!

//Någon som bryr sig om dig!!!!




Om jag nu får ställa en fråga tillbaka, hur skulle dom kunna få reda på min blogg om dom inte söker på mitt för och efternamn på bloggen ?? Och jag har inte klagat på föräldrarna i min blogg, inte av dom barnen jag hade kvar innan jag inte fick vara kvar ! utan det var ett helt annat barn som jag skrev om. och det har du ingeting med att göra.. För så dåliga som ni är att informera om saker som tex att jag har fått klagomål så har du ingeting att säga någonting om.. Jag har inte anklagat folk, jag säger bara vad jag tycker och tänker, och det kan du f..n inte förbjuda mig till att göra ! Detta är min blogg om du inte vill läsa det jag skriver så skit i det då.. Jag skriver för att lätta på min känslor och för att inte hålla allting inne..För att visa sig stark, det var inte jag som sa till min mamma att hon skulle ringa. Det var hon som ringde själv, och det betyder inte att jag visar mig svag.. För du vet inte ens vad jag gjorde under den tiden. Jag var påväg ner till träningen då!.. Det var då jag mötte DIG och dom andra i centrum.. Och  var fly förbannad. Om du nu skulle ha brytt dig om mig som du nu skriver, så skulle du noog ha stöttat mig lite mer och frågar hur jag egentligen mår ibland.. Satt innerst inne så bryr du dig inte om mig.. Jag jobbade på som f...n, jag tog extra pass för att jag verkligen ville jobba inom simningen.. Men det märkte ni kanske inte, utan jag kanske var en såndär person som ni bara häde där för att ''mobba'' och skälla på som ni gjorde..

en bild säger mer än tusen ord!


minnen!


Hösten 2010

Som ni kanske har märkt har det inte skrivit någonting om simning den senaste tiden!
Och nu kan jag ta mig tid att berätta varför !
Under höster hos Polisen sim så var jag tränare för tre olika grupper. En nybörjar grupp, en teknik grupp och en D grupp.. Trivdes sjukt bra med alla grupper och jag försökte vara possetiv varje träning, eftersom jag hade det svårast under hösten 2010.. Då vi var hos min morfar hela tiden, den sista tiden han hade kvar.. Jag åkte till träningen fast jag inte ville, fast jag bara ville vara med min familj och morfar hela tiden. Han ramlade nån gån gunder hösten, och blev ändu sjukare, jag fick reda på det på kvällen. Då åkte jag dit med sami och tobbe, var hod mormor och morfar till 2, åkte hem och sov gick upp vid 7 och gick till skolan.. kämpade mig igeonom skolan, och sen åkte jag hem till mormor och morfar, senare på kvällen åkte jag till träningen, jag viste inte om jag skulle få ett samtal mitt under träningen att din morfar lever inte längre! Fick skjuts hem till mormor och morfar igen, vi sov här hela helgen, på söndags morgon hade jag simträningen igen, jag kämpade mig upp till den, köpmade mig igenom träningen.. När allt började känns lite bättre då började jag få skäll av tränarkollegor om att jag inte har anmält mina barn till tävlingar osv. Hade bara en sån stor lust att skrika tillbaka till dom att jag vakar för min morfar, tror du helt seriöst att jag tar simningen före det eller ? Ni ska vara glada att jag är här över huvud taget.. Jag berättade att min morfar ligger på dödsbädden och jag mår piss för det, så jag kommer inte vara här så ofta nu, och om jag är här så kommer jag vara nere. Dom respekterade det. Jag sa det till mina barn också, dom flesta förstod det. Träning efter träning så får jag skäll och arga blickar av folk, för jag inte kom på en två träningar, för ja var helt utmattad och ville bara helst umgås med min familj.. Jag fröskte vara possetiv och skita i vad andra tyckte och tänkte om mig just då, jag ville visa mig stark. Jag fick inge stöd av tränara, fick inte ens en frågan om hur jag mådde.. under hela hösten fick jag inte ens en enda fråga hur ja mår!!. Lite dåligt tycker jag, men det är ju deras fel om dom inte bryr sig om sina kollegor.. nästan efter varje träning gick jag hem och grät. Jag fick inge stöd av mina nära och kära, (förutom familjen) veckorna gick, och morfar vart inlagd på långbro. Vi tillbringade en hel tid där.. Mamma och mormor sov där, när mamma ringde till mig vart jag livrädd och trodde att det hade hänt någonting.. Jag kunde nästan inte sova på nätterna, men jag klagade inte. Jag tog mig egenom skolan, och simningen. Jag var inte borta mycket. jag såg fram emot varje simpass med barnen, för dom fick mig att tänka på annat. jag kunde vara glad och inte behöva tänka på det tråkiga som höll på att hända!. Jag fick den bästa födelsedags presenten på min 18års dag ! Det var att morfar fans, det gjorde min dag ! Jag åkte sen till mi träning på min födelsedag, och blev grattad av alla, och hela simhallen sjöng för mig.. Den bästa födelsedagen var då jag fylde 18! under all dessa jobbiga veckor så behövde jag inte tänka på det just under denna dag, morfar skrattade och vi hade roligt på sjukhuset. efter träningen åkte jag int ill stan med min syster och spelade bowling. Jag kämpade i 8 dagar, och den 2a December vaknade jag vi 2 på natten och kände en oro i kroppen.. Mamma ringde några minuter senare och sa att morfar hade gått bort. Jag vågade inte gå upp eller röra på mig. jag trodde jag skulle falla i hop av gråt. Jag ville bara gå upp till Sami, men ja vågade inte. jag trodde han skulle be mig gå ner. Jag kommer inte i håg om jag gick till skolan den dagn eller inte. Jag skickade sms till mina tränar kollegor och sa att jag kommer inte på träninge pga av att min morfarhar gått bort nu.. så jag tillbringade dagen med familjen..  sen gick allt som vanligt nästan.. Föruom att det var ett tomt hål efter morfar.. Simningen forstatte, och det blev lov! Det nya året började och jag längtade tills träningen skulle börja igen. Men nej, det skulle jag tydligen inte ha gjort, jag fick ett samtal 2h innan träningen började och då säger dom att nej men du får inte jobba kvar, för vi har fått för mycket klagomål på dig under denna höst. Jag var jätte ledsen och ville inte prata nå mer, mamma ringde upp honom och frågade vad fan han höll på med. och han berättade att jag hade fått klagomål. Mamma förklarade vad jag hade gått igeonom och han förstog fortfarande inte. Jag började gråta och tänkte, nej jag måste visa mig stark, jag gick ner till träninge i alla fall och tänkte breätta till mina barn att jag inte kommer vara kvar pga att jag har fått klagomål på mig.. Det var det jag tänkte, men när jag kom ner till simhallen. så ser jag att dom redan har taggit in en annan tränare i stället för mig! Dålig stil tyckte jag. Jag sa till en av tränarna att hon kan lika gärna berätta för barnen att jag inte kommer vara kvar för jag orkade inte. jag var så förbanad och ledsen! Jag började gå hem, direkt när jag gick ut från simhallen så började tårarna komma. jag skickade sms till mamma och sa '' seriöst jag gråter''.. Jag grät  hela vägen hem och gick direkt in till mitt rum och satte mig och grät. mamma kom ner, och ja sa dom har redan hittat en ny tränare i stället för mig. det tog jätte hårt på mig att se både det och att mina ungar var där ! Mamma gick upp och ringde till styrelsen igen och sa som det var.. Och jag hade fortfarande inte fått min lön som alla andra hade fått. Och mamma skälde på dom. Hade ingen matlust, men var tvungen att äta.. åt lite, sen gick jag ner och satte mig i mitt rum igen och grät..
Dom kunde inte ens säga till mig vilka klagomål jag hade fått och inte ens ge mig en andra chans, utan dom ''sparkade'' mig på en gång..
Dom hade förstört mina drömmar som att bli en bättre simtränare! Jag kan inte tänka mig bättre tränar kollegor som jag hade där.. Men nu är allt borta, jag vet inte om jag ens kommer börja som sim tränare igen !.. Och dom ska ha en stor skul på sina axlar att dom har förstört en dröm..

Det var om min höst 2010

6 februari 2011

god morgon alla söta !
Sitter nu här ensam hemma och har ansikts mask på mig !  Känns ganska skönt, man kanske ska börja med det då och då ! :)  Men vad händer i dag då ?, det ända jag vet är att jag ska vara på heron vid halv 7 .. Annars inget inplanerat, jag får väll vara hemma helt själv i detta fina väder.. kanske gå ut på en promenad själv eller någonting !
Elller som jag gör alla andra dagar, pluggar.. Det kan jag göra ! ;)
Jag har städat mitt rum som jag har skrivit, har även rensat min byrå så det är bara sånt jag vill ha och behöver kvar där i . ocg sen så började jag sudda mina garderober i går, och ska nog fortsätta med det i dag med !

Nej nu ska jag gå och tvätta bort masken och sen får vi se vad som blir till att göra !

Städat + plugg

Har städat hela mitt rum i dag, och har till och med haft mitt fönster öppet hela dagen, vilket fint väder vi har haft i dag! Har varit ensam hemma hela dagen.. Och det har inte ens varit kallt i mitt rum.. Men det tog ett tag att städa rummet, eftersom datan finns ju också.. Och så har jag satt på tvättmaskin, samt torktumlare.. Var som sagt inte i skolan i dag, av en vis anledning som vi inte ska ta här ! Men jag kände inte för att gå, så var hemma och kom på att jag har sparat ett arbete på mitt konto i skolan som jag skulle jobba med i dag, så jag får börja om allting ! Suck, men tur är det att jag inte hade kommit så långt ! Så ska börja på det nu tänkte ja !
Så ska plugga med Engelska - Musikprojektet i kväll, får se om jag blir klar med det i kväll annars fortsätter jag i morgon, och sen är det bara att börja på nästa läxa ! :)

Detta har jag i plugg + två andra ämnen. Samhälle , Engelska, Svenska, Matte + Historia och Religion!


03-02-2011

Har inte skrivit på länge, har försökt att uppdatera via mobilen, men det har inte gått, så ska försöka fixa det senare i kävll eller i morgon !
Sitter nu i skolan och pluggar samhälle, i stället för matte !
Orkar verkligen inte vara i skolan, känner mig inte trygg och trivs inte längre ! Lärarna är jätte bra, men andra saker ja inte trivs med också !
Så vi får se hur jag gör, kanske får kämpa dessa månader som är kvar för att fullfölja detta jag har gett mig in på.. Kommer plugga arslet av mig nu dom kommande veckorna / månaderna! Så kommer nog inte skriva så mycker då heller, dock så jobbar jag också, så då tar det en del tid också.. Så det blir inte att jag skriver så mycket, men jag ska förska slänga in ett inlägg minst i veckan.. Så jag får skriva av mig, och skriva allt jag pluggar med och allt.. Då jag kan släppa på tankarna om plugg och jobba. och bara slappna av ! Har beställt student mössa och student saker nu. Så nu är det gjort, nu behöver jag inte oroa mig för det .. Efter skolan i dag så ska jag hem direkt slänga i mig någonting att äta och sen vidare till flottsbro och jobba.. Men innan skolan är slut måste jag upp till H och be om plugg, i två olika ämnen itll. så jag kan börja plugga med dom ämnerna ockås, inte bara samhälle !
Nej, nu ska jag forsätta läsa om '' Våra mänskliga rättigheter ''
Ni får ha det så  bra så länge , skriver kanske när skolan börja närmar sig sit slut i dag !


RSS 2.0