27de september

Vart hemma från praktiken i dag, då jag var sjukt hängig i morse och hade/har ont i bakhuvudet !
Tog en sväng förbi mormor och morfar med mamma under morgonen, och sen så handlade vi och kom hem och bakade chocklad muffins med lakrits! Goda blev dom :) Till middag blev det att skrapa i hop det man hade i kyl o frys! Och då blev det pasta med kött för mig.. men fick bara i mig lite pga huvudvärken !
Efter middagen så masserade sami bort några av mina 1000000 muskelknutar i ryggen som är en anledning till varför jag har ont i nacken/bakhuvudet "/ ..
Så låg kvar i soffan i ca en halv timme och bara låg och blundade, sen satte ja mig lite vid datan..
För en halv timme sen kom jag ut ur duschen, men innan duschen så råkade jag göra satt en säkring gick HAHAH. oopps ! Nej, jag ska snart lägga mig i sängen , har två möten i morgon, ett möte i skolan ( elevrådsmöte) och sen ett möte som ja och mamma ska gå på på dagen i morgon ! :) Så ska försöka var apigg i morgon :)


18de

Skönt att vara i pyamasen ända tills nu!
Har precis klivit ut ur duschen och ska börja göra mig i ordning nu :)
Sen bär det av till faster där farmor har fest :)
Skriver senare, puss

Uppdatering på hög nivå ;)

Bara för Michelle uppdaterar måste jag också göra det :)
Så här är min uppdatering :)


Zita , saknar verkligen dig ! Du har det bättre nu <333


15 september

''Sitter här i min säng och kollar på made, har precis bytt om från jeans till mjukisar. Då jag inte ville åka till nya praktik platsen i mjukisbyxor och presentera mig! Jag kommer numera jobba på Speedy i Fruängen, och det kommer bli roligt och bra hoppas jag i alla fall!.. Sitter o funderar på om jag ska göra en perm till simningen so jag har all närvaro och sånt i, men jag orkar inte göra det nu. är trött och lite smått hungrig :(
Sitter och kollar på lägenheter till sötnosen.. Men ska snart kolla när maten blir klar och sen packa ner sakerna i väskan för att inte behöva stressa sen när jag ska dra till träningen !
Nej, nu tror jag att jag ska gå upp o ta en glas cola eller sprite ;)
Ni får ha de bäst så länge <3

Nästan alla...

... ungdomar har en rädsla inom sig. Kanske en rädsla att bli kränkt, en rädsla att bli slagen . Alla går runt och bär på en rädsla, innest inne i hjärtat har alla denna rädsla!! Den rädslan som egentligen inte ska finnas dära. Alla ska få må bra, ingen ska må dåligt! Alla har rätt till att leva ett bra och roligt liv, att leva ett liv utan rädslan inom sig skulle få att alla mådde bra och trodde på sig själv ! Jag har själv flera rädslor inom mig, dessa rädslor kommer jag nog att leva med hela mitt liv, en av dessa rädlor är att dö.. Men har även två st till som jag tänker på ganska ofta, att förlora någon nära till mig! Eller till och med åka tunnelbana, det är en av mina rädslor. Jag är så rädd att jag inte ska komma ut ur tunnelbanan, så det har blivit en rädlsa för mig. Men det ska vi jobba bort, så alla som har rädslor, jobba bort dom, dom är inte värda att finnas! Varför ska vi leva i en värld då alla går runt med en rädlsa inom sig ??

SÅ ALLA, KÄMPA FÖR ERAN RÄDSLA!!


13 september

Vaknade för inte så länge sen, jag har ju ingen praktik i dag eftersom ja ja upp mig från den !
Men då ska ja även åka tillskärholmen och låna en bok i biblan som bästa Melissa har rekomenderat mig, och sen ska ja o älsklingen åka o leta praktik platser till mig. Och kanske extra jobb ?!..
Vi får se, kanske blir det eller inte, får se, då slipper jag ju vara hemma helt enkelt och det är sjukt bra !

Nej, men nu orkar jag inte skriva mer, jag skriver senare hur allting gick och sånt, nu ska jag försöka väcka Tobbe och få upp honom så vi kan börja åka någon gång ! ...

5 september 2010


Denna mobil använder jag nu, älsklingen mobil!
Då jag råkade tappa iphonen i marken så den gick sönder, så ska lämna in den på lagning när jag får pengar!
Men denna mobil är fett cool :)
O jag bara älskar min pojkvänn som fixade satt jag kunde smsa när han var på jobbet, han ringde tele2's kundtjänst :) LOVE YOU BOY!

Men nu ska jag börja göra mig i ordning för att dejta min kudde, och i morgon är det en ny dag med jobb och även så ska jag o Tobbe till Tullinge o kolla på en lägenhet ! Men innan det blir det middag med papsen! =)
Sov så gott , puss hej!


4 september

Har precis kollar klart på ett pgram, bra var det, tror jag har sett det förut :P HAHA!
Vet inte vad jag ska göra i kväll, funderar på att kanske gå ut o ta en promenad, men vill inte gå ut själv ! :(
Och Tobbe jobbar, men det är bra ! =) Hihih, Älskar dig
Simning har dragit i gång också , så det är bra ..
Känner nu att jag bara skriver strunt, så ska inte skriva mer!!


MELISSA, jag vet att du klarar det, kämpa, vi är starka tillsammans, strunta i det som hände och börja om på nytt!! Jag älskar dig gumman, jag finns alltid här för dig !

RSS 2.0