Vila i frid <3


1 år sedan sen våran älskade Zita somnade in! <3
Vi tänker på dig <3


Frågestund!


Tänkte ha en frågestund för er som läser min blogg !
Så ställ frågor, vad ni vill. Jag svarar !
har frågestunden tills i morgon kväll !


28 06 2011

God morgon !
Har varit uppe sen halv 7, då jag väckte min familj..
Mamma o jag åkte till Mödrarvårdcentralen i skärholmen i morse! då jag hade tid där.
Fick lite mer information om ammning och sånt!! Men vi fick inte ställa dom frågorna som vi ville, för det var öppethus och då var det folk som satt och väntade!.. Men men, kan ju gå upp nån annan dago fråga dom frågorna ! Annars har ja inte gjort mera i dag, förutom att äta sockerärtor !. Och vad ska jag göra i dag det vet jag inte, mer än att jag måste plugga på min engelska, men jag kommer ingen vart!!

Suck

Har storstädat mitt rum, och nu blir det plugga för hela slanten.
Måste bli klar med engelskan innan sommaren är slut!


27 060 2011

Tog en dusch för ett tag sen, hur skönt som helst!.
Har settat vid datan och läst lite bloggar sen dess, och funderat lite! jag saknar simningen ganska mycket, så kanske får börja simma på fritiden nu innan bebisen kommer !!
Mamma var och hämtade sakerna hemma hos älsklingen för en stund sen, så nu har jag kläder + skolarbeten! Så nu måste jag börja plugga !!
Jag ska fortsätta att städa i en halv timme till sen är det unga mödrar som gäller. Sen städa enu mera och sen plugg ! Och vänta på att älsklingen ska ringa när hans kurs har slutat!

Slänger in en bild på älskade zita som vi förlorade för 1 år sen den 29de Juni 2010


27 Juni 2011

Det var svårt att sova i natt utan älsklingen ! :( Har vaknat till och från hela natten, och kollat efter älsklingen!!
Men men, jag får vänja mig. Älsklingen hade tydligen legat och kramat om min kudde hela natten ! Aaaw. Snutten.  Har precis ätit en tallrik yoghurt och ska snart tvätta håret, men hade först tänkt koka ägg. Sen i dag så ska jag storsätda rummet. Så det blir fint och inte luktar illa !! Mamma (kanske jag) ska åka förbi hallunda och hämta lite kläder och sånt jag behöver medans vi sover isär.. Han kommer sova i hallunda tills onsdag i alla fall !! Men jag kan ju åka dit när jag vill om jag vill sova med honom ! :)
Och det vill jag hela tiden, men jag orkar inte med alla dom dära skit trapporna !! Så sover hos mamma i stället!

Nej, nu ska jag koka mina ägg och fortsätta o kolla på tv ! :)
Skriver senare ..


16 Juni 2011 21.07

Sitter nu nere i mitt rum hemma hos mamma, sa hej då till älsklingen för en stund sen !! Då han sover hemma i hallunda i natt ! Kommer sakna honom. Men han ska ringa senare i kväll när han ska packa ner saker åt mig ! :)
Efter jag la ut bilden på magen, så har vi inte gjort så mycket mer, vi flyttade bäddsoffan in till min systers gamla rum, så nu har jag mitt rum för mig själv, och sen åkte vi och käkade middag på o'lerys!!

I morgon vet jag inte vad som händer, blir nog o storstäda rummet, eftersom det inte är städat på länge !!
Och på tisdag ska jag till Barnmorskan kl 07,45 :( tidigt, men mamma följer glatt med ! :)

Nej, nu ska jag byta om till mjukisar och sov tröja och gå upp och kolla på tv med mamma o sami, och invänta att älsklingen ska ringa ! :)

Ni får sova så gott så länge, om vi inte hörs innan jag somnar ! Puss puss

Vecka 17+0


26 Juni 2011

Uppdateringen har sugit dom senaste dagarna !! Men vi har inte gjort så mycket.

Jag har slutat på praktiken, eftersom jag har för ont och kommer knappt upp ur sängen !
Vi har sovit hos mamma sen i tisdags, och jag kommer fortsätta att sova här ett tag.. Då det är jobbigt att gå upp för alla trappor hemma!
Så i dag tar jag tillbaka mitt rum, ;) Vi ska flytta bäddsoffan till andra rummet så jag får min säng ! :)

I dag har jag och älsklingen varit med Anna och Jimmy på Ikea och köpa tallrikar och lite sånt som vi behövde. Sen gick vi över till babyland och kollade på barnvagn, och vi har hittat den vi vill ha ! Nu ska vi bara prata om vilken fäärg vi ska ha, sen är det bara att beställa den när vi kommer hem från smålland.. Och kollade på lite annat som vi ville ha ! :)

Senare i dag ska jag och älsklingen käka middag tillsammans på O'lerys på heron. Sen ska han åka hem till hallunda och sova ! då han har kurs i veckan !!

Nej, nu ska jag kolla på simpson med älsklingen.


utveckling !


25 juni 2011

under dagen har vi inte gjort så mycket, har bara varit inne och kollat på tv..
Käkade lunch, men fick nästan upp den lika snabbt, gick o la mig och vilade i några timmar och nu mår jag bättre! Fick behålla maten i allafall ! ;)
Får se om jag blir illamående när vi käkar middag.. Hoppas det inte är såhär under hela graviditeten !!
Nu ska jag kolla på tV!
puss hej

25 Juni 2011

Skriver senare, har inte mycket att skriva om !!

Angående komentaren i förra inlägget så kan jag lägga upp bild när jag har tagit en ! :)


23 06 2011

Fyfan vilket härligt väder ! *NOOOT*
Hoppas det blir bättre väder i morgon! Jag vaknade av ett dunder i morse, och det var den längsta åskan jag har varit med om !! Men jag somnade om direkt och vaknade till nästa åska som kom :) Sitter nu uppe i vardagsrummet och kollar på sjundehimmlen, medans mamma duschar.. Och så äter jag vit chocklad Scch säg ingeting.
Har inte så mycket att skriva, så skriver senare om det kommer upp någonting :)

22 Juni 2011

God morgon, kom upp för en timme sen!
Vi åkte hem till mamma i går kväll för att jag blev orolig för att jag fick hjärtklappningar!! Allt har gått så himla fort och jag tror inte riktigt att jag har fattat vad som pågår just nu ! Det är förmycket som händer.. Och stressen efter att leta en ny lägenhet som inte ligger på 7de våningen tar ganska hårt på oss !! Jag kommer inte få mina betyg innan lillen kommer ut !! då jag inte kan praktisera mer, får ju sjukt ont när jag gör någonting !! Så vi har kommit överens om att jag gör klart engelskan nu till hösten, och sen när bebisen har kommit och dennis tar pappa ledighet så gör jag klar min praktik!.. Hoppas bara jag blir klar med den innan mina klasskamrater går ut trean ! Hoppas på det !
I dag ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket, kanske ska ner till centrum med mamma och kolla på nya underkläder, då mina börjar bli försmå!! Men vi får se vad som händer !!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, och ta det lugnt !
Ha det så bra så länge!

12,45 19 06 2011

Nu har vi bestämt vad vi ska se !
Vi ska vara på heron innan 14,20 och hämta ut biljetterna till Baksmällan 2 . Och så kommer min pappa med och kollar också, sen blir det middag !

Nu är älsklingen nere och hämtar tvätten. Sen hade jag tänkte att hoppa in i duschen !! känner mig inte så fräsch just nu !!

Har också städat hela lägenheten! Det som återstår är bara att bädda sängen ! Men det får vi se om det händer ! :)
Nej, nu ska ja kolla runt lite innan duschen kallar på mig ! :)

God morgon 19 Juni 2011

Ooooooooh, råkade nyss radera allt jag hade skrivit !

Vi åkte i går kväll ut till sköndal och köpte pizza på vägen ner, och åt med E och M.. Gott gott. Sen gick vi ner till sjön och kände på vattnet, och sen gick vi upp och spelade kort !! Vi åkte hem vid 10 tiden, så kom inte hem förens vid halv 11 tror jag !

Vi har precis ätit frukost och älsklingen är nu nere i tvättstugan och tvättar!
Vi bestämde under frukosten att vi skulle åka på bio i dag, men det får vi kolla lite närmare på!!
Mamma ringde i går när dom var på väg hem från Lidingö och sa att dom hade fått med sig ''lite'' tjej kläder och en baby sitter hem.. Det är vi glada över ! Tack så mycket !!
Måste också köpa nya byxor, kan bara ha mina mjukisar nu mera !! Suck..

Nej, nu måste jag börja fixa i köket och lite över allt i lägenheten..


God eftermiddag!

Har hunnit med en hel del i dag, först så käkade vi frukost såklart!! Lillen i magen är ju också hungrig på visa tider ;) Sen åkte vi till hornbach och köpte någon koppling till diskmaskinen som saknades! Sen åkte vi vidare till kungenskurva för att jag skulle köpa ett par nya jeans då jag inte kommer i mina längre.. Sen det blev inga jeans utan en skit snygg klänning i stället som jag ska ha på mig på midsommar!! Sen åkte vi upp till mamma och hämtade min räkning, och sen åkte vi hem och installerade diskmaskinen.. Gjorde ordning lunch och käkade, och nu sitter vi här och väntar på om vi ska åka ut till sköndal eller inte !. Vi får se vad som händer.
Ringde mamma förut också och sa att diskmaskinen funkade, och då sa hon att dom får med sig en baby sitter från samis syster! Tack tack! Då slipper vi köpa en egen. Haha låter som vi inte har råd, men det är ju bättre om folk har som man kan ärva, speciellt i släkten! ;)

Gjorde en ny header snabbt bara, eftersom den andra var fel och lite. Så blev en större ! :)


Min midsommarklänning. Bild på kommer senare nästa vecka ! :)

18 juni 2011

God morgon, jag och älsklingen tod sovmorgon i morse. Gick inte upp förens kl 10 ! Skönt
I dag ska vi försöka fixa en sak till diskmaskinen sen ska vi köpa fiskar till vårat akvarium..
Och sen senare kanske vi åker ut till sköndal och hälsar på där !


Dom allra första kläderna bebisen fick, av sin moster ! :)


Natti natti

Nu är det läggdags för mig och älsklingen !!
Vi har haft fin besök här i kväll, Dennis föräldrar + äldsta lillebror också ! Vi bjöd på tacos . Gott gott

Det börjar verkligen kännas att magen växer nu, när jag står rakt och slappnar av helt så spänner det på sidorna!! Och naveln börjar titta ut lite!!


Såg även att jag hade skrivit fel på headern, det ordnar jag i morgon ! Du blir det sängen !
Natti natti!

17 Juni 2011



Första ultraljuds bilden på bebisen.. Dock hade jag inte ågtt så långt som vi hade trodde så vi kunde inte kolla vilket kön det var.. Men om en månad så vet vi det!
Magen växer och växer, och jag har börjat fått ont när jag går, så måste vila extra mycket !! Och lyfta rätt på praktiken!.
Fick också höra barnets hjärtljud i går också!! Det är en jäkel på att smita i från kan ja säga..
Köpte även dom första kläderna i gå till bebisen.. På rean så ja kunde inte motstå, dom var så söta. Men köpte i stor storlek så man vet att dom passar senare!
Nu ska ja kolla på tv, och sen gå o möta Anamaria som kommer och håller mig sällskap :)

Student bilder!







17 juni 2011

Har inte skrivit på länge, på en vecka.. Vi kunde inte se vilket kön det var på ultraljudetl´, för ja hade inte gått lika långt som vi trott.. är du i vecka 14+5,. Ska tillbaka till ultraljudet om en månad!
Har börjat en ny praktik under sommaren, men det gick tre dagar. Sen fick jag grymt ont och kom knappast upp ur sängen!! Det är lite lite bättre i dag, men är hemma i dag med ! och vilar ordentligt. Gick till barnmorskan i går och kollade vad det kunde vara! Men hon sa bara att jag skulle vila och ta alvedon. Men alvedon hjälper inte! Så fårse hur jag mår nästa vecka.. Hoppas det blir bättre, så jag kan få min praktik.. Annars får ja vara hemma och plugga engelska.
Fick även höra barnets hjärt ljud i går :) Roligt roligt..
I dag kommer svärföräldrarna hem till oss på middag, det blir tacos ! ;)
Sen i helgen ska vi inte göra så mycket, ska mest ta det lugnt ! :)
Nej nu ska ja kolla på tv och kanske sova lite.. Tills mamma vaknar!


10 Juni 2011

Det var ett tag sen jag skrev !
Har haft fullt upp med att ta studenten och att vara med älsklingen och dom nära o kära !!
Tog studenten i förrigår, en underbar känsla, men dock var inte vädret med oss då vi sparng ut! Men det kom sen när man kom hem.. Lite surt, men det gör ingeting. Nu har jag gått ut skolan i alla fall. A nästan i alla fall ! ;)
Har praktiken och engelskan kvar bara. Men det fixar jag till hösten innan den lille kommer ! 
I dag ska vi ultraljud i liljeholmen :) får hoppas på att vi ser vad det är får en liten krabat vi kommer få! :)
Sen ska vi hem och städa, då min farfar kommer i morgon och grattar mig till studenten.. Om han hittar hit, hahaha
Sen har vi inte så mycket mer inplanerat mer än att fixa i lägenheten så det är snyggt till nästa vecka då båda jobbar!! Då vi inte har lika mycket tid till att städa och sånt !

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sånt innan vi åker till liljeholmen.
Ska försöka få syster att överföra bilderna från studenten i dag också! Så jag får dom ! :)

04 juni 2011

Har inte skrivit på länge, har inte haft ork eller tid!!

Kommer inte i håg så mycket om vad vi har gjort sen jag skrev sist.
men i går i alla fall så åkte vi till eriksdalsbadet och badade och solade ute ! Riktigt skönt och mysigt! Åkte vidare hem till mamma och blev bjudna på grillat ! gott
I dag ska vi ut till muskö och gå på marknad med min pappa !
får hoppas på mycket färg, men kommer bara bli röd.. Men men det återstår att se ! :) Får ta på mig solkräm ! :) HAHA
Nej ska snart i och borsta tänderna och sen byta om och börja åka mot sorunda först!

RSS 2.0