29de november!

Sitter hemma i dag med, pga för lite sömn och mat !
Morfar låg medvetslös i går, så då kan man ju inte direkt sova så mycket !
Så sitter hemma i dag, har inte gjort så mycket.. Och vet inte vad jag sla göra i dag heller !!
Funderar på att gå ner till mitt rum och sätta på musik o fixa i mitt rum, som Tobias skulle hjälpa mig med !!
Ajja, jag orkar inte skriva, kommer ett inlägg med vad jag har fått i present snart ! :)

Födelsedag !

Det är ingen vanlig dag, nej för det är min födelsedag Hurra hurra hurra !
18 år nu..
Grattis till mig själv !

20 november 2010

Oj, vad alla pratar om julklappar ! I min familj har vi inte ens funderat på någon julklapp en så länge ! Vi har för mycket annat att tänka på just nu...  Dom flesta som ja känner har resan handlar lite julklappar, o de skulle ja också vilja göra, men finns inte så mycket tid och inga idéer .. Suck, kommer springa i sista sekunden som vanligt, men så är det väll när man fyller år en månad innan  julafton!! Satt det kommer först, vet själv inte ens vad jag önskar mig i present både till jul och födelsedag .. Det ända jag vill är att allting ska bli bra igen, men det kommer det inte bli .. Det finns i alla fall en sak som kommer göra min födelsedag om det händer ! Och det hoppas jag att det sker. Annars kommer de inte bli någon bra födelsedag.. Men vi hoppas på det bästa !
Simningen blir bara sämre och sämre, det går dåligare och dåligare för varje gång . Har ingen fantasi längre, fantasin som jag hade när jag började i Polisen sim. Den är borta, hur ska jag hitta den ! Jag känner inte glöden att gå till träningen längre. Pga att jag inte vet vad dom ska simma, vad jag ska lära dom.. Har funderat på att lägga ner simningen helt. Men det vill jag inte, jag vill fortsätta, men varför hålla på när jag inte har någon glöd?? Så det får jag tänka lite mer på. Jag kanske själv ska börja simma lite efter skolan o praktiken för att få upp glöden ??
Skolan går som vanligt, men jag vill korta ner min skolgång.. Jag vill kunna plugga in dom ämnerna som behövs för att få ett slutbetyg och sen ta studenten tidigare än dom andra ! För jag orkar verkligen inte med skolan.. Finns ingen intresse längre. Det ända som får mina dagar att gå i skolan det är dom två vännerna jag har här !! Jag har pratat med rektorn om detta, och vi får se vad som händer om det går och fixa, eller om jag bara är inne i skolan en dag i veckan och är ute på praktik 4 dagar i veckan.. Det skulle göra susen tror jag ! Då skulle det tog funka i 1,5 år till !..
Vaknade upp i morse och såg snö, blev glad och gick o la mig vid älsklingen igen och satte på tv:en.. Nu är han på väg hem, och ska duscha o byta om och sen möte jag upp honom inne på heron city i kväll, då vi ska träffa pappa och hans respektive samt syster och David ! Vet ej vad vi ska göra, men det bli säkert jätte bra :) Sen efter vi har varit på heron så åker jag och Tobbe till södertälje och träffar Elin och Andreas, då Tobbe och andreas ska spela lite!! Sen blir det väll att sova kvar i tälje ladda inför en ny vecka, men läkarbesök och födelsedag samt praktik och träningar! Så hoppas att allt bli bra tillslut ! Får se om jag åker till träningen i morgon, har så himmla mycket att tänka på, så det kommer gå ut över barnen. Så tvivlar på att jag kommer åka till träningen ! :(
Nu ska jag ner och plocka lite i mitt rum, samt damsuga och slänga in kläder i tvätten !
Skriver kanske senare i dag .. Puss puss

Torsdag kväll

Sitter nu i soffan och funderar på vad jag ska skriva och har precis kollar på halv 8 hos mig !
Och nu är det Robinson, ska nog gå och ta en banan och sen fortsätta kolla på tv !
Och kanske hoppa in i duschen, det låter som en bra idée :)
Sen i morgon är det skola, och sen så ska jag åka till Vällingby och kolla på kusin Wilma som har simträvling ..
Hon kommer vinna alla ..
Nej, nu ska jag gå på toa innan jag kissar på mig ;P haha
Ha de så bra så länge ! :)
puss puss

Torsdag 18

Sitter nu i skolan med världens M värk !!.. Hata
Har just nu rast, asså ja fattar inte vi gör ingeting på lektionerna.. Inte undra på att vi inte lär oss någonting ? :S
Ajja skit samma.. Praktiken i går gick bra, som vanligt ! :)
Åkte direkt till simningen efter, och det gick också bra.. Hem direkt efter och käkade middag och sen vart det datan o tven tills typ kvart över 9, sen gick ja o la mig .. Var sjukt trött.. Det tar på krafterna att gå upp kl 5 på morgonen !.. HAHA

Ajja, nu ska jag sluta skriva o kolla runbt lite tills läraren kommer tillbaka !



PS, 6 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR !!


Snart så

8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18
8 till 18

10 dagar

10 Dagar kvar, sen är jag 18!!

14 november

Har inte skrivit på länge, men hoppas det inte gör så mycket..
Eller rättare sagt skrev i går morse vid typ 5 tror jag det var !
Asså festen var ass rolig, shit var ös det var ... Mycket sprit och dans !
Natten var ung, alla däckade vid 4.. A alla förutom jag , jag var dock vaken hela natten och morgonen till 8.. Då jag kom hem vid halv 8 på morgonen!!..  Då däckade jag vid 8 och sov till 12, då gick j aupp o käkade frukost. och sen gick ja o la mig i mammas säng och kollade på tv, och halv sov hela dagen till middagen kom hem. Sen gick jag ut med Emelie och Tany .. Sen la ja mig vid 10 o orkade verkligen inte gå upp i morse, så låg kvar i sängen till halv 8, då min träning började kl 8.. opps, så jag gick upp och hämtade två bananer och sen sprang jag till bussen. Väl på bussen så mötte jag Linn, då hon typ halv sov .. å träningarna gick bra.. och sen var det möte, och det gick också bra.. Har bara varit hemma i dag, hemma hos mamma.. och settat vid datan.. Och sen skjutsade mamma o sami mig hem till Tobbe.. Men är dock ensam här, då tobbe kommer lite senare ! Så då blir det lite mys och sen sova.. Det är ju trotts allt praktik i morgon :)
Nej, nu ska jag popa popcorn och kolla på tv, tills han kommer hem ! :)

Godnatt / god morgon

Hejsan, nu är det så att jag är den ända på denna fest som är vaken just nu :) Jag ska nämligen ta första bussen hem och sova!... Pallar inte sova här. Men en riktig lyckad fest vart det :) tror jag skulle ångra det om jag inte komm hit :) Den första däckade innan 12, men sen flört allt på :) sjukt roligt var det .. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag längtar till min säng .. :) Skriver när jag vaknar i dag .. Puss

12 november !

Sitter nu i skolan och har precis gjort klar arbetet på svenskan! :) Har till och med skickat in den till läraren !
Hade tur i morse att mamma hade gått upp före mig :P För kvart i 8 fick jag ett sms av amma att jag skulle gå upp ! Då blev det att stressa i sig frukosten och sen springa i regnet till bussen ..
Och han med bussen, trodde inte jag skulle göra det, tur man har i bland asså !..
Så har jobbat med ett arbete hela morgonen , vi skulle göra en powerpoint presentation om våran praktik..
Men men, efter lunch har vi matte, hoppas det går snabbt. Så jag får träffa min älskling innan han åker till Piteå i morgon på matcher..
Har träning i kväll, så det blir hem att välja kläder till festen i kväll !
Så åker direkt efter träningen till Linn R och är kvar där hela natten lång :P Får se hur kvällen/natten blir !

Ajja, nu ska ja kolla runt lite på blocket och sånt, så hörs sen...
PUSS PUSS

12 DAGAR KVAR!!!


13 till 18

13 Jäkla dagar kvar tills man är 18! :) Gillart
Bjuder på en gammal bild !

uuuh

Tjanna tjenna !
Ska förska skriva senare, men måste städa mitt rum, och just nu kollar jag på tv.. och har ingen lust att städa!

Nu kör vi !

Nu blir det Halloween fest !
Tagga till förfan !!
Nu kör vi järnet.
Happy Halloween

6 november 2010

hejsan, ett tag sen jag skrev.. har inte haft tillgång till internet och sånt. och när jag väll har haft det har jag inte orkar skriva heller ! :(  På senaste tiden har jag varit ganska upptagen.. Har hjälp Tobbe o flyttat, samt städat och packat, o städat lite till och packat upp ! Handlat mat, handlat saker till lägenheten.. Samt varit sjuk, hade as ont i  halsen i början utan veckan, och det lädde till att jag inte kunda äta någon mat, och sen så gick det över till värsta förskylningen!! Men nu i dag är jag på bättrings väg, men känns som om min hosta kommer komma i stället !! Har dock råkat smitta Tobbe och Michelle :( .. Stackarna..  Men som sagt dom två senaste dagarna har vi handlat till halloween festen vi ska ha i dag ! Så nu är allt det klart.. Nu väntar vi bara in tiden så vi kan åka och möta alla.. Så jag ska fördriva tiden med att lägga mig i ett bad och läsa och bara koppla av och hoppas på att jag blir bättre tills i kväll.. Hoppas det, men är nästan helt frisk.. bara lite hes, men det får man väll ta antar jag ! Jag ska i alla fall sjunga America med min älsklings flicka i dag ! :) Nej, nu ska jag sätta på vattnet till badet och läga mig där en stund.. Sen börjar vi göra i ordning det allra allra sista in för allt !
Ni får ha det så bra så länge, så skriver jag senare i dag eller i morgon innan vi åker till linda !
Puss puss

RSS 2.0