natti natti

natt inlägg!
Testat satt tältet är helt och packat ner allting!!
Vi tar vårat två rums tält och sover i i skara:)
Så nu ska vi gå o lägga oss , vi ska upp kl 4 i morgon bitti ! då dax att sova :)
Jag kommer inte kunna skriva på dom dagarna jag är borta om inte älsklingen är snäll att låna ut sin mobil så jag kan uppdater med hur roligt vi har det ! :)
Neej, nu ska jag sova..
puss puss på er !
Härs när jag kommer tillbaka!

Åker snart till faster

Hej mina kära läsare ;)
Sitter nu helt fixad och väntar på att vi ska åka till min faster på kalas !
I dag har vi bara tagit det lugnt och packat det sista.. Men vi ska dock kolla allt när vi kommer hem i kväll !
Vi ska äta middag på grekiska kolgrillen i dag..
Ojuste, höll på att glömma, min kusin Fanny kommer i dag, vi åker ju i morgon bitti ! :)
Måste gå o lägga mig i tid i dag så vi kommer upp !:)
Neej, nu ska jag kolla om vi ska åka, så skriver jag senare ..
Puss puss

Jag tycker ni ska läsa älsklingen blogg


packar

Om 1 h och 20 minuter slutar älsklingen, då kommer han hem och hjälper mig städa det sista och jag packar ner hans kläder !!
Sen så blir det mys hela kvällen , får se om det kanske blir en promenad eller någonting sånt ! Eller om vi bara tar det lungt här hemma ..
Nej, nu ska jag fortsätta packa ner mina kläder, allt som är tort i alla fall ! :)


Skara sommarland!


På måndag bär det av till Skara sommarland,
Jag, Tobias och min kusin Fanny åker dit och tältar!
Tåget på måndag går 06.10..
Tåget kommer in till stockholm på onsdag 23.45..
Så ingen uppdatering dom dagarna,
Men ska försöka uppdatera innan vi åker ! :)
Vi kommer ha det bäst!


Midsommar

Glad midsommar!



Dagen har bestått av att jag vaknade upp bredvid den jag älskar mest! Sen gick han till jobbet, och jag började leta kläder, vad jag skulle ha på mig i dag !! Sen vid 12 gick vi upp till Familjen Grönberg och åt midsommar lunch, och sen gick ja ner till Skärholmen och fixade min mobil.. Sen har jag bara hållt Tobbe sällskap medans han åt lunch .. Och nu sitter jag här och skriver, och alla vuxna ute på gården försöker tvinga mig att komma ut o sätta mig med dom.. Men hur roligt är det, jag kan lika gärna städa o fixa i mitt rum i stället ! :) Det behövs efter att mina kusiner har varit här, samt kanske jag kanske börja packa ner sakerna jag ska ha med mig , så jag slipper göra det i sista sekunden! :)

Neej, nu ska jag sätta på lite musik och sen börja städa.. Kanske öppna ett fönster, det känns lite kvavt i mitt rum !! Hihi


Måndag ! :)

Nu är det bestämmt, Jag Tobbe och kusinen fanny åker till skara sommarland på måndags morgon och kommer hem på onsdags kvällen !!


Men nu hinner jag inte skriva mer, för jag ska ner till centrum och möta Diana och kolla runt lite, så jag skriver senare !
Puss puss på er sötnosar ! ;)


21 Juni

Sitter nu här och kolla på '' Det regnar köttbullar'' med kusinerna .. Ska snart lägga mig ner i sängen och fortsätta kolla!.. Jobbade i dag, och åkte hem till älsklingen direkt.. Sen hem, och gick ut med kusinerna.. I morgon åker jag och Oliver till jobbet, då han ska med mig på jobbet!! Så ska han få se på många bilar ! :)
Neej, nu ska jag inte tråka ut er, så ska sluta skriva och lägga mig ner i sängen !
Puss puss


...

Efter tårar kommer ett falsk leende!


städning

Nu har jag städat nogellunda, tar det sista i morgon !
Ska nämnligen upp och gymma i morgon bitti, och sen direkt efter det ska ja simma, har fått med mig älsklingen, så han ska få en rikgit hård träning ! :) Mohahaha

Neej, nu ska jag lägga mig och kolla på tv, och kanske läsa lite !
Puss puss


Aldrig mer!

Hejsan, har inte skrivit sen i går, men det gör ingeting ! Bryr mig lixom inte hur ofta jag skriver i bloggen, skriver när jag känner för det !

Men nu ska jag komma till saken som jag tänkte skriva!
Ska ALDRIG ha någon här sovandes över mer, orkar fan inte städa upp efter alla..
För precis alla lämnar det stökigt...
Orkar fan inte mer !


17 Juni 2010

Hejsan alla söta!!
Sitter nu hemma i skärholmen och äter lite chips, ska snart gå upp och värma en pizza bit.. Men idag så ska jag städa mitt rum, sen så senare åker jag in till gubbängsfältet och kollar på nät Tobbe har träning och möter upp lillesyster. Vi kommer ha så mys i kväll, sjukt länge sen vi sågs.. :( Men i morgon så åker vi in till eken cupen igen och kollar på när dom spelar hanboll :)
Så kommer nog vara där hela helgen ! Mysigt , det är ju trotts allt helg, hoppas vädret håller i sig ! :)
Nej, nu måste jag forsätta städa och gå upp o värma pizzan inna jag äter upp all chips :P

Lägger in bilderna från landet senare ! Dom som har mig på fb kan kolla där ! :)

16/6-2010 - 19.13

Sitter nu i soffan hemma i Hässelby, har precis gett hunden mat, och snart ska ja möta älsklingen nere vid stationen och åka och lämna ett par filmer vi hyrde förut.. Sen blir det hem och äta middag, det blir kort o makaroner ! mumss, undra vem det kommer bli som får laga det ( tobbe, tror jag ) hihihi..
Nej, men i dag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma här och passat lill hunden, eftersom älsklingen har jobbat i dag .. Duktig som är han ! :P
Blev bjuden i går på fika av Martina i helgen ( älsklingens ex ) ute på eken cupen, så ska åka ut dit någon dag och kolla, tänkte även åka ut till Biltons träning i morgon och kolla på hur dom spelar ute på gräs, så det ska bli roligt o se om det är någon skillnad mot inne o ute på gräs .. Neej nu ska jag kolla lite på tv inna jag ska gå ner och möta Älsklingen, skriver senare.. Måste ladda in bilderna på datorn också, har inte gjort det än!.. Ouuuppss ... hihi
Puss mina små sötiisar!

16/6-2010

Hejsan allihoppa !
Nu sitter jag hemma i Hässelby och leker med lilla vovven, Tobbe är och jobbar så jag har bara tagit det lugnt i dag ! Men det är bara skönt, för jag har varit hur trött som helst, var nyss ute med lillen så han bajsade så slipper ja plocka upp det inne.. Men DOCK så kissade han på min tröja ! :O Dum hund ;) Nej ja skojjade bara ! Nu springer han runt på golvet och leker med alla godedjur och flaskor som ligger på golvet som är hans !!
Ska snart gå ner och köpa en mjölk så ska ja äta lite lunch, tror jag börjar bli hungrig, eller om jag bara tar en macka och väntar på att vi ska äta middag ! :)
Nej, nu ska jag försöka ladda in bilderna från landet, så ni får bilder sen !!
Puss puss


13 Juni - 19,09

Snart GÅR vi upp till konsum igen, får se om jag får med mig Michelle och Polen upp, eftersom tobbe ville äta middag uppe på grillen.. nu ska jag försöka få med dom upp, eftersom jag vill inte gå ensam upp..
Årets första dopp tog jag och Michelle i dag, det var lite små kallt..
Skriver senare när vi kommer tillbaka ! :) ...


13 Juni - god natt sötnosar

Hej sötnosar Michelle här igen :)
Jag tycker det var roligt att gästblogga så jag tänker faktiskt gästblogga flera gånger :)
men jag tänkte faktiskt bara säga god natt för vi ska upp tidigt eller tidigt och tidigt, vi ska upp vid 10 för att städa :D:D ! Vi får nämligen besök i morron som  har lovat att de ska bada med oss :) Men sötnosar, jag ska faktisk lägga ifrån mig datan nu ! och vill ni veta en sak, de var terese som bad mig blogga :O hon börjar bli bättre med uppdaten de är niiice :D haha vårt ord :D nej nu ligger vi här nästan nakna bredvid varandra, ni fattar vell att jag driver ? jag är en sån där skojjig människa ! nej nu skare nannas här. kyss och smek.. ;)

12 Juni - knas

hejsan alla gulliga !
Nu är det bara jag och michelle som är ute på landet, vi ska snart gå ner till bryggan och sätta oss och prata och ha det mysigt, vi kanske stannar längre än till söndag, vi kanske stannar till måndag tisdag om vi orkar !
Det är så himmla skönt att vara här ute.. Men det hände lite saker i dag så är lite smått sur, men det tar vi inte upp här i bloggen orkar inte med alla konflikter så..
Men nu ska jag tvinga michelle på jungelolja så vi inte bli bitna av myggen där nere !

Så vi ska ta filtar och gå ner och sätta oss och mysa vid bryggan !
Så skriver senare tror jag ,
puss puss


12 Juni - gästbloggning (jag är bäst)

Hej alla terese lovers !
visst är terese uuur dålig på att uppdatera hennes blogg... skäller på henne men de verkar inte hjälpa så mycket. får vell ta i med hård hanskarna, eller vad säger ni ? Haha, igår kom vi hit med hennes farfars båt ! det var jätte mysigt, vi åt en massa godis, dansade runt och spelade hög musik. sen slockade jag bredvid min fru. om ni känner oss så borde ni veta att man inte ska låta oss ligga bredvid varandra när vi sover. eftersom båda pratar i sömnen och vi snackar med varandra när vi sover.. Men men det är bara att se det på den posetiva sidan, vi är sociala 24 timmar om dygnet :) Idag ska vi resa på våra feta rumpor och gå till närmaste affär som ligger 4 km bort... sen ska vi tjocka i oss ännu mer mat där och sedan gå tillbaka 4 km. Livet är inte lätt. Rebecca tänker ta med sig toapapper för hennes mage är kaos och den sätter igång och jobbar när man går så om hon sätter sig och bajsar i skogen så lovar jag er att jag ska fotografera de så ni får ett lika gott skratt som jag lär få.
ni måste bara veta att de finns en person i mitt liv som jag verkligen älskar och det är min Terese. Hon är verkligen som en stora syster för mig. vi bråkar med hon kommer alltid att finns längst in i mitt hjärta.
Haha igår hade hon fnatt då hon satt och asgarvade åt sig själv, självklart började jag också asgarva så vi satt typ och garvade i en timma. Har en video på när Terese visar hur man kör doggy ! Aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, hon är så full med sjuka ideer. KOmmer lägga in video klippet på facebook sen när jag kommer hem. Kan ni gissa vem jag är ? höhö ! har ju inte sagt mitt härliga namn än, men om ni läser min blogg eller kollar tess blogg eller facebook så vet ni nog att jag är hennes största stalker och jag brukar tvätta terese i rumpan, bara jag får vara nära henne, ooh yeaaah ! Bara för att jag är gryyymt bäst så ska jag länka min egna blogg (ego kär, javisst) www.liillamichelle.blogg.se njuuuuut !
HAha vill ni veta en rolig sak som hände i morse ? De är rätt så mycket mygg här ute, jag stod i alla fall och borstade tänderna och så kommer de en mygga och sätter sig fast på min kind. så jag ska slå till den men råkade slå till tandborsten så den åkte typ nästan ner i halsen, fy fan vad ont de gjorde !! Terese bara garvade, så nu har ni fått veta en taskig sak om terese. hon ÄLSKAR att garva åt mig, al the time...
Men nu ska vi röra på oss, nu har jag fakitkst berättat vilka två underbara person vi är, och lite roliga saker som har hänt här ! Jag ska förmodligen bada näck ikväll om de inte är too coold. Fast terese njuter ju av att se mig strippa för henne, vi har ju som sagt ett äktenskap ! Man och hustru, grr...
HAHA nej nu blir detta too privat, men visst gillar ni min svengelska ?
Nu ska vi ut och prommenera bort allt fett och bajsa i skogen, samt ragga för det är vad vi är bäst på :)
Eller nä, de vi är bäst på är nog att garva, skämma ut oss, och helt enkelt göra narr av oss själva !
Nu ska jag hälsa från en underbar Terese & Rebecca.
Tack för mig, ni vet att jag äger <3
KRAAAAM MIIICHELLE THE FUUCKING BÄÄST !
// www.liillamichelle.blogg.se the princess

Rebecca, Michelle And Terese
MJAOOOOW (jätte gammal och hemsk bild, men de var den enda tess hade på alla threee)

12/06 - 2010

God morgon, eller god morgon kan man väll inte säga denhär tiden på dygnet ? ;)
Vaknade ungefär vid 9 så låg kvar lite och slöade mig och sen gick ja upp o ut till toaletten !
Gårdagen var bra, vi hade det mys och somnade i en ganska bra tid, det blev lite flum på kvällen och lite annat!!
Idag har vi inte så stora planer framför oss, eftersom vädret är inte det bästa, men jag funderar på att gå en lite längre promenad antingen runt ön, eller gå till fastlandet och gå typ halv rundan till affären, men det går inte dom andra med på tror jag !!.. Just nu ligger dom uppe i stora sängen på lofftet och spelar plockepin HAHA.. Och loca ligger bredvid mig och sover..
Hittils har vi inte gjort så mycket, när jag gick upp så satte jag på disk vatten och diskade gårdagen disk.. Så nu är det lite renare här inne, jag hade även tänkt att jag skulle soppa golvet, eftersom det är fullt med hundhår här, men det får bli senare eller i morgon :)
Vet inte hur länge vi stannar här, jag vill stanna här så länge som möjligt, eftersom det är så skönt att bara vara här ute och slappna av och bara sitta o kolla ut över vattnet..
Neej nu ska jag kolla omd et finns någon social på msn, eller om det finns någonting bra på tv:en..


utsikten från altanen på landet !


9 Juni - Promenad



Har precis varit ute med Zita, Michelle och Loca på en långpromenad !..
Det var skönt att gå ute i regnet och bara prata av sig med Michelle, behövde verkligen det..
Ska verkligen försöka detta att gå, jag vill verkligen detta !
Men dom verkar inte förstå att jag kommer angagera mig mycket ...

Har haft recond på praktiken i dag, så har ängnat hela dagen åt en ända bil, en Audi blev sjukt snygg..
Damsugning, glas puts, utvändig tvätt, och vaxning.. Kan det bli bättre ??.
I morgon är det sjukt mycket jobb som väntar, egentligen så orkar jag inte jobba, men känner mig lite illa tvungen.. Jag vill bara ligga hemma en dag och ta det lugnt och sova ut, är sjukt trött hela tiden ! Så ska verkligen vila ut i helgen ute på landet, o bara ta det lugnt och koppla av!!..
Har försökt att städa mitt rum i dag, men det har inte gått så bra, måste dock tvätta i morgon, som jag skulle ha gjort i dag, men det får bli i morgon !..

Nej, nu ska jag nog plocka in mina kläder till tvätten och ladda tvättmaskinen så den bara är att slå på i morgon, så jag får rena kläder, och sen ska jag lägga mig och sova hade jag tänkt!
Puss puss


8 juni

god morgon bloggen !
Sitter i soffan i hässelby, vi ska snart börja åka mot skärholmen, för atgt älsklingen ska jobba och jag ska passa hunden samt gå på ett student utspring.. Och så ska jag ttäffa my, det var ju ganska länge sen jag träffade henne !..

I går var det jobb, och sen åkte jag Marcus , Isak och Tobbe in till grönan, sjukt roligt det var ..
Nästa gång ska jag försöka åka mera saker, men vi kan inte säga att vi inte kom hem tomhenta, hahah.. Vi kom hem med 10 kg godis :) Snacka om att ha tur ! :)

Nej, nu måste jag göra mig i morgon, ska åka mot skärholmen ..

Hörs senare, puss puss

5 Juni 2010

Nu är det lördag, o det tror jag att ni alla vet.. Några av er har sommarlov o några inte, jag är en av dom som har sommarlov, fick mitt den 3dje :) Naaaajs !
I går så låg jag på persone badet med mamma och solade, kan säga såhär: att jag brände sönder mig..
I dag ska vi in till stan med Tobbe o hans familj o kolla på Maraton, får vi se om jag ser min morbror när han springer !! Skulle vara roligt , så kan man hälsa på honom sen när han har sprungit klart ! :)
Neej, nu ska jag hoppa in i duschen innan Tobbe kommer och ska duscha !!..
Nu är han elak mot mig, så nu måste jag gå !

En gammal bild ute på Rullebo, när jag ska visa hur man dyker ;)


Sommarlov nu

Nu är det sommarlov för mig, så den första eftermiddagen / kvällen ska jag spendera med älskade pojkvänn och kära vänner på Tanto o grilla o drick gott !
Så hörs när jag kommer hem sötisar !


2 juni

Nu drar jag ner till skärholmen och fikar med Tobbe !
Har legat och solat typ hela dagen ..
Hörs senare


RSS 2.0