29 april 2011

God morgon, är nu hemma hos mamma som typ alla mornar !
Har ju truck i dag igen, men i dag är det teoriprovet och sen skulle vi få kolla på film om truck och sånt .. Så vi får se hur länge vi blir kvar i skolan i dag då !!
Skrev ingeting i går, mådde inte så bra och var sjukt trött när ja kom hem ! Så det blev en tidig säng gång i går !..
Sitter nu och kollar på Big brother och väntar på att klockan ska gå :) Så ja kan gå till skolan.

Har inte så mycket mer att säga en att i går var det värsta dagen under graviditeten hittils :(

Jag kanske skickar in ett inlägg under dagen, beror på om jag får tillgång till någon data ellr iphone :)

TRUCK UTBILDNING



Förhoppningsvis så börjar truck utbildningen nu..
Så upptagen kommer jag vara hela dagen !
Kanske slänger in ett inlägg från isaks mobil sen också !


28 april 2011

God morgon, gick upp för en timme och en kvart sen !! Då älsklingen kom och satte sig vid min sida på sängen. Då var det dags att gå upp och äta frulle:)
Själv var jag uppe vid 3 ungefär och var på toa och så lät det som någon knakkade på våran dörr. Så jag gick och tittadee, men ingen där.. Så gick ja o la mig och tog tag i Dennis hand så ja kunde somna lättare.
Sen sov jag som en stock, jag vaknade inte ens av hans väckarklocka ! Eftersom min ringer 5 minuter förre hans, så brukar jag ligga halv vaken ! Men inte denna gång :)

Nu är jag hemma hos mamma och skriver lite, ska ju i väg på truck utbildning i dag förhoppningsvis..
Jag o älsklingen åkte ner till skärholmens c i går så han fick äta middag, dock åt jag middag en gång till i centrum :) Sen så gick vi ner till simhallen och kollade lite, så jag fick hälsa på min gamla tränar kollegor. Roligt roligt ;)

Sen åkte vi hem ich slappade i soffan framför tven! Det var därför jag inte skrev i går kväll ..

Nej nu ska ja kollavidare på datan och sen hade jag tänktatt duscha håret, men vet inte om jag orkar nu ! Kanske duschar i kväll i stället ! :)

Hade så bra så länge,

27 april 2011 16.49

har precis ätit middag hemma hos mamma, det vart lassange..
Mamma kom och hämtade mig hemma i hallunda, och så åkte vi till skärholmen så jag fick lämna in min lapp på banken. och sen åkte vi hem hit.Sen har jag bara legat och kollat på tv..
Snart kommer älsklingen och hämtar mig, så ska vi till centrum igen så han ska käka och sen ska jag hälsa på mina gamla tränar kollegor.. Sen blir det hem och plugga lite till truck kortet!!
Sen ska ja mysa med älsklingen och kanske ta en dusch, det behövs :)

Nej ska kolla lite på datan innan han ringer och är framme !
Skriver senare i kväll, ha det så bra så länge.

27 april 2011 11,42

Mamma kommer om ett tag och hämtar mig, då hon ska följa med mig till nordea och lämna in en blanket så jag får mina deklarations pengar senare !.
hon var tvungen att åka till Enskedes apotek för att köpa någotning, haha långt för henne.

Sen ska jag väl bara ta det lungt, om jag inte åker med hen till mamma så kommer jag väl tillbaka hem och pluggar inför i morgon ! :)
Då vi har truck utbildningen.. Hoppas den blir av bara .

Sitter just nu och kollar på förlossningskliniken, under reklamen ska ja byta om från sovkläder till kläder jag kan gå ut i ! :)

Det är ingen vanlig dag, nej för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra <3



Grattis mamma på födelsedagen ! <3
Jag älskar dig

27 april 2011

God morgon, ja vaknade för ungefär en timme sen av en konstig dröm..
Är hemma i dag med för att vi inte har någon truck utbildning i dag heller. Den börjar i morgon, så jag ska plugga lite till i dag. sen får vi se hur dagen kommer och vad som kommer att hända under dagen !
Har precis ätit frukost, och nu sitter jag och kollar på tv.. Så det blir väl det jag kommer göra i dag, kanske lägga mig i ett bad också ! :)

Älsklingen är och jobbar som vanligt, duktig han är :) han slutar vid 4 så han är hemma runt halv 5 5 så är ensam hemma tills dess, får se om ja hittar någon o va me innan det! Annars får jag vara hemma själv med mina små älsklingar :)

Nej nu ska jag dricka upp min oboy och kolla runt lite på internet och sen kolla på tv ! :)
Skriver mer under dagen ! :)

26 april 2011

på bilden i förra inlägget var jag i 10 veckor.. Nu har jag ju gått en vecka till. och har mått helt prima under dessa veckor som jag har vettat att jag har varit gravid !
Jag ska ta bild på magen sen när älsklingen har diskat klart ! Så ska jag lägga in den också, lägger in en bild per vecka, varje tisdag..

Fick hem middags besök i dag, Diana och Michelle kom över och käkade middag med mig och älsklingen !! Och lekte med katterna.

Nu ska jga fortsätta kolla på tv, och ta det lugnt, så lägger jag in bilden sen och skriver hur den har utvecklats ! :)


26 april 2011



Som ni läste i något inlägg tidigare så är jag gravid !!
Och jag är just nu i 11 veckan, det känns riktigt skönt och roligt !
Vi pratar ganska mycket om det på kvällarna, och det känns oerhört bra att älsklingen är med på allt också, så han inte lämnar mig sen!!
Men det är en tid kvar tills den kommer !!
Kommer ju ta studenten innandet, och förhoppningsvis jobba lite innan.
Och hinna ta körkort också.. Ska försöka klämma in allt innan november !!
Men det känns också bra att jag har så mycket stöd av vänner och av familjen!, Det är jag glad för.


26 april 2011

Grattis till mig på min namnsdag :) Sitter på McDonalds och är med Isak och Marcus.. Trucken vart inställd, så vi har på torsdag i stället.. Älsklingen plockade in mina kläder i garderoben.. I dag är jag i 11 veckan och mår bra, är bara så himmla trött nu för tiden, men det funkar.. Har fått erbjudande om en bil av en kompis sen när jag har tagit körkortet, en snygg golf cab :). Men vi får se, måste ju ha pengar för den också .. Får se vad som händer i dag, vi funderar på att åka och bowla sen, eller åka gokart.. Men vi vet inte än, folket här är allergiska så dom sitter och snorar hela tiden. Nej nu ska jag vara lite social med dom, skriver senare under dagen ;)

25 april 2011

Fick en komentar av en Anonym om att det inte är bra att simma när man är gravid!
Och det kan jag säga att det är det.. Och nu vet folk det!!

Jag är gravid och tänker behålla barnet, ni får tycka och tänka precis vad ni vill.. Jag kan ta era komentarer men jag kommer inte ta åt mig av dom. och det kommer inte ändra mina beslut jag har tagit!..

Jag har mått prima under denna tid jag har gått.. Så det är bara hur bra som helst !

Just nu sitter jag cog kollar på Big brother och älsklingen lägger in mina kläder i garderoben ! :) Så snäll han är..

Nu ska jag ta någonting och äta, och lägga mig på sängen och plugga truck teori.. har truck utbildning hela veckan ! :) Hoppas jag klarar det!! Har även börjar kolla på intensivkurs till körkortet i sommar.. Så ska ta det billigaste, vill verkligen ha körkort.

Olycklig

Känner mig så olycklig utan att träna !
Jag vill börja simma eller spela innebandy igen !
Men helst simma, men vilken klubb kan man börja i då ??

25 april 2011

God morgon, gårdagens händelser var bland annat att tvätta älsklingen och hans pappas bil i västberga.. Aldrig mer tvätta där.. Sug ställe,
Sen åkge vi hem till dom och pratade lite, samt fick med oss lite gardiner som vi ska prova sätta upp snart. Sen tog vi med Jimmy till heron och åt middag och kollade på bio, ( hur många lingon finns det i världen ) Den rekomenderar jag starkt. Sen så åkte vi hem, och satte oss och spelade monopol och kollade på Big Brother, så det vart en sen kväll i går. vi gick inte o la oss förens strax efter kl 12, då jag fick massage av älsklingen!!
Sen somnade jag sött strax efter :) 
i dag gick vi upp vid 9 ungefär, och käkade frukost. Vi har fortfarande inte diskat sen älsklingen familj var över, så nu står älsklingen och diskar allt! Så duktig han är.. Jag slipper för en gång skull..
jag ska snart gå och tvätta bort det gamla sminken och kanske hoppa in i duschen innan vi ska åka till farmor i dag, men ska förbi mamma innan och hämta lite saker jag vill ha ! :)

Jag älskar min Dennis mest ! <3

GLAD PÅSK!

I dag är det påsk, och jag vill önska alla er som läser min blogg en bra dag !

min dag har bestått av att gå ner till centrum och köpt förska jordgubbar som smakade jätte gott och lite mera saker, som vi ska ha tills i kväll !! Jag har gjort Nicklas tårta, den såg ganska god ut, men det återstår ju och se. jag råkade ha botenplattan överst. Men det blir säkert bra !
Älsklingen sitter och spelar XBOX nu, och jag ska hoppa in i duschen tror jag ! :)
Det kliar som fan i min hårbotten, så får tvätta håret ordentligt, men måste jag ta någonting o äta.. är jätte hungrig..

Jag skriver senare i kväll om dagen !

Långfredag!

I dag är det långfredagen, i dag har vi hittils storstädat hela lägenheten. Damsugit och vått torkat, och diskat! Så nu väntar vi på lite lunch och sen blir det att göra sig i ordning för att bege sig mot min mormor som bjuder på påsk middag i dag ! :)
Sen i morgon blir det att baka tårta och sen kommer Dennis familj hit och firar påsk med oss !
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har inte ås mycket att tala om just nu! Förutom att jag pluggar till truck kortet lite då och då !..

21 april 2011

sitter nu hemma med Jimmy ( Dennis lillebror ) och kollar på när han spelar GTA på ZBOX..
Dennis kommer förmodligen hem snart, då ska vi nog börja med middagen och sen ha det trevligt tillsammans! :)

Har varit och åkt gokart med min pappa och han tjej samt son i dag i västberga..
Var ganska roligt, kom 3a. men det gör ingeting..

Nu kom älsklingen hem, så nu ska ja pussa på honom !

20 april 2011 15,32

Sitter i soffan och myser med katterna, en av dom ligger på mina ben och den andra ligger bredvid mig..
Jag somnade till på soffan idag, för inte ås länge sen och vaknade upp och mådde inte så jätte bra, så gick upp och tog en risifrutti och mår nu mycket bättre !! Men är fortfarande trött, men det har ju sin anledning!
Sitter nu bara och väntar på att älsklingen ska sluta så ja får träffa honom, Saknar min älskling <3

Nu ska jag kolla på Top model och höra hissen åka upp och ner !

20 april 2011

god morgon, jag hade ren tur att jag gick upp för 45 minuter sen, för prick åtta så kom våran nya spis.. katterna sket på sig när han ringde på dörren, så dom sprang och gömde sig i en varsin garderob ! :)
Nu sitter jag bara och väntar på elektriken som ska komma och kolla på lite saker så jag får mina nycklar..
I dag tror jag att jag ska städa lite, sen plugga på truck kortet !! Som jag har nästa vecka, och jag ska klara det.. Även om det ser ut att vara svårt när man kollade på alla frågor man fick med ! :S Men det kommer säkert gå bra !
Nej, nu ska ja kolla vidare på datan och bege mig ut i vardagsrummet och kolla på tv ! :)

Ha det så bra så länge !, puss

19 april 2011

Sitter nu i soffan och kollar på BB, en frossavecka ska dom ha. I dag ska dom äta sjukt mycket godis och chips, skulle inte klara av det ! Skulle spy på en gång ! HAHA
I dag åkte jag hem till mamma på morgonen, och somnade till lite, men vaknade lagom till när jag skulle gå ner till centurm och möte Michelle, vi gick runt i centrum. Sen bestämde vi oss att åka till Rebecca och överaska henne, men hon var inte hemma. så vi gick ner till busshållsplatsenoch vänta på bussen då vi ville till röda cafet !
Men buss jäklarna kom inte, så vi gick in till donken och käkade lunch. Sen tig vi tumba bussen hem till mig och kollade lite på datan ;)
Sen åkte vi tillbaka ner till centurm och kollade lite, sen så åkte hon hem och jag gick hem i det fina vädret !!

Nej, nu ska vi lägga oss och sova, sen så ska jag få upp älsklingen i morgon bitti.
Och så hoppas jag på att jag inte kommer få gå upp i natt och kissa igen ! Hade sjukt svårt att somna sen!

18 april 2011

Har inte skrivit på några dagar, men har inte orkat..
Sitter just nu och kollar på mamma byter bo.. Sitter och väntar på att en unge i minuten ska börja..
Har inte så mycket att skriva om, så jag skriver inte mer än detta ! :)

15 april 2011

Har inte skrivt på 3 dagar, men jag har varken orkat eller haft tid.. Har pluggat ganska mycket dom senaste dagarna, som jag borde göra nu egentligen. Men älsklingen står och diskar så ska vänta tills han är klar !! Sen ska vi börja plugga, och förhoppningsvis så blir vi klara innan mörkret hinner komma.. För då går en plugg fredag till en mys fredag!! Tror inte vi har gjort någonting roligt tillammans på typ 3-4 veckor.. Så vi får väl bara vara hemma och mysa nu, och göra någonting roligt någon annan gång ! :)
Var i skolan i dag, vi var 4 st på första lektionen, då vi hade engelska hörförståelse test för nationella provet.. Sen efter lunch så var det matte, då det bara var jag och bästa stefan i skolan. Humor kille ;)
Fick reda på hur jag låg till i matten, så nu har jag inte lika mycket att plugga längre ! :)
Nej, nu verkar han vara klar så nu ska jag hämta mina läxor så jag kan njuta av nästa veckas lov ! :)
Ha det så bra så länge!

12 april 2011 - kvällen

Har mått ganska dåligt i dag, har inte ätit då jag har varit hungrig. Och sen så ville jag vänta med att laga middagen tills älsklingen kom hem. Eftersom han slutade 4, så trodde jag att han skulle vara hemma vid halv 5.. Men jag väntade och väntade, ingen Dennis kom. Vid 6 halv 7 kom han hem.. Ja vart lite smått sur, eftersom han inte hade hört av sig överhuvudtaget. Men men det är över nu, vi gjorde hamburgare med bröd till middag i dag. Och nu står han och diskar medans jag håller honom sällskap i köket med datan ;)
har också insätt att man ska inte somna i soffan så jäkla mycket, har ont i ryggen och nacken.. Det får jag ändra på, får gå in och lägga mig på sängen om jag blir trött numera, men det är lite tråkigt eftersom tven står i V-rummet. Men man kan ju alltid kolla på en film på datan! ;)
Nej, nu ska jag ta denna data och gå in i V-rummet och sätta mig och kolla på tv och mysa med älsklingen <3
I morgon bitti åker jag hem till mamma och umgås med henne och åker kanske med henne till tatueraren.
Sen får vi se om jag sover hemma hos henne eller om jag sover hon älsklingen ! Det återstå att se!
Ha det så bra så länge ! <3


12 april 2011 - 14,28

Sitter och kolla på christine, har inte gjort så mycket i dag. Väntar med läxorna tills älsklingen kommer hem så han får hjälpa mig med dom.. Tog en billys pizza till lunch, ska nog diska innan älsklingen kommer hem från jobbet tror jag !! Jag är lite smått trött, så kanske blir att vila en stund innan disken kallar..
Glömde också säga att jag fick två klädesplagg av älsklingens mamma från ullared :) Ett rosa bas linne och sen en vit kofta, Tack så jätte mycket !!
I går vart det köttbullar och pasta till middag, idag blir det korv med ris tror jag !! Om inte pasta i dag med, men det hoppas jag verkligen inte.. Vill egentligen ha potatis, men älsklingen äter inte potatis ! Tråkigt nog..

Och nu kommer jag till den tråkiga delen, men jag måste nog sälja mina små underbara katter "/
Det kliar i näsan, ögonen och jag nyser hela tiden.. Så det lutar åt att jag måste sälja dom..

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen diska och fixa till lite här hemma innan älsklingen kommer !

Jag älskar dig Dennis <3

12 april 2011

God morgon !!
Sitter ensam hemma och kollar på tv. Gick upp samtidigt med älsklingen i morse vid 20 i 6 och gjorde katte åt honom, sen satt jag med honom en stund när han åt frukost. Men sen vart jag sjukt trött och gick o la mig ! Och har sovit tills en 50 minuter sen sen ungefär ..
I dag vet jag inte vad som händer, är ju som sagt ensam hemma, så blir nog att försöka plugga lite och diska och plocka undan här hemma!! Det är ju inte så jäkla fint väder i dag, så det blir nog inge promenad i dag.. Får se om jag bara är hemma i dag eller om jag kommer ut sen !.. Vi var och  köpte tunnare skor i går, så man slipper å runt och svättas sjukt mycket i skorna.. Som jag gör i mina andra nya skor!!
Jag hoppas i dag att inte älsklingen jobbar över, för jag saknar honom redan. Jag vill ha honom vid mig hela tiden ! :) Har precis ätit en tallrik med musli.. Och jag hör just nu att katterna är och leker i badkaret !.. Det dunkar i mellan åt !! HAHA

Nej, nu ska jag börja med läxorna så dom blir klara, sen ska jag ta det lungt !

11 april 2011

Gick upp vid halv 6 i morse, för att åka med älsklingen halv 7.
Han släppte av mig hos mamma och åkte till jobbet.. Jag somnade på soffan framför tven. Sen åkte jag ner till centrum för ett ärende( som ni kommer få veta senare ).  Mötte upp älsklingen vid 5 i 11 så gick vi tillsammans dit. och sen när det var klart gick jag runt i centrum och kollade lite. sen började jag röra mig mot hallunda.. Och nu sitter jag här och ska snart börja diska lite, sen laga mat till mig själv.. Då älsklingen nog kommer jobba över i dag. eftersom han var borta ett tag på dagen i dag ! :)
Jag kanske skriver senare!!! nu ska jag fortsätta kolla på OC och kolla hur långt mamma har kommit !


10 april 2011

Sitter i soffan och kollar på tv, medans älsklingen är ute i köket..
vi har tvätt tid mellan 10-13 sp nu håller vi på med torktumlaren. Sen har vi tvättat klart :)
Jag vaknade vid 5 i morse, men somnade om ganska snabbt. Sen vaknade jag vid 7 och gick upp och satte mig vid datan och tven!! Efter ett tag kom älsklingen upp och vi åt frukost.. Sen har vi bara latat oss hela dagen, jag blev ganska trött på förmiddagen vid 20 i 10, så ja gick o la mig o vilade en kvart.. tills det var dags att gå ner till tvätten.. Senare i dag ska vi över till Dennis mamma o pappa och fira hans pappa som fyllde åår i torsdags..
Nej, nu ska jag vara social innan han ska ner och hämta dom torra kläderna ! :)
Men då följer inte jag med, jag orkar inte springa upp och ner för trapporna hela tiden.. Jag måste fan lära mig att åka hiss ! :) Snart innan det är försent !


09 april 2011

har precis kommit upp ur ett varmt bad !! Skönt att bara ligga där i typ 10 minuter, mer klarar jag inte av. Då blir det sjukt varmt. :) jag vaknade första gången i morse av att Neffie stod och jamade vid mitt ansikte.. Då jag gick upp på toa och sen gick jag o la mig igen !! och somnade efter en stund, sen gick jag upp vid 9, och satte mig vid datan och kollade på tv. Och väntade på att älsklingen skulle komma upp.. Sen gjorde vi frukost.. Riktigt gott var det att käka. min frukost bestod av två risifruti en toast macka , två ägg och 2 glas juice.. En bra frukost att starta en morgon på!
Sen har jag pluggat religion, jag ska göra klart det sista sen när mamma och sami har åkt hem..
dom kommer snart hit, och fikar!!
Nej nu ska jag sätta på min kläder och bädda sängen !

08 april 2011 - 1342

Mamma och mormor åkte precis hem, och det har varit skönt att få ha lite sällskap då älsklingen inte är hemma !
Vi fick massa saker av mormor, som hon inte behövde längre. TACK MORMOR!
Blev ganska trött nu, så jag ska nog lägga mig på soffan och vila lite innan Dennis pappa o bror kommer. Men först, ska jag ta en macka !! För det känns som om hungern börjar ta över nu !

08 april 2011

God morgon !
Blir att vara hemma i dag, då jag har ont och måste fundera ett tag..
Jag och älsklingen skulle ha haft en mys kväll i går, men det vart det inte. Det slutade med att vi satt och grät i varandras famn.. Sen kom hans föräldrar över och pratade med dom.. Men jag vet vad jag ska göra. så går ska jag göra det!
I dag ska jag kolla på engelska filmen från skolan, och sen tänkte jag kolla med min mamma om hon ville komma över på en fika och prata ?!?. Så mamma om du läser detta vill du komma över ???
Sen så ska jag plocka lite oxh damsuga här hemma, då Dennis pappa och lillebror kommer över på middag i kväll!! Så hoppas att vi får det bättre än vi hade i går!
Det tog ett tag att somna i går, det var svårt... Och det vart svårt att gå upp i morse, alla tankar i huvudet bara sprang runt..

Nu ska jag kolla på vakna med the voice och sen kolla på filmen !
Ha det bra !

4 april 2011

Har hunnit med mycket i dag !
Jag gick upp vid 7, och gjorde frukost till mig och älsklingen! Sa åt honom att komma upp så kan fick sitt kaffe och äta sin frukost! Sen var det bara att hoppa in i bilen och åka till skärholmen för att göra prick test.. Men det gav inge utslag. Men vi får se ! Det kan ju vara någonting som inte visar sig, eller märks på tester..
Efter det åkte vi hem till mamma och gosade lite med katterna och väntade på att klockan skulle bli 10, så vi kunde åka till servera och kolla lite ! Dennis köpte present till din bror.. Sen sprang han in på systemet. Efter det åkte vi till Arkens zoo och köpte mat och plädd till katterna.. Vidare hem till mamma igen, och packade lite kläder och tog med katterna och deras saker hem till Dennis!. Sen har laggat middag till mig själv, samt lagat lite mat till matlåda som älsklingen ska ha i morgon! Sen diskat upp allt som var skitigt och kollat på tv. Nu ska jag tappa upp ett bad och vänta tills klockan bli 8, då ja ska kolla på tv. Sen är det bara att invänta älsklingen. Sen blir det massor med mys!

Nej, nu måste jag gå till badrummet, för vattnet häller inte upp av sig självt ! :)
puss puss

3 mars 2011

i natt var det första natten Dennis och jag sov i hans nya lägenhet!.. Vi fick ordning på det mesta och det börjar redan bli fint !.. Sängen, tv, soffan, hemmabio köksbordet + stolar och bokhyller med innehåll är uppe på plats..
Det kändes sjukt konstigt att sova i en 180 säng i stället för 90 säng.. Det var lixom mer utrymme ;) Men känndes lite ensamt när man vaknade till tidigt på morgonen !
I kväll ska vi bara mysa galen med massa popcorn framför filmet och BB..
i morgon ska jag till VC igen på pricktest.. så får se vad det visar då !
Nej nu ska jag forstätta kolla på remeber me och sen hjälpa älsklingen med lite saker !
Ha de så bra !

I LOVE YOU!


01 april 2011

Tjennare!
Sitter nu i morronrock, har precis klivit ut ur duschen.. jobba i går och i dag, kändes jäkligt skönt att börja göra det igen!! har spenderat den mesta tiden med Dennis, men så har jag också pluggat.. Jag och mamma fick se Dennis lägenhet i onsdags, det var en grym utsikt kan jag säga.. dock lite dåliga tapeter men det går ju att ordna:)
Slutade vid 12 i dag, så det var skönt, var även på jobbet vid halv 7 i morse.. Har aldrig varit där så tidigt.. Men men, vad gör man inte om älsklingen skjutsar en till jobbet innan han själv börjar ! :)
Fick även skjuts hem av stickan,snällt snällt.
Ringde VC i dag också, och kollade vad mitt blodprov visade för resultat.. Men det visade ingeting, så jag ska tillbaka dit på måndag halv 9 och ta prick test.. så får vi se vad det lyder.
Nej nu ska jag forsätta lyssna på musik och kolla runt lite. sen ska jag käka någonting sen sätta på min kläder och åka till Ikea och möta upp Dennis mamma ! :)
Skriver kanske senare beroende på vart jag sover ! :)
Hade bra så länge!


RSS 2.0