,



ÖNSKAE ATT MAN VAR LITEN HELA TIDEN !!


MAMMA <3


JAG ÄLSKAR DIG MAMMA !
VAD SOM ÄN HÄNDER !


Sjuk "/

Börjar bli sjuk, har ont i halsen små täpt i näsan och fryser ! .. Jag vill inte vara sjuk, just då vi har praktik ska jag gå och bli sjuk ...
Per på praktiken skickade hem mig, han tyckte jag skulle vara hemma och bli friskare !
Så innan jag tog bussen hem från skärholmen, så sprang jag igenom centrum o in på Br , och köpte ett puzzel på 1000 bitar ! :) Jag älskar nämligen att lägga puzzel !
Neej, nu ska jag fortsätta lägga puzzlet, jag skriver kanske senare !

Bild på sööt!


Min söt :)
Men dock inget hår på huvudet !
<33


18 april 2010

Heejsan !
Kom precis hem från donken med diana ! . VI ska väll lägga oss och kolla på film eller bara snacka snart ! ..
Vi måste ju sova, lr i alla fall jag måste sova lite som ska upp kl 7 i morgon bitti på träning :) Hihihi.. VEt ej om Diana hänger med, trött mössa :P
Neeej, nu ska jag tvinga henne att vara social, haha båda sitter vid mina datorer .. haha =)
I morgon blir det som sagt simning, och sen kanske ja sover hos en killkompis och åker direkt till praktiken på måndag, från honom!!..

Ni får ha det så bra !
Puss puss

"/



Michelle ligger inne på akuten ! "/   Hon flög av hästen i dag när hon red, och hamnade på ryggen och tappade luften!!.. Hon röntkas nu, hoppas allt är bra !

SAKNAR DIG GUMMAN !


Vill ha !


15 april 2010

hejsan bloggen!!
Är faktisk inte trött just nu, men det kommer väll när jag är i skolan .. Idag då skulle vi ha genomgång till ett förhör som vi ska ha i morgon, hoppas det inte är svårt för ja orkar inte plugga ihäl mig ! :) ..
Sen är det gympa, och verkstad i dag, men efter skolan vet jag inte vad jag ska göra !! Jag tar väll det lugnt och är hemma och så.. Så får hoppas på att skolan flyter på som vanligt, eller ska vi söga att den ska flyta på som den gjorde i tisdags ! :) HAHA ..
Neej, nu ska jag inte skriva mer uten nu ska jag gå till bussen ! .
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi !<3
Puss puss

Tatuering



MIN FÖRSTA TATUERING ! :)


14 april 2010

Var hon läkaren i dag, dom hittade inte vad det var för fel.. Men dom tror jag har övre luftrörs inflamation ! :/ 
Men men, det ska ja inte deppa för, för jag får ju träna om jag inte blir för anfådd, och det beryder att jag kan gyma ! :D..
I dag om tyo en timme ska jag tatuera mig, och sen direkt till simningen, hoppas jag hinner till start ..
Meen neej, jag kan läga in en bild på tatueringen sen när jag kommer hem, om jag orkar :P
Nu ska jag fixa det sista med tränings kläderna o sånt, och i mitt rum.. så hörs vi sen ! Puss puss


13 april


Funderar på om man ska beställa hem denna klänning ! .. Kanske man kan ha på studenten ? :)
Vad säger ni ?


12/4 2010

Hejsan, sitter nu o pratar i telefon med Tobbe.. As najs person, han har tappat sin batong någon stans i Älvsö HAHAHAH... Stackare.
I dag fick vi en tid hos astma läkaren, för att kolla om jag har astma och varför jag har så såvrt att andas hela tiden ! Men jag hade inte astma, och så tog vi allargi test, men de visade ingeting på det heller .. Så vi vet inte vad det är för någonting som gör satt jag har svårt att andas :S Så fick tid hos en läkare på onsdag kl 9, hoppas dom får fram på vad det är.. ÄR faktist lite rädd , vill veta vad det är .. Men det går säkert bra !.. Skolan gick bra i alla fall. Efter skolan fick jag skjuts av Isak hem, så ja ringde michelle om hon hade tråkigt och kom såklart över , min sötnos (A) .. Sen så blev det middag, o sen skjutade mamma oss till Tullinge, för jag skulle egentligen hämta mina tränings kläder, men dom hade inte dom där , så jag hämtar dom en annan dag !.. Sen åkte vi till Älvsjö och va med min kompis som jobbade, o sen hämtade min gamla jobbar kompis mig och michelle, och körde hem oss .. Och nu sitter jag här och ska göra mig i ordning för sängen !! Och skriva lite på skol arbetet vi håller på med !..
Neej, nu ska jag gå och borsta mina små tänder och krypa ner i min varma säng ! :)
Ni får ha det så bra, puss puss


mohaha

Nu blir det över til grannen för lite film tittande o prat, tror ja o michelle är vakna tills min träning börjar, eller så sover vi nån timme hos han !
Men hörs i morgon .. puss puss

HAHAHAHA


Hahaha, några från STFG leker lite på rasten !


09 04 2010

Sitter i morronrock efter en skön dusch, för drygt en timme sen ! Väntar på att torktumlaren ska blir klar,då mina kläder är där inne ! :)
Vi kan börja med onsdag, då lock parmanentade jag mitt överhår, det blev sjukt snyggt.. Sen fick vi en läcka i huset, så fick inge mat innan träningen, så åkte förbi donken efter träningen och käkade min middag !..
I går, så gjorde jag ingeting, så det finns ingeting att säga om det !
Nu sitter jag i soffan och kollar på livräddarna på bondi beach , såklart jag kollar på det !.. BÄÄÄÄSTA POGRAMET!
I dag ska jag åka till heron vid halv 5 ungefär, ska träffa en kompis efter jobbet, vet ej vad vi ska göra, vis ska väll bara snacka lite. Var så länge sen vi träffades, så vi har lite att prata om..
Neej, nu börjar det snart igen , sitter o skriver på reklamen ...
Hej hej


08 04 2010

Ger upp hoppet om dig nu!
Ingen ide att vänta, det är bara att börja om ..
Förlorade två av dom som betydde mest för mig,
när det tog slut mellan oss!


Ler på utsidan, men vad döljer sig på insidan av detta leende ?


4 april

Hejsan, sitter här hemma helt själv nu, okej inte helt själv, hunden är med mig ! =)
Men gick med Michelle till bussen vid 22.00 , så kissade o bajsade ja hunden samtidigt, så nu behöver hon inte gå ut mera i kväll ! :) Tidigare på dagen, efter Michelle hade kommit så gick vi ner till vårbygård och badade hundarna , Zita älskar att bada ! Sen efter det gick vi hem, o tog det lugnt tills vi bestämmde oss för att vi skulle också och köpa tacos, så vi begav oss till Ica kvantum, och handlade sen åkte hem och lagade maten.. så maten blev klar vid 8 ungefär, sen dess har ja inte gjort så mycket, förutom att gå med henne till bussen då =)
Och nu sitter ja o väntar på att mamma o sami ska komma hem , fast ska nog göra mig i ordning för sängen, ska upp kl 6 i morgon bitti, ska vara i Eriksdals hallen kl 8, o kolla på simning o kanske simma själv, det beror på hur trött ja är i kroppen och om ja får för tränaren !!..
Nej, nu ska jag borsta mina tänder i krypa ner under täcket hos min hund, hon tar hela min säg ! :( Inte snällt, men varmt blir det , skööönt :)
Ni får ha det så bra !
Puss puss

4 april

Kom hem från västertorp för inte så länge sedan !
Jag o Melissa hade skrivit ett pass på 2500 meter ! Men jag simmade 2000 meter av som 2500 metrarna , sen var jag helt slut, har ju inte simmat själv på drygt ett och ett halvt år pga olyckan ja hade föurt.. S¨nu ska ja ta igen det jag har missat och komma igång med min kondition igen..
Sitter nu ute på trappan i skolan och skriver, i väntan på att mamma o sami ska komma hem med donken till mig, eftersom jag blir grymt hungrig av att träna ! Men det är bara bra, för jag har ätit ganska dåligt om senaste dagarna, ja kan ju inte äta om jag inte tränar ! Så träna är typ mitt liv ! =)
Neej nu ska jag kolla runt lite på internet o läsa lite bloggar , så hörs vi senare :)
Ni får ha det så bra :) Puss

Blir ingen bild i detta inlägg, måste ta nya bilder snart !


3 april

Hejsan, det var länge sen jag bloggade.. har blivit ganska dålig på det! Men jag orkar lixom inte skriva så mycket , har ingeting att skriva om heller !..
Jag i dag så gick ja upp vid halv 9, käkade frukost och packade ner mina tränings kläder, och åkte till skärholmen, för jag och michelle gymmade, blev ingen simning i dag , för michelle orkde inte ! Men Senare i dag så ska ja åka till farmor och äta påsk middag .
Men i morogn ska jag och Melissa o simma, vi ska köra ett fint fint simpass ! =)
Neje, nu ska ja fortsätta kolla på tv =) Ni får ha det så bra, puss puss


1 april

Det bara forsar ner vatten från himlen, men det är bra.. För då försvinner snön snbbare! Och som man säger, efter regn kommer SOL !
Men även fast det regnar så hondrar det inte mig och michelle att åka till stallen och rida ! Vet ej om vi ridet på loppan, men sköta om henne ska vi ! :)  VI åker komunalt dit, men hem så kommer mamma och hämtar oss ! Snäll hon är , ÄLSKAR DIG !!
Neej, nu hade jag tänkt att fixa i ordning mig , o plocka fram mina saker jag ska ha på mig till stallet ..
Men jag skriver senare.. puss puss


RSS 2.0