28de februari


Börjar med en sim bild , bara för jag älskar simningen och mina små barn som ja är tränare till ! (A)
Man blir alltid lika glad när man kommer dit och ser att det är många som kommit och vill lära sig någonting nytt :) .. Så sjukt söta barn, plus tränare.. Skulle nog inte klara av att vara tränare utan av dessa tränare vid min sida ! ( Linn S, Linn R o Melissa ) Älskar er tjejer !..

Men som ni ser så har jag inte uppdaterat någontign, men jag skrev faktist två inlägg i går, och publicerade dem , men dom ville tydligen inte vara med ! "/ Vet inte vad som hände, men det struntar vi i nu ! hoppas detta inlägg blir bättre då ! =)

Men helgen då, då har det varit flottsbro, ( jobb ) som gällde, har inte alls varit mycket folk, men det kommer några ruscher då och då , det gillar vi allt :) .. Men sportlovet då , Då är det jobba på flottsbro ( hyran ) mellan 9-18, så ja kommer inte kunna uppdatera så mycket under lovet, för ja kommer tillbringa ela lovet pbro, kommer även åka efter jobb tid.. Och på lördagen så ska ja på kalas hos min kusin, och på söndagen så kommer ja o min syster ge min kusins present ! "/ Säger nte vad det ärför ja vet att hennes mamma läser min blogg, och då kanske hennes ''lilla'' dotter som fyller 10 år sitter brevid och läser ..
Men efter denna helg har jag märkt att jag har ganska ont i min axel .. Jag vet inte vad jag ska göra.. Googlade även p ''tecken på  inflamation i axlen'' och läste lite och så såg ja att ja hade alla symtom på inflamation, men jatänkte att ja kollar det med skol syster johan när skolan börjar igen !
Men men , kom nyss på att min syster fyller 20 år snart , den 15 mars.. Kom med förslag på vad man kan köpa till henne ! Jag kommer inte på någonting !

Neej, nu ska jag vara social på msn, och snart sova, kanske skriver ett morgon inlägg om jag hinner :P
Ni får ha det så bra så örs vi . puss puss !


24 februari

God morgon, i dag är det onsdag, och det betyder att jag är ledig :) Ganska skönt men lite tråkigt för finns ingeting att göra ! Men i dag har jag fktist någonting att göra, ja ska nämligen damma mitt rum och rensa mina datorer :)
Men gårdagen då , den var bra, gick lite segt i skolan innan lunch, hade bara matte och jag hade hjärnsläpp kommer inte i håg ett ända dugg .. :O Men men, det kommer snart, men efter lunch så skulle vi gå ner till verkstaden, o jag hade inte mina jobbarkläder i skolan men det gick bra ändå för vi skulle byta däck på fälgar på våran lärares bil :) Skoj skoj .. Sen så gick dagen ganska bra ..
Men när ja kom hem så gjorde ja inte så mycket satt vid datan och tog det lungt ..
O jag har inte så mycket mer att skriva om gårdagen !
Men i dag så funderar jag på att gå ner till centrum och kolla innan träningen, och ja måste ju skriva i mitt löne papper också .. HAHA
Neej, nu ska ja byta om jag fåxa här i mitt rum :)
Så ja säger hej då o ha de så bra tills vi hörs senare !


I dag fyller också Daniel Snellman 19 år,
GRATTIS !


08:02

god morgon bloggen ! :)
I går så kom jag inte till skolan, jag hade ju sovit hemma hos pappa, och j trodde inte att alla bussar skulle vara inställda , ja trodde att mina en skulle gå, men nej så var det inte :( . Så jag stod ute i 50 minuter och väntade på att få åka till skolan, men det fick ja inte ! :S .. Så jag ringe och väckte mamma, så kom och hon hämtade mig i huddinge sjukhus. TACK MAMMA !! Sen när ja kom hem så försökte jag få tillbaka värmen i kroppen, men det gick ju inte så bra, tror ja inte hade vanlig kropps tempratur förens på kvällen .. Men i alla fall, jag var hemma, och kollade på livräddarna i Bondi och somnade på soffan, när ja vaknade där gick ja ner till mitt rum och satte på förortsungarna och somnade där med . Det var skönt att sova, men jag var fortfarande helt utslagen.. Jag hade ont i hela kroppen, så vid 8 gick jag och duschade och den vid 9 la jag mig i sängen och sov, och vaknade nu i morse av att vara helt utvild :) Hur skönt som helst ..
Neej, men nu måste jag göra mig i ordning det sista och sen gå till bussen ! :)
Bussarna hemma hos mamma går i alla fall :P

Saknar dig söötnos ! <33


Ps, Sambo :) ja kommer skriv det ett tag för det är ganska roligt,
men jag nämer inget namn !


HAHAHA

Sambo :)



Ps, bilden har ingeting med detta att göra !
Det är bara en som fattar vad jag menar ! :)


06:54

god morgon !
Har inte sovit så bra i natt pga min axel, ja vet ej vad jag hr gjort med den !!
Men men, varför jag är uppe så tidigt är för att jag har tärning som börjar kl 8  skärholmen,
så ska ta bussen som går vi halv 8 drygt, och där i möta Linn :)
Neej nu ska ja hitta kläder och allt annat, men jag skriver sen ,
puss puss

19 graders skillnad

Ja, ni ser rubriken. det är 19 graders skillnad i mitt rum och ute !
Det är minus 13 ute och plus 14 inne i mitt rum, lite små kallt kanske ! :(

Lägger in en bild på mig för några år sen, då var jag jätte smal ! :O


20de februari

Dålig uppdatering, På 5 dagar har jag inte bloggat .. Men jag har varit trött och har haft träningar, har varit jätte trött på senaste tiden !.. Men i går var det sista dagen på praktiken, jag bakade en kladdkaka till dom :) Dom tyckte om den jätte mycket, det var roligt att veta :) .. Men lite tråkigt att veta att det var sista dagen på jätte länge ju :( .. Men men, ja får åka och hälsa på dom nån gång :) HAHA ..
Men i dag så blev man väckt av en granne som kom och dår plingade och baknkade på våran dörr ! .. För att han ville ha sin stege som vi hade lånat i går för att skotta vårat tak !
I dag så händer det väll inte så mycket tror ja , kanske blir en hemma dag eller om jag hittar på någonting med någon / några ! Vet inte en..
Neej, jag orkar inte skriva nu, så jag skriver senare hoppas jag !
Ni får ha det så bra så länge !


15 Februari

Hejsan bloggen ! Idag var det praktik som vanligt, fick skjus av S till praktiken .. Snällt , Men under praktiken i dag har jag inte gjort så mycket, finns inte så mycket att göra, så jag har soppat golvet och skrapat bort allt vatten som har blivi av all slask och snö på bilarna ! Det behövs det också, min handledare var hemma och vabbade barn i dag, så har varit med hans bror M .. Kollade på när han böt fjädra på en SAAB .. Ena gick hur bra som helst men andra flög .. haha fick stötdämparen på mig !
Men ajja, ska inte tråka ut er som inte vill läsa så mycket om meckandet ! HAHA ..
Men sen mötte ja upp Elin, och vi åkte hem till mig, och gick ut med min lilla vovve , sen åt ja middag och sen blev det film .. men hon stannade inte på hela filmen , för hon blev hämtad..
Men a i alla fall, jag ska snart gå och lägga mig, känner att jag är sjukt jävla trött !
Plus jag har hittar en ''kaka'' som jag ska baka till min praktik på fredag ! ..
Då blir dom glada, eftersom det är sista veckan jag är där så vill ja ge dom någotning som tack för att dom har lärt mig en hel del !! Det blir en kladdkaka med mintglasyr på ! Det såg jätte gott ut, hoppas det smakar lika gott som det såg ut på bilden ! ;)
Nej, nu ska ja gå och borsta tänderna och sätta på en film och lägga mig och sova !
Ni får ha det så bra så hörs vi i morgon !  Puss puss !

Bjuder på en bild på mig och min älskling i kungsberget !


14 februari

Förlåt för dålig uppdatering .. Men jag har jobbat hela helgen, satt jag har inte orkar blogga när jag har kommit hem ! :( Men som sagt, jobbet, det har varit bra, inte så mycket att göra .. men ha rjobbat över hela helgen ändå, men vad gör det, jo det gör satt ja får mera pengar ! :) Men nu ska jag inte tråka ut er, för jag har faktist ingeting att skriva om ! Så ja ska nu gå och bosta mina tänder och lägga mig i sängen och kolla på film .. Är sjukt trött efter denna helg, o plus denna stressiga dag ! Så ska bli skönt att sova lite nu innan en ny vecka på praktiken börjar ! Jag längtar faktist tillbaka till skolan, :) Vill kunna sova 2 timmar längre en vad jag gör nu ! :-D
Neej, nu ska ja borsta tänderna.. Ni får sova så gott !  PUSS PUSS

Ps, det är föresten alla hjärtans dag ! ha en fortsatt trevlig dag !


En tråkig...

kväll blev till en roligt kväll !
Allt började med när mamma hade lagat den goda maten, mozarella casler med tomater ! Suuuper gott!
Sen frågade jag vad dom skulle göra snare, då sa sami, ''drick öl''.. Men det fick han inte, för vi åkte ur och körde istället.. Och mamma fick följa med, det var andra gången jag övningskörde :) Så vi åkte till parkeringen vid ikea och körde lite först, och sen så skulle jag börja växla upp till 3:an, så ja gkorde som Sami sa, men då svängde jag och driftade istället.. Sami höll ärligt talat på att skita på sig! :O Medans jag tyckte det var skit roligt :) HAHHA.
Sen körde vi lite till, och då knäcker Sami ut sig att nu kör vi hem , DU KÖR ! Förstå blev ja lite sådär, nej ja vågar inte, men sen när ja väll hade bestämmt mig att det var JAG som skulle köra hem så gick det hur bra som helst ! Var nära på att få ett motorstop vid min skola i lindvreten, men det gick bra ändå !
Sen när jag kom hem så var det första jag gjort var att ringa min morfar och berätta allting, han blev jätte impad och glad ! Vi pratade en stund om körningen och sen slutade vi :)
Och nu sitter ja i mitt rum och äter chips och dricker coca cola.. Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt, vill vara fräch i morgon när jag ska jobba :) Jobbar över hela helgen, jobbar egentligen 10.30-15-30 men nu jobber jag 10.30-18.30 , och det betyder att jag missar after skin i morgon på flottsbro :( Illa, men det kommer flera chanser :)
Neej, nu ska ja gå upp och vara social kanske, om jag orkar annars blir det dusch och sen kolla på fil, o läsa körkortsboken !
Ni får ha det så bra, så skriver jag i morgon :) Puss puss

Bjuder på en bild på mig och zitas mamma från 2003 :)


Sluta..

Jag ska sluta vara det jag egentligen inte är ! Dvs glad, jag är inte glad.. jag visar det bara så att alla tror jag är det.. Men ingen förstår hur jag egenligen är, hur ja mår.. Från och med nu ska ja visa hur ja mår på utsidan, det kommer inte bli lätt, men ska försöka !


:'(

Gråter minst en gång per dag !


go kväll

Då var det kvällen igen , i dag som sagt så var jag i kungsberget med skolan !
Riktigt roligt, och lärde mig lite mer om snowboard :)
Men jag är hur trätt som helst och har sjukt ont i magen !
Så får se om det blir praktik i morgon eller inte, hoppas på det !
Vill ju inte vara borta mera från den , men om jag har jätte ont i morgon så är ja hemma i morgon !!..
Nu ska ja borsta mina små tänder och lägga mig i sängen och sova ! ..
Puss , Natti // Terese


god kväll! ;)

Jaha, då är det kväll igen, och dagen på praktiken i dag gick sjukt bra! ..
har gjort en hel service på en golf, lite krångligt eftersom jag inte vet vart allt sitter en. Men fick hjälp av Micho , så snäll som han är ! (A) Sen fick ja sitter upp hissad i bilen i 45 minuter , skooj ;) Sen var det direkt hem, och slänga i sig maten och åka iväg till träningen, den var lite stökig i dag .. vi hade 20 barn på två banon ( 10 st barn på en bana ) .. Men det löste sig tillslut ! :D
Andra tärningen så satt jag och pratade med A hela träningen om föräldrar mötet, och kännde att ja inte behövdes på träningen heller !
Sen kom mamma och hämtade mig, och vi svängde förbi okq8 o jag köpte lite frukt till bussen i morgon , och så fick jag en dvd film av mamma ! :) tack mamma <3
och nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng, och kolla på : på smällen :)
För i morgon ska jag till kungsberget med skolan ! : D skoj skoj ,
neej, nu ska ja gå.. Natti natti på er allihoppa !
Skriver ej i morgon, om inte på morgonen, men skulle ej tro det !


09 02 10

God morgon !
Jag skrev ej i går för jag var så jävla trött efter praktiken och träningen ! ..
Men som sagt, hade ju inebandyi går, och skulle testa som mållis, men så blev det inte. Dom hade inget ställ! .
Så jag testar det nästa vecka i stället !..
Idag är det praktik igen, jag prkade inte kliva upp vid halv 6 så gickupp vid kvart över halv sju. Och så åker jag med sami istället ! :)
Neej, nu ska ja gå och göra mig i ordning för att åka ! :D 

06 02 10


Ja ni, idag har jag varit på flottsbro och åkt bräda med S jobbarkompis , riktigt skojigt var det !
Sen så fick jag skjus till Huddinge sjukhus..
och sen åkte jag vidare till Tullinge hallen, för att kolla på matcher ! ..
Sen så får man ett samtal och får all skit ! ..
Och blir då hämtad från hallen..
Och nu sitter jag i min ps stol och lyssnar på music medans jag
väntar på att pogramet på Mtv ska börja igen ! ..
Nej, nu orkar jag inte skriva mer..
Kanske skriver ett inlägg innan jag lägger mig i sängen !
Annars får ni sova så gott !
Puss puss


Sur..

Ja, ni ser ju rubriken ..
Fattar ni inte att jag sliter för att ni ska vara glada,
men jag får bara skit för det !
Bara jag som får skit för det..


Plugg


Pluggar till körkortet  !!
Har pluggat i en timme, nu tar jag en liten pause..
Snart ska jag plugga igen ! :D


05 02 10


En gammal bild på mig i Balrog ( Gammla klubben )
Hemma idag igen !
Är inte sjuk, utan jag är inne i en period då jag inte orkar göra någonting !
Men nästa vecka ska jagta tag i allt och åka till praktiken, och träningen på måndag !
För på måndag ska jag nämligen testa som mållis på träningen ! :D Ska bli sjukt skoj !
Men ja o mamma åkte en snabbis till min skola i dag och hämtade papper, eftersom min lärare frågade om jag behövde en pause från praktiken, och det är just det jag måste, och då frågade han om inte jag ville åka med till kungeberget med skolan ! .. Och varöfr tacka nej till det, :O ... HAHA :)
I morognb lir det Tullinge hallen, ska kolla på när mitt lag spelar match och när min kompis är domare ! :) ..
Sen på söndag är det träning, sen åker jag kanske till flottsbro och åker, eller så hämtar jag bara min bräda och sen åker hem ! :D
Men vad jag ska göra i dag det vet jag inte, jag får väll komma på någonting (?).. Kanske övningsköra :D ..
Fårse vad Sami säger när han kommer hem efter jobbet ! :)
Nej, nu ska jag fortsätta kolla runt på ansiktsboken ;)
Skriver senare, puss puss


04 02 10 :)


Har just kollat på drömkåken :)
Och nu ska jag bädda ner mig i min säng och kolla på en till film ..
Ni får sova så gott !
Natti natti på er !<3


04 02 10


Min nya klänning från Gina tricot , 199:-
En jätte fin sommarklänning med passande skor ( ej på bild ) ..
Den finns i flera olika färger !

Hade tänkt att sätta mig o antingen plugga till körkortet eller matte eller engelska !
Är sjukt rastlös så vill plugga !
Men jag skriver mer senare !
Hadet så bra så länge .
<333


Puss

Hejsan bloggen , förlåt för dålig uppdatering, men jag mår verklingen inte bra ! :( ..
Är inne i en period då jag inte vill göra någonting, så jag får se när jag kommer iväg till praktiken ! ..
Var på simningen i dag, dom hade verkligen roligt alla våra barn i dag ! :) ..
Det är bra, för då slipper man få skäll på föräldrar mötet .. HAHA ;)
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Rosa the movie .. Haha jukt jävla bra :)
Ni får ha det så bra, detta blir nog mitt sista inlägg för idag !
Puss och god natt !

...

Vill bort här i från !
Kan tänka mig en vecka ågon stanns med bara snowboard åkning !!!
Kanske ska leta efter en vecka .. ??


Facebook



02 02 2010

Sjuklingen här !
Sitter och kollar på tv, medans jag äter lite godis !
Har precis duschat, hur skönt som helst !
Klev upp ganska tidigt i dag, ungefär halv 9 tror ja ! :D
Jag och mamma har varit och storhandlat, och då passade jag på
att handla lite godis och bilsport 3dje tidning för iår ! :)
Går även att läsa på internet bilsport ..
Nu ska jag kolla på nör jag ska upp till Jämtland och åka skidor och snowboard !
Vill nämligen upp dit i vinter ! :D
Nu ska ja fortsätta kolla på tv, och kolla runt lite på datan!
Puss puss


:D


Snart ska jag ut och övningsköra ! :D


1a Februari 2010

Hejsan bloggen, har varit hemma i dag med !
Känns som om jag inte får vara frisk ?!? ..
Måste i alla fall vara frisk tills nästa måndag , då ska jag träna innebandy ! :)
Ska testa på att vara mållis , hoppas det funkar bra ! <3
Saknar alla tjejer på innebandyn :)
Vi får se när jag kommer iväg till praktiken, vill ju bli helt frisk först !
I dag har jag och mamma varit och handlat, jag sprang då in på Gina Tricot för att jag har kollat på en fin klänning som jag har vellat haft, och nu ligger den i en påse här hemma !
Hittade även ett par skor på skopunkten.se så skulle springa in på skopunkten i skärholmen, men dom har inte öppnat en :( .. Så får kolla på dom när skopunkten har öppnat i skärholmen..
Och i senare i dag efter maten så ska jag försöka städa mitt rum .. HAHA

Neej, nu ska jag kolla på förkväll och smsa med coola Rudo <3 ( Micke )

Puss puss

Min gamla (borta) match tröja i balrog..
Saknar Balrog tjejerna !
Saknar oss <33


RSS 2.0