Frågestund!

Frågestund i bloggen tills i morgon evetuellt torsdag kl 21.00

Ni får fråga vad ni vill, svarar på dom mesta!


<33

Dagarna sen onsdag har varit jätte bra, Daniel har varit här... och vi har haft det riktigt mysigt. ;) Gick ut o åt med carro och Micke, Vi åt i Skarpnäck, det fick bli lite pizza och så tog dom andra lite öl samtidigt.. Sen har vi bara för det mästa varit hemma , vi åkte till pappa på fredagen och sen på kvällen bastade vi :P .. gick o shoppade o sen fikade med mormor , morfar o g-morfar.. Mysigt mysigt.. Så åkte han hem i går ( lördag ) Tråkigt men sant!

Veckan, då är det skola o jobb tills torsdag, sen på fredag har jag tagit ledigt från skolan fär att åka och kolla på är min syster tar studenten.. sen är det fika hemma hos oss och sen är det sova några / någon timme sen upp och käka och sen dra till skolan vid 04.00 på lördags morgon, för att möta klassen och åka till arlanda och vänta på att få kliva på planet.. sen är det TURKIET i en veka, kommer hem på söndag 02.30 och sen är det två dagar tills man slutar 9:an :)


<33


Daniel Lars-Erik Karlsson <333

Veckan!

Ny duschad och klar för natten. dagen gick ganska snabbt, började med sovmorgon till 10 sen direkt till skolan och gjorde prov sen till jobbet!.. Jobbet han man inte med att göra så mycket! Men sen far det iväg till träningen och den gick bra förutom lite smällar här och där ;) Men men sånt får man ta om man tycker det är kul att lira ..
Veckan då, i morgon ( Tisdag ) Blir det skolan, ja vet inte om jag ska dra på bransövningssaken i morgon, gillar inte det, o vill inte vara med pga en anledning som jag inte skriver här pga att jag inte vet vilka som läser min blogg!.. Men men, sen så vet ja inte när vi sluta heller.. Men det märker vi.. Onsdagen , skolan börjar kl 8 och slutar två, det blir en liten kortare dag en vanligt.. Men sen direkt in till stan för att möta upp Daniel och Carro ( carro möter honom tidiare för att han inte ska gå o virra runt sig i stan och för att jag slutar när hans buss kommer hit ).. Och sen så drar vi säkert hem till mig och så och sen till träningen.. Torsdag vet inte vad vi gör men vi hittar vell säkert på någonting,. Fredag, jag jobbar kanske så då får Daniel följa med till jobbet.. Lördag så åker han hem ! Söndagen, då blir det vellt il att ta det lugnt! Så ser min vecka ut tror jag :P
Nu ska jag fortsätta surfa runt lite! Ni får ha det så bra så länge så får ja se om jag skriver i morgon !
Puss o Kram!

..

Tack för ditt stöd N , det hjälper att prata med dig..
Du finns där när jag behöver prata , kan prata med dig om allt!
Det är så skönt, får ja vet att ja alltid kan komma om det är någonting!
TACK FÖR DITT STÖD!!


God morgon

Sitter på tuben och dricker färsk pressad juice.. Gott gott, i dag är det hemkunskaps dag i skolan, ända till lunch, eller bilden:) nästa vecka kommer daniel:) är i hornstull :) nej nu ska jag åka vidare. Hörs senare. Ps grattis morfar<3

länge sen..

Det var ett tag sen jag uppdaterade, men har inte haft tillgång till någon data, först var internet borta sen har jag varit ute i sköndal i helgen och då har vi ingen data och orkade inte uppdatera via telefonen, men men..
Längtar efter innebandyn lite granna, har inte tränat på över en vecka, och i morgon så är det provträning i Tullinge F93or, som ja inte kan va me på, men jag ska kolla på eftersom ja åker dit med en kompis :D ( kan ej va me för ja e 92a ) och det är ju ingen mening med att bytta till tullinge 93 o spela där i typ ett år och sen gå upp till juniorerna istället för att ta Balrog / Huddinge Dam juniorer!, men ajja, vi får se hur det blir, känner ju en hel del i Tullinge oxå..
Men jag känner mig faktist ganska fast vid Dam juniorerna satt har inte så mycket mer att kräva efter som ja sla byta till nån annan klubb.. I morgon är det pappa vecka, åker till pappa direkt efter jobbet och käkar sen är det direkt till Tullingehallen och kolla på tjejerna när dom tränar med F93orna i Tullinge, hoppas det går bra för dom!!..
Sen är det hem och ta det lugnt och plugga lite..
Nej, nu ska jag nog börja göra mog i ordning för sängen och packa lite kläder kanske..
Men skriver i morgon om jag får tid för det!

Skolan..

Förlåt att jag inte skrev i går vårat internet var borta.. Men men, har fortfarande ont i huvudet och är yr, så får se om jag är med på gympan eller inte.. Kanske inte tränar i kväll heller men åker och kollar på hoppas jag.. Sitter just nu på rast och väntar på att matten ska börja:) ikväll är det bajen match. Hoppas vi vinner denna match då:) nej nu ringde skol klockan så ska sluta skriva , skriver senare hoppas jag. Puss puss

20,15 fjärde maj

Detta får bli ett kort inlägg, har ont i huvudet och känner mig yr och hängig.
Jobbade i dag, kom hem och käkade sen åkte vi direkt till poliseni flemingsberg och fixademitt pass, eftersom jag åker snart!..  funderar på att lägga mig tidigt i kväll och se om det går över!
nu ska jag fortsätta kolla på tv osh chatta med ivriga Crille som terrar mig på msn !


12.28 tredje maj

Jaha, nu vet ja inte vad man ska göra, finns typ inte så mycket att göra! Diana skulle plugga, Carro ska bada och ja orkar inte åka in till Eriksdalsbadet och bada, satt finns inte så mycket att göra!.. Funderar lite på att åka förbli mamma en snabbis och lämna träningsväskan så jag har det gjort och slipper släppa på dom i morgon ända till jobbet och sen hem till mamma!.. Är lite jobbigt eftersom det är två ganska stora väskor! "/ .
Men annars då, dagen hittils har varit slapp, har bara legat i soffan och degat framör datorn och tven, låter som en rolig söndags förmiddag ;)
Sitter och funderar på vem som kan tänka sig att ses, men kommer inte på någon "/
Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning och sen börja åka till mamma tror jag, skriver mer senare!
Puss puss

Saknar örebro!


10.03 tredje maj

Har precis ätit frukost och borstat tänderna, och just nu sitter jag och kollar på Maimi ink..
Jag ska snart börja göra mig i ordning för att åka till skärholmen och vara med Diana, och lämna min tärningsväska till mamma så slipper jag bära runt på den i morogn eftersom jag inte har nån träning i morgon!..
Annars så har helgen varit bra, förutom en sak, men det nämner jag inte här..
Men men , pappa ska snart gå ut och springa vet inte vad jag ska göra då, eftersom jag inte vet om Diana får gå ut ! "/ .
Men men, nu ska jag fortsätta titta på maimi ink, skriver senare, puss


22:39 andra maj

Har precis klivit ur duschen och har ätit två mackor, och sitter nu i soffan hos pappa och chattar lite och kollar på fotbollen som är på kanalen här hemma!.. ( förvånad ) ? Tror inte de !!..
Pappa ligger och halv sover i soffan medans han kollar på fotbollsmatchen!
Funderar på att ta med mig datan in på mitt rum och lägga mig och kolla på film, det låter skönt men jag kommer inte kolla på film om man säger så, ja kommer ligga inne på msn och lite andra sidor :P
Ajja, orkar inte skriva så mycket mer nu!, men vi hörs i morgon så får ni sova så gott!!

Dk, saknar dig! ...

Dum i huvudet!...

Nu tycker alla jag är dum i huvudet, jag badade i mälaren ( ute på landet ) i går ( 1maj ) ..
Och inte något jäkla fjut dopp utan här var det från topp till tår, men jag kan säga att det var inte så himla varmt inte, utan jag hade inge känsel i mina fötter i en timme efter!!.. Men det får man ta om man är dum i huvudet :P..
Nu sitter jag hemma ensam och dunkar musik.. Riktigt mysigt är det ! :) 
Michelle kankse kommer sneare igen, vi får se, annars är det bara till att t det lungt eller hitta på någontign annat ! :D
Eller så kanske ja går ut och springer eller nåt, men något blir det, funderar på att städa lite i mitt lilla rum hemma hos pappa!..
Ajja, nu ska jag fortsätta att snacka lite skit med vänner på msn, skriver senare!..

RSS 2.0