31/1 22:40

God natt..
Som jag kanske skrv i inlägget tidigare så skulle det bli hemma kväll. och det blev det, har inte orkar vara ute i da även om jag fick ett erbjudande atrt gå över till vårberg på lite chill kväll med vänner så sket ja i de.. Så jag har varit hemma och varit socaial med familjen framför datan o teven.. Kollade lite på körslaget, sen gick ja o la mig i mammas säng o kollade på Mr Bean, så jävla skön människa, man kan inte sluta garva åt honom..
Men ajja, i morgon blir det vell inte så mycket, kanske funderade på att plugga lite. eller någonting...
Men nu ska jag stänga av datan och lägga mig och läsa och sen kolla klart på filmen som går på 4,an just nu ;)

Lag bilden :D

31-jan

Nu ligger jag här i soffan med datan i knät och kollar på disney, vi ska kolla på Wild kids tillsammans..
Dagen har sett ut såhär, Började med att gå upp vid elva och äta frukost och sen så gick ja o la mig igen och läste lite.. Sen så började jag göra mig i ordning för jobbet, sen så vid tolv så började jag gå mot jobbet.. OCh som förra gången så satt vi nästan bara och pratade med dom äldre och sen kollade vi på lite film..
Sen var det dax att gå hemåt efter passet.. Så ja började gå hemåt vid tre ungefär och sen har jag bara settat här i soffan och kollat på tv och surfat runt lite..
Funderar på om jag ska städa mitt rum senare i dag om ja inte gå ut med kompisar.. Men vi får se. ser inte ut så nu!!
Men vi hörs senare puss puss


Heejsan,

Nu har jag skaffat ytligare en ny blogg.. Får se om det blir någon bättre med skrivande, eftersom jag har varit så dålig på att skriva i bloggar.. men nu ska jag skärpa mig =)
Skriver ett till inlägg snart =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0