..

Jag ångrar allt jag gjorde mot dig, vill ha dig vid min sida !
Vill vakna på morgonen och kunna ringa till dig direkt ..
Fattar fortfarande inte varför jag tog det beslutet som jag gjorde ! ...
Hoppas du fattar med den förklarligen som ja skrev förut ..
Jag saknar dig i mitt liv !


Länge sedan ! sry

Hejsan allihoppa!
Har ej skrivit på länge, har inte haft ork eller tid, har varit med min skönhet Michelle , hon har sovit här nästan hela veckan ! Har haft sjukt roligt, och båda har hunnit till skolan i tid :)
I dag hr vi inte gjort så mycket, vi har bara varit hemma o kollat på film och försökt att plugga, men fattar ingeting.. Eftersom jag gick upp kl 7 i morse, för ja hade träning så var ja lite trött senare på kvällen.. Så ja tog en liten tupplur vid halv 7 ungefär .. Medans ja låg och sov hade michelle satt på en film, så det låg hon och kollade på när ja vaknade :) Sen gick ja upp och fixade glass till oss :) Mums..
Men jag orkar inte skriva så mycket mer, för ja ska göra mig i ordning för sängen nu, och lägga mig och försöka skriva på uppraget , sen kolla på tv och sova !
Ni får sova så gott ! 
Natti Natti !


Love


Michelle Andrée, A BIG LOVE TO YOU ! <3


Lördag kväll

Hejsan bloggen !
Kan börja med att säga att jag inte kommer blogga något mer på hela helgen, okej , i morgon då .. hihi ...
För jag ska spendera hela min helg med min kusin, jag var hemma hos henne i natt, och nu är hon hemma hos mig, vi åkte skidor i dag, och i morgon ska vi till sydpoolen, men först till min träninge !
Men nu ska vi lägga oss och sova, ska upp halv 7 i morgon bitti :) , puss puss

SAKNAR MIN MICHELLE !

snabbt inlägg

som rubriken säger så blir detta ett snabbt inlägg , Kom hem från träninge för inte så länge sen ! Men jag och michelle mötte upp varandra sen gick vi till simhallen och skulle göra en sak, men gick inte att koncentrera sig , så vi böt om och simmade lite, tpy 50 meter och sen gick vi upp och satte oss i bubbelpoolen.. Sen blev det bastun en liten stund, innan min träning började :) Blev lite knas med linorna , så fick hoppa i igen, tur att jag hade baddräkt under tränar kläderna :P .. Träningen blev inte som jag hade tänkt att den skulle bli , den blev lite strängare en vanligt .. vet inte vad ja ska ta mig till när ungarna inte lyssnar .. Men jag låter dom se att jag vill att dom ska vara tysta .. hoppas dom är tysta på Söndag, då min kusin är med och kollar .. Men tillbaka till träningen, den andra träningen gick väll inte bra den heller, jag gör inte så mycket på den träningen , eftersom jag inte är med från hela första början .. Min träning slutar ju när dom börjar och då måste ja prata med barnen och sånt.. Så hinner inte till start :) .. Men men , det gör inte så mycket dom har ju tränare där satt =)
I dag ska ja inte göra så mycket mer, jag ska kanse damsuga mitt rum innan ja lägger mig, men det tror jag inte att jag kommer göra :)
I morgon är det torsdag , och det betyder skola, och det betyder fordon ..  Men jag kommer inte vara kvar hela dagen, utan ja kommer gå vid lunch , för jag ska till läkaren ! =( .. Sen efter läkaren ska ja åka och rida med en kompis, eller hon ska rida jag är bara med som sällskap :)
Neej, nu ska jag kolla på Cribs på MTV ..
Nu får ha det så bra så länge, så kanske jag slänger in ett inlägg i morgon bitti :)
Puss puss


Livräddarna på Bondi Beach !



Ett bra pogram, ger mycket insperation om hur man ska hantera sådanna situationer ...
Lägger upp mera klipp så småningom !
Bara älskar detta pogram :)


15 mars 2010

Hej, mår inte riktigt bra i dag ! Har åkt på en lätt hjärnskakning när jag drömde någonting i natt, så dunkade jag huvudet in i min betong vägg.. Så har gått hela dagen med huvudvärk och illamående samt frysit..
Skrev i ett inlägg tidigare att min radiostyrda bil var sönder, det var styrservon som hade åkt, och då köpte ja en ny i dag och fixade ihop den.. Så nu funkar min älskling igen =)
Nej, ja orkar inte skriva mer nu, ska nog bädda ner mig i sängen och kolla på film tror jag !
Eller kanske försöka å plugga lite, som jag inte kunde göra i dag i skolan..
Ni får ha det så bra , puss puss


GRATTIS !


GRATTIS SYSTER PÅ 20 ÅRS DAGEN !!
ÄLSKAR DIG !


Söndag 14 mars

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte orkar skriva någonting !
 Och det gör jag inte heller nu typ ..
Min älskade bil är sönder :( Nu är jag ledsen ... Inte bra inte bra, måste förbo hobbex och köpa nya reservdelar !
Neej, nu ska j fortsätta kolla på film med kusinerna !
Hade så länge !


Största drömmen

Min största dröm är inte att bli en bra mekaniker . Nej, jag har en annan dröm också ! Nämligen att bli en stor tränare inom simningen i ett annat land än sverige ! Det skulle vara ganska roligt omdet händer ! :)

11 mars 2010

God morgon, jag klev upp vid halv 7 , och tänkte duscha, men då satte ja på ps2an och spelade lite till sju ! Sen gick ja upp och åt frukost och sen hoppade jag in i duschen :) Så nu sitter ja här med blött hår och skriver ..
Har inte så mycket att skriva just nu mer en att ja kanske ska åka till Tullingehallen i kväll och kolla på en jätte viktig match .. Det är krig om allsvenska platsen ! Tullinge - IBK Handen .. Hoppas Tullinge vinner :)
Neej, nu ska ja kolla lite på internet och sen göra mig klar så ja slipper stressa :)
Ni får ha det så bra så kanske jag uppdaterar i skolan o vi får tillgång till datorer om vi inte är i verkstaden hela dagen ! :D
 I <3 VERKSTAD!! 

Ni får ingen bild i dg, för ja orkar inte lägga upp en :P


shopping :)


Jacka : Adidas affären,
''pirat byxor'' : Kapphal
Hörlurar: stånd i skärholmen


Strumpor: Adidas affären
Baddräkt: adidas affären
Skor : Adidas affären

Detta har jag köpt på två dagar , allt gick drygt på 2000 tillsmmans :)


Ta åt er ! ( inte alla )

Är det mitt fel att ni behandlar mig som skit ? .. Ni kan ju behandla alla på samma sätt, det är inte jag som ska komma ihåg att du har en present åt mig, som jag skulle ha fått förra året :O .. Det är ju du som ska ge mig den inte ja som ska säga till dig att jag vill ha min present, för det låter desperat ! .. Och så desperat är jag inte .. Men ni kan ju fatta själva att jag inte vill ha kontakten med er så som ni bahandlar mig, kolla på bara på hur ni behandlar resten av släkten.. Jag måste göra det mesta, ja måste vara barnvakt i skidbaken, jag måste de ja måste de .. Jag fick inte ens åka med min egen kusin en enda gång, och det var derför jag kom dit. för att få åka med henne !.. Men i ställer skulle ja vara brnvakt och inte åka alls.. kolla bara på vilken stil det är :O 
Ni kommer käner er träffade kan ju ta åt det av detta .. För ja kommer inte heta erat efternamn efter jag har fyllt 18 !

Älskar er tjejer !


Dålig...

... uppdatering javet, men jag skrev ju förut varför ja inte skulle uppdatera så mycket under lovet .. Jo för att jag har jobbat hela lovet, och en dag jobbade jag från 09,00 - 22.00 Så ja var trött när ja kom hem, och nu sitter ja hemma och är trött och sliten, och ska snart lägga mig i sängen och sova ! I morgon ska ja åka och gratta min kusin som fyller 10 år ! :)
Neej, nu ska ja inte skriva mer, nu ska ja göra mig i ordning för sängen och sen lägg mig under mitt sköna varm täcke o slappba av, så skriver ja kanske i morgon !
Ni får ha det så bra så länge och så sova så gott ! :)

Puss puss

RSS 2.0